I’ve got hair extensions

image

Glædelig søndag min skønne læsere! <3 Jeg luftede for jer i mit seneste indlæg, at jeg har købt mig nogle flotte lange hår extensions, OG don’t worry, det er ikke noget der er limet på (yes, det har jeg prøvet før, og jeg gør det ALDRIG! Som i virkelig aldrig..) Jeg brugte hele 3 år bagefter på at få samme “fylde” tilbage i mit hår. OG så var der ca. 40-50 steder hvor hele store totter, var blevet revet af helt oppe ved roden, så der skulle mit hår først til at vokse ud igen, så kan I lige forestille jer hvor lang tid det tager? Derfor gør det aldrig. Det er i hvert fald min erfarring!

Happy Sunday my lovely followers! <3 I briefly told you about my latest purchase in my last blogpost, yes these gorgeous hair extensions, AND don’t worry it’s not glued on (oh yes, I have tried that and I will NEVER do it agin. Like in never ever..) I spend 3 years after that trying to grow my hair back out to get the same “volume”. AND not to mention that 40-50 places big pieces of my hair looked like it was cut off by the ruths, so that had to grow back out. Can you just imagine how long that took me? Therefor never get glued extension. At least I will never do that agin!

imageimageimage

Jeg faldt over dem, da jeg søgte lidt rund på nettet. Hjemmesiden hedder Luxy Hair, fin deres site HER. Jeg ville gerne have nogle der var fyldige med masser af længde, sådan så jeg kunne flette det til en stor, lang og fyldig fletning som på billederne ovenover. Nu er denne fletning meget løs, med specielt når det er flettet ser det simpelthen så naturligt ud! Hvis jeg vælger, at have det løst syntes jeg de er lidt for lange, så tænker at klippe et par få cm af, sådan så det kommer til at se endnu mere naturligt ud!

Jeg har også været så heldig, at finde en farve der falder helt i spil med mit eget. Jeg havde haft dem i en hel dag før min kæreste først lagde mærke til det (men ok, han er også en mand). Haha! Men da jeg havde det flettet det, kunne både min mor og tætte veninde Anna ikke se det før jeg sagde det, – hvilket jo kun er et godt tegn.
Kvaliteten er også virkelig lækker. Jeg har haft clips extensions før, men de kunne slet ikke måle sig kvalitets mæssigt med disse.
Jeg havde bare sådan lyst til, at der skulle ske et eller andet nyt. Min hårfarve er jeg blevet så glad for, plus mit hår er endelig blevet lidt langt igen, derfor selvom jeg har mega meget har lyst til både, at farve det gråt og pink igen, så ved jeg også hvor meget det slider på mit hår, og hvor mange måneder/år jeg skulle bruge på at opbygge det igen. Been there done that! Haha. Så indtil nu kan jeg sætte mine extensions på og af som jeg har lyst til, når jeg trænger til lidt forandring <3

I found them when I was browsing round the internet for extensions, the website is called Luxy Hair, find the website   HERE. I wanted to get something with lots of volume and length, so that I could make a big and long braid like the one you see on the pictures above. This braid is also really loose but, especially when you braid it, it looks so real! I am thinking to cut it a bit, again to make it look a bit more natural, to make it feel and look like it’s my own hair, because when I just have it loose it looks a bit too long.

I was also super lucky to find this one that really match my own hair color. I was wearing them for a whole day before my man realized that my hair was longer. Haha (But ok, he is also a man). But both my mum and my close friend Anna couldn’t see it wasn’t my own hair before I told them – and I feel that’s the best sign, right?
The quality is also really amazing. I have had clips extensions before, but quality wish this one is much better! You can not even compare them.

I really felt like I needed something new to happen with my look. My hair color is finally the way I’ve wanted to for a long time, plus it’s getting the length I like, so I just know that if I start being adventures with pink and grey hair again then it will take me many months/years to get it back to this health point again. Been there done that too many times! haha. Therefore for now I can just use these clip on and off extensions whenever I feel like I need a little change. <3

  • FacebookTwitterPinterest

10 Responses to I’ve got hair extensions

Leave a reply