GALLERIES

    WELCOME TO MY WORLD

    A little glimpse into my daily life

    Keep warm with UGG

    ugg1ugg2ugg4ugg12ugg7ugg11
    Jeg har elsket UGG i flere år, og da der er så koldt her i London for tiden, er det næsten det eneste rigtige fodtøj jeg ejer. Jeg elsker farven på disse, og så er de altså bare de mest behagelige sko jeg nogensinde har ejet. Jeg har dem også i den korte model i en nude farve – de er perfekte til indendørs hygge brug.

     

    Min kæreste og jeg har begge lagt syge med influenza i flere dage, så det er utrolig vigtigt at vi begge holder os godt pakket ind for tiden. Da der er så koldt udenfor, har det også været ekstremt svært for min kæreste og jeg, at holde os varme i vores store warehouse lejlighed. For tiden har jeg også mine UGG på derhjemme samt flere lag tøj på, for at kunne holde varmen. Haha!

     

    I’ve loved UGG for years, and now when it’s so cold in London these are the only right footwear I own. I love the colour of these, and then they are no doubt the most comfortable shoes I’ve ever owned. I also own the short model in a nude colour – these are great for indoor and home use.

     

    My boyfriend and I have both been in bed with a bad flu, so it’s important we remember to dress warm. Lately because it’s so cold it’s also hard for my boyfriend and I to heat up our big warehouse apartment. Lately I also use my UGG boots at home, and I wear lot’s of layers to keep warm. Haha!
    ugg6ugg3ugg11ugg10ugg8ugg13 ugg9 ugg5
    Disse er skønne fordi de holder mine ankler varme, da jeg har nemt ved at blive kold om fødderne når det er koldt udenfor.

     

    Jeg har stylet mine med min klassiske grå frakke, oversize fedora (som I ved jeg elsker) og min yndlings YSL taske. Hold dine fødder varme med et par UGG støvler. Find dine yndlings her.  Du kan også blive inspireret på deres hjemmeside, her.

     

    These are amazing because they keep my ankles warm, because I am one of those people who unfortunately catches a cold super easily. 

     

    I’ve styled mine with a grey matching coat, a big fedora (which you know I love) and my favourite YSL bag. Keep your feet warm with UGG. Find your favorite pair here. You can also get inspired on their Facebook page, here.
    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Isabella
    ×
    2nd februar 2016

    READ COMMENTS -

    7 COMMENTS

    Such a beautitul coat!!!
    Wonder if you’d like my blog too? 🙂

    Jeg har altid haft en ret anstrengt forhold til UGG’s- men jeg må indrømme at du faktisk rocker dem.. (havde aldrig troet jeg skulle tænke at et par UGG’s så fede ud!!!!)

    I love UGGs!! And your hat. :))

    Jakken er vildt fed! Hvor er den fra? Kan du evt lave et indlæg med grå jakker? Mangler uden tvivl sådan en flot sag i min jakke samling 😀

    Din frakke er virkelig flot! Hvor er den fra?

    I’m really prone to catching colds too, so these UGG boots sound perfect! I love how you’ve styled it – I am beyond jealous of your YSL bag, too! Such amazing style inspo.

    Written by Tasmine | UK Fashion Blog

    Love this outfit! I haven’t worn uggs in so long, but they truly are so comfortable!

    xo Lauren
    http://www.earthtostyle.com/

    LEAVE A COMMENT