GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  I’ve got a new tattoo

  SnapseedSnapseedSom overskriften hentyder har jeg fået mig en lille ny tatovering. Jeg har faktisk nævnt det i et par indlæg, men dette er første gang jeg dele billeder af den med jer <3 Denne tatovering har utrolig stor betydning for mig. De af jer der har fulgt med i mit liv her på bloggen i et par år ved, at min mor er mit et og alt.

  Min mor er for mig min bedste veninde, hun støtter mig, giver mig gode råd, jeg kan snakke med hende om alt, og så er hun bare verdens mest fantastiske mor. Der er ikke det som hun ikke kan. Super rummelig, smuk, glad og inspirerende på så mange punkter, hendes drive han imponere alle og hendes mange talenter ville jeg sådan ønske jeg havde arvet.

  Jeg kender ingen som hende som på igen tid både kan sørge for 3 børn, gøre huset rent, få handlet ind, lavet mad, få os send til sport, skiftet sengebetræk, sat 5 nye vask over og på samme tid få bagt 5 hjemmebagte franskbrød og en kage mm. – ved siden af at drive forretning med min far. Wow! (Plus jeg glemte at nævne 110 andre ting) En inspiration som man skal lede længe efter. Udover det, så er hun der altid for os alle. En rigtig super-woman uden lige! <3

  As the title reveal, I’ve got a new super small and cute tattoo. I have actually mentioned it in a couple of posts, but this is the first time I share pictures of it with you <3 This tattoo has an incredible importance to me. Those of you who have followed my life here on the blog for a few years, know that my mother means everything to me.

  My mother is my best friend, she supports me, gives me good advice, I can talk to her about everything, and then she’s just the world’s most amazing mother. There is nothing that she can not do. She is beautiful, happy and inspiring in so many ways, her drive can impresses everyone and gosh I wish I had her many talents.

  I do not know anyone like her who at once can both watch 3 children, clean the house, get shopping done, prepare dinner, bring us to sports, change bed linen, wash clothes and at the same time baked 5 homemade bread and one cake etc. – besides this going to work and running her own shop with my father. Wow! (Plus I forgot to mention 110 other things) An inspiration you cant find many of in this world. Besides that, she is always there for us. A real super-woman! <3

  SnapseedSnapseed

  Mit tætte forhold med min mor betyder al verden for mig, og jeg drømmer om selv en dag at få det samme mor-datter forhold til min pige. Er begyndt at se vildt meget frem til, at det bliver vores tur. Jeg ved at det ikke er nu, men jeg glæder mig helt ekstremt meget til dagen kommer hvor vi beslutter os for, at nu er det tid!

  Mit hjerte blev knust den dag jeg var til modeuge i Paris ca. 1 1/2 år siden hvor jeg ringer hjem for at give mine forældre en update på hvor jeg er, og hvad jeg laver. Da jeg ringer kan jeg høre alt ikke er okay. Det er utrolig sjældent jeg høre min mor ked af det, så jeg vidste med det samme, at der var sket noget frygteligt.. “Mor er du okay.. Fortæl mig hvad der er galt”. I den anden ende af telefonen bryder min mor sammen, og fortæller mig at hun har fået konstateret brystkræft.. Jeg vil ALDRIG glemme den følelse der ramte mig det sekund. Jeg knækkede med det samme sammen midt på køkkengulvet i min Airbnb lejlighed. Jeg ville bare hjem!! Fuck fashion week, fuck mit arbejde for Asos, jeg skulle bare hjem for at være der for min mor.

  Min mor fortæller mig, at hun skal opereres allerede om 2 dage, og jeg sidder “fanget” i Paris og skal først tilbage til London, og kan ikke få fri fra Asos til at tage hjem. Jeg følte mig så magtesløs og trist over at være så langt væk, når noget så skrækkeligt rammer en af de personer man elsker aller mest.

  Jeg har ikke lyst til at komme mere ind på det hele, men min fantastiske mor kom stærkt igennem det hele! Der er intet hun ikke kan <3 Derfor har jeg fået denne hjerte tatovering med “MUM” skrevet inden i. Efter som jeg har boet i London og snakket britisk engelsk, syntes jeg det skulle være Mum med u. Den vil være mig en reminder om, hvor pludseligt noget tragisk kan ske for dem vi elsker. Det er med at værdsætte dem vi har, og leve hver dag fuldt ud! Vi må ikke give op når vi møder modvind, – det er med at holde hovedet højt og stå sammen, så skal det hele nok gå.

  Jeg er så stolt af dig mor! Jeg elsker dig.

  My close relationship with my mother means the whole world to me, and I dream of one day getting the same mom-daughter relationship with my girl. I’ve started really looking forward till it’s will be our turn. I know it’s won’t be now, but I’m really looking forward to the day where we decide that it’s time!

  My heart was broken the day I was at fashion week in Paris approx. 1 1/2 years ago. I called home to give my parents an update on where I was and what I was up to. When I called, I could hear everything wasn’t okay. It’s incredibly rare I hear my mother sad, so I immediately knew something was terrible wrong. “Mother, you’re okay. Tell me what’s wrong.” At the other end of the phone my mother breaks down and tells me she has ben diagnosed with breast cancer. I will NEVER forget the feeling that hit me that second. I immediately broke down at the middle of the kitchen floor in my Airbnb apartment. I just wanted to go home!! Fuck fashion week, fuck my work for Asos, I just had to go home to be there for my mom.

  My mother tells me that she will be operating already in 2 days, and I’m “caught” in Paris and will first have to return to London and can not get off from Asos to go home. I felt so powerless and sad to be so far away when something so terrible hits one of the people you love the most.

  I do not want to get more into it all, but my amazing mother came through it all! There is nothing she can not do <3 Therefore, I have got this heart tattoo with “MUM” written inside. Because I was living in London and have a British English, I waned to spell mum with a u. It will be an everyday reminder of how suddenly something tragic things can happen to those we love. We need to appreciate the ones we have in our lives every day! We must not give up when the world is agains us, it need to keep our heads up high and stand strong together, then it will all work out.

  I’m so proud of you mom! I love you.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd juli 2017

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Ahh this was so beautiful to read! I’m so happy your mum is doing well, your relationship is so special xx

  Sidder helt med tårer i øjnene – for jeg kan virkelig genkende følelsen du beskriver. Jeg sad selv i Australien da jeg fik et opkald fra min mor om at hun havde fået konstateret kræft. Hold nu op hvor føltes det bare som om at hele verden ramlede for mine fødder. Men det var også et virkelighedstjek som mindede mig om hvad der er vigtigst for mig i livet. Jeg er glad for, at din mor er kommet stærkt igennem det, og lige så glad for at kunne sige at min mor snart er stærkt igennem det. Og forresten, så fin en tatovering! 🙂

  Such a pretty tattoo 🙂

  Ellen x | Home

  You are such an inspiring person! I used to follow you back in your asos days and then you deleted the asos account and I somehow forgot to follow your real one. I recently rediscovered your blog and read some of your articles about love and this one. I always thought your job in fashion industry is a dream job for me (although I am pursuing a different career – medicine). But all those things you wrote about your mother and how your boyfriend made you realise what is really important in life, made me really happy and made me also realise what matters the most. Thanks for that 🙂

  Such an inspiring women and I’m sending you all my love from here <3 She sounds like an incredible women and wow, what a role model!! So happy to hear that she is well now and that is a really beautiful tattoo and such an amazing declaration of love for your mum! Biggest hug to both you and your mum <3

  Af hele mit hjerte tak, jeg elsker dig,
  Min dejlige datter ❤️

  LEAVE A COMMENT