GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Jeg nyder livet!

  Jeg har de sidste par dage hygget mig ubeskrivelig meget! Jeg har de sidste to dage følt mig rigtig glad og lykkelig. Jeg har nydt tiden fuldt ud sammen med mine dejlige veninder. Vi har været på caféture, skovture, genbrugsture, tøsesnakket om livet og fremtiden, vi har slappet af, nydt det gode vejr og puttet under dynen. Meget bedre kan det ikke blive!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  7th maj 2011

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  Er også helt med på den tattoo! Bruger du en fast tatovør? Den er super flot lavet.

  Hejsa.

  Jeg er mega nysgerrig ang din kysmund tatoo.. Hvor længe har du haft den, hvorfor lige den? Har den en bestemt betydning osv??

  Synes det er super nice..
  Og super fed blog du har.

  Jeg har lavet et lille indlæg om dig på min blog.. Du kan jo tjekke det hvis du har tid og lyst. 🙂

  God dag!

  Tak Mette, hvor er du sød! 🙂

  Hvor er du bare smuk Isabella! 🙂

  LEAVE A COMMENT