GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  It’s my birthday

  bdaybirthdaybbdaycxcxc

  Find mine jeans her   //   Find my jeans here

  I dag fylder min søde tvillingebror Joachim og jeg 24 år. Mine forældre har været så søde at sende nogle gaver over til mig, hvilket gjorde mig utrolig glad. Jeg er nu stadig ret ked af, at jeg ikke kan være hjemme og fejre dagen sammen med min bror og resten af min dejlige familie, men det kan desværre ikke være anderledes. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få en dejlig dag alligevel, den har i hvert fald været fantastisk indtil nu. Min roomie overraskede mig med gaver og god morgenmad i morges. x

  Today my sweet twin brother Joachim and I turn 24. My parents have been so kind to send me some gifts from Denmark, which made me very happy! I am still quite sad that I can not be home and celebrate the day with my twin brother and the rest of my wonderful family, but that’s how it is. I’m sure I’m going to have an amazing day anyway, it has certainly been great so far. My roomie surprised me with gifts and good breakfast this morning. x


  Follow my blog with Bloglovin

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  21st maj 2015

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen!
  Katarina x

  TUSIND tak søde Katarina <3 hvor er du sød.

  Stort knus
  Isabella

  Stort tillykke til jer begge 🙂

  Mange tak 😀 havde en rigtig dejlig dag!
  Stort knus
  Isabella

  Kæmpe stort tillykke smukke Isabella 🙂
  Håber du får en perfekt dag, tak for alle dejlige indlæg og fantastiske billeder både her, men også på instagram.
  Du er en kæmpe stor inspirationskilde for mig hver dag.

  Mange, mange tak sødeste Nicole <3 hvor er det bare en dejlig kommentar at få!
  Er glad for at have følgere som dig – betyder alt.

  Kæmpe knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT