GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Kurt Geiger Summer Sandals

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAkurtgeiger3

  Det er blevet tid til at finde sandalerne og sommer skoene frem igen, hvor er det skønt! Hvem elsker ikke, at man nemt kan hoppe i et par sandaler, og ens små fødder stadig kan ånde? Hvilket også betyde, at det er blevet tid til at ligge flot neglelak på tæerne, hvilket jeg må indrømme at jeg om vinteren til tider er utrolig dårlig til at huske, da jeg er en lille frossenpind, så mine tærer er altid pakket ind i tykke sokker og varme vintersko.

  It’s time to find exchange your winter boot with sandals and summer shoes again, oh yeah! Who doesn’t love to jump into a pair of sliders, and your feet can still breath? Which for the girls also means, that it’s time to make our feet look pretty with a cute nail polish – which I have to admit I’m quite bad at during the winter, because I’m always cold so my feet are wrapped in cosy socks and warm winter shoes.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Stort set hver sommer investere jeg i et par nye trendy sandaler, som jeg ved jeg kommer til at “leve” i hele sommeren. Dette er blev det disse skønne læder strap platform sandaler fra Kurt Geiger. (Find dem her) De giver lidt extra cm til min ellers lave højde, og så elsker jeg det lidt rå og chunky design. Jeg valgte netop disse da de er super behagelige, de passer perfekt til både shorts, fine sommer kjoler men de kan også gå til et råt aften look. Jeg er fan! Her ser i lidt flere sandal favoritter som stadig ligge højt på min ønske liste, og jeg kan ikke garantere, at der ikke bliver investeret i endnu et par denne sommer!

  Almost every summer I invest in a good and trendy pair of sandals I know I will wear to death during the new season. This yeah I picked these cool leather strap sandals from Kurt Geiger. (Find them here) They give a few extra cm to my small height, and then I love the chunky and edgy look they have. I picked these first of all because they are super comfortable, but also because they will look cool with both shorts, cute summer dresses and still you can pair them with an edgy going out look. I am a fan! Here above you see a few more favorites of mine, there are on top of my wish list, and I can not guarantee I won’t invest in another pair again this summer!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  30th maj 2016

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  Åh hvor er det er par fede sandaler!
  Tror du en tynd platfod (som min) ville falde helt igennem? Altså jeg tænker på om læderremene er høje eller lave i det?

  TAK for en super cool blog. Og held og lykke med flytningen tilbage til DK <3

  Kh Maria

  They look amazing! Perfect in any way❤️

  I love these, they look so comfy! x

  adelelydia.blogspot.com

  Love these! <3 I always go for a platform for a bit of extra height! xx

  weardaisywent.com

  LEAVE A COMMENT