GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  It’s okay be to sad for no reason

  Processed with VSCO with al3 preset

  I dagens indlæg vil jeg gerne gøre opmærksom på et meget følsomt emne, og slå fast både for jer og for mig self, at det er okay til tider at tillade sig selv at være ked af det, også selvom der ikke er en grund til det. Jeg har på det sidste følt mig lidt ked af det, uden nogen speciel grund? Jeg har altid set mig selv som en lykkelig, smilende og glad pige. Jeg ser altid på den lyse side af livet, og fokusere på det positive frem for det negative. Hvis jeg møder modstand finder jeg ud af hvordan jeg skal tackle det, og lader det ikke slå mig ud af kurs. Jeg er taknemmelig for alt jeg har og tror på at jo mere taknemmelig vi er, jo lykkeligere bliver vi, og desto mere giver livet os at være taknemmelig for.

  Fordi jeg gerne ser mig som den glade pige kan jeg til tider blive skuffet over mig selv når jeg føler mig ked af det. Jeg tager aldrig forgivet at jeg har så mange vidunderlige mennesker i mit liv. Jeg har nogle få men super dejlige, sjove og skøre veninder. Jeg har den dejligste familie der altid støtter mig i mine valg, og er der for mig i tykt og tyndt. Jeg ved også, at jeg er utrolig heldig over at have en familie der elsker mig til at gribe mig hvis jeg falder, da jeg ved at ikke alle er i den samme situation. Jeg har en kæreste jeg elsker og beundre mere end noget andet. Mit liv har taget noget af en drejning siden jeg mødte ham, og jeg føler mig så dybt taknemmelig over at kunne kalde ham min mand.

  Mit liv er vidunderligt, det er det virkelig – jeg rejser en masse, og har en del spændende projekter på trapperne. Livet er noget sjovt noget til tider, og ikke altid en lige vej og desværre er der ikke altid en to-do liste man kan gå ud fra. Hvilket jo også er det der er med til, at gøre livet spændende?

  I går da jeg snakkede i telefon med min mor, kunne jeg ikke lade være med at fortælle hende, at jeg følte mig ked af det, men jeg kunne simpelthen ikke forklare hvorfor? Der kan selvfølgelig ligge mange grunde bag det som f.eks. kunne spille ind. Jeg har ikke set mine brødre i over 3 måneder, jeg savner min familie, jeg er stadig en smule træt efter min rejse, jeg har utrolig meget at se til med hensyn til min flytning. Da kæresten og jeg skal flytte sammen, så har opsagt min lejlighed mm. Yes, der er gang i mange ting for tiden, men alt jeg har på trapperne er spændende og ting jeg ser utrolig meget frem til – så hvorfor være ked af det? Jeg kunne ikke forklare og det kan jeg stadig ikke, hvorfor jeg var ked af det. Efter vores telefon opkald sendte min vidunderlige og kærlige mig en lang sms som gjorde mig så glad. Det var en lille reminder om, at det er okay at være ked af det, også selvom der ikke er nogen grund der ligger bag det. Det er det der er med til at gøre, at vi er menneskelige. Der vil være op og nedture, og det er helt okay. Sådan er vi mennesker bygget, og fordi vi har en, to eller flere dage hvor vi er lidt kede af det, betyder det ikke at vi ikke kan være de glade personer vi gerne vil identificere os med.
  På dage som disse prøver jeg altid at lytte extra godt efter hvad der er min krop har brug for. Jeg lader mig selv være ked af det, og så gør jeg noget godt for mig selv. Det kan være at komme udenfor, købe en god take-away kaffe og sidde på en bæk med noget godt musik i ørene, eller tage en tur i fitness. Når jeg lader mig selv føle det min krop har brug for, så får jeg det pludseligt langt bedre end hvis jeg går og holder det inde.

  Min mor mindede mig om, at der ikke går skår af min glæde ved at tillade mig selv at være ked af det. Det kan vi huske os på når vi har en lille “down” dag som jeg havde igår..

  Stort knus fra jeres Isabella

  I was on the phone with my mum yesterday morning, and somehow I just felt super sad and run down. I know that there can be lots of reasons why I feel like that. I haven’t seen my brothers for over 3 months, I miss my family, I’m still a bit exhausted from traveling, I have lots of things on my mind regarding my moving in with my boyfriend etc. Yes, lots of things are happening, and I am truly happy about everything I have coming up – so why be sad? I really couldn’t explain why. After my phone call to my mum she sends me the most loving text. A reminder that it’s okay to feel the way I do, and I shouldn’t make my self feel guilty or bad about it. This is the way we humans are build, this is the way life is, and there doesn’t always have to be a reason why we feel the way we do. Sometimes we just do, and that’s okay.. It’s okay to have feelings, and we don’t always have to hide them. Give yourself your time to be sad, and then afterwards go outside, get some fresh air, play your favourite songs and hit the gym! Then you suddenly feel a hell of a lot better. 

  Today I want to write about a quite sensitive subject, and I want to clear one ting for you and for myself: It’s okay to be sad without a reason. Lately I have been quite sad, but I actually didn’t really have any reason to be? I’ve always seen myself as a ray of sunshine. I love to always be the little smily and positive danish girl. I always look at the bight side of life and even when life is tough I try my hardest to look at the deeper meaning, and always choose to see the reasons to be happy and thankful. I found a quote the other day that said “The more you thank life, the more life gives you to be thankful for”. I truly believe in that! If you are grateful, appreciate and focus on what you have, then you’ll be more happy.

  I therefore sometimes get disappointed in myself if I feel sad, down or feel lonely. I have so many wonderful people in my life. I have a few but very close, loyal and funny, crazy girlfriends. I have the best family there exist on this world there love and support me in everything I do. I know that I am lucky to have that, because I know that not everyone have got that, and I never ever take that for granted. I have a boyfriend I adore and love. He is my best friend and I can’t believe how much my life have turned around since I met him.

  My life if wonderful, it really is – I travel a lot and have lots of exciting projects in the air. Life is a funny one isn’t it? It goes up and down and can change when you least expect it. Sometimes it can be hard to keep track on everything, especially for people like me who are a bit too spontaneous, never say no to anything and are quite bad at planning.

  I was on the phone with my mum yesterday morning, and somehow I just felt super sad and run down. I know that there can be lots of reasons why I feel like that. I haven’t seen my brothers for over 3 months, I miss my family, I’m still a bit exhausted from traveling, I have lots of things on my mind regarding my moving in with my boyfriend etc. Yes, lots of things are happening, and I am truly happy about everything I have coming up – so why be sad? I really couldn’t explain why. After my phone call to my mum she sends me the most loving text. A reminder that it’s okay to feel the way I do, and I shouldn’t make my self feel guilty or bad about it. This is the way we humans are build, this is the way life is, and there doesn’t always have to be a reason why we feel the way we do. Sometimes we just do, and that’s okay.. It’s okay to have feelings, and we don’t always have to hide them. Give yourself your time to be sad, and then afterwards go outside, get some fresh air, play your favourite songs and hit the gym! Then you suddenly feel a hell of a lot better. 

  My amazing mother reminded me that the happy side of you doesn’t disappear just because you have a day, a few days, or an hour of feeling down and sad. Days like this you should do something for you that will make you feel better. If that’s being alone under the duvet watching a good movie, calling your best friend, or something completely different – then do that for yourself, without feeling bad about it!

  The smiley & happy side of you doesn’t go away because of one day feeling down. She just need a break once in a while, and that’s okay too..

  Biggest hug your Isabella

   

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  14th august 2018

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Kære Isabella.
  Jeg har fulgt med længe og elsker at følge med i dit liv og blive inspireret af dine billeder, dit syn på livet og din evne til at være så positiv.

  Jeg kender selv følelsen af ikke at vide, hvorfor jeg er ked af det. Nogle gange skal man bare give sig selv lov og gøre en masse godt for sig selv. Du virker som en virkelig sød pige/kvinde, og så er du simpelthen så smuk!
  En masse positiv energi og kæmpe kram til dig <3

  Linda Lindved Jensen

  Kram til dig <3

  LEAVE A COMMENT