GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  last day with him

  imageGodmorgen mine søde læsere! Jeg tjekker lige ind for at sige hej og for at sige tak for de søde kommentarer jeg fik igår omkring det at jeg føler mig ensom. Det er næsten helt skræmmende hvor mange jeg føler der kan relatere til de følelser jeg har. Fik en del beskeder og email fra jer, og det gjorde mig virkelig glad! Tusind tak <3 Tusind tak for, at I vælger at dele jeres oplevelse og følelser for mig, det får mig til at føle mig mindre “unormal” hvis man kan sige det sådan?

  Tænker, at jeg måske vil dedikere et seperat indlæg hvor jeg sætte fokus på hvad ensomhed er, hvorfor jeg føler mig ensom og hvor vigtigt det er, at vi ved at vi ikke er alene om de følelser..

  I dag er all in kæreste dag <3 Har faktisk virkelig set frem til denne fridag med kæresten, da han har fri hele dagen, så vi skal ikke lave andet end bare det at nyde hinanden. Jeg skal ikke se ham og Pumpkin i to uger, så det er rart lige at få sagt ordentligt “farvel”. Vi har ikke rigtig de vilde planer for idag, hvilket er helt rart, da jeg faktisk har en del ting jeg lige skal have ordet inden jeg rejser.. ups!

  Har en frisør aftale her om et par timer, og så skal jeg hente en nederdel jeg har fået syet ind og ud at købe en external harddrive.. Nårhhh ja, og så lige få pakket færdigt! Ups. Hel kæreste-dag bliver det nok ikke, men stadig ser jeg frem til lidt kvalitetstid sammen. Derfor vil jeg tjekke ud for nu, og sende jer alle et stort kram. Jeg har fået fotograferet, skrevet og planlagt hele 8 indlæg til mens jeg er væk, men vil selvfølgelig også opdatere jer derfra. BLIVER SÅ GODT!!

  Vi snakkes mine søde læsere! Glem ikke også at følge min rejse på Instagram: Isabellath og min Instagram My-Story. Yay

  Good morning my sweet followers! Basically I just wanted to check in and say hi and thank you so much for all the sweet comments, messages and e-amils I’ve got regarding me being honest about feeling lonely. It’s almost scary how many of you who can relate to the feelings I have. I got a few messages and emails from you guys, and it really warms my heart! Thank you <3 Thank you for sharing your story and feeling with me. It makes me feel “alone” in this.

  I am actually thinking to dedicate a full blogpost to loneliness. I want to help spread the word and add focus on this subject. It is so important to let others know what they are feeling is something a lot of us know how feels, so they feel less “alone”.

  Today is all in a girl-friend/boy-friend day <3 I have really looked forward to this day, where I have the whole day off to spend with him. I am not going to see him or Pumpkin for two weeks, so spending the last day together is a great way to say good-bye. Buuuut, I do have a few to-do’s I need to fix today as well. I might not be a full boy-friend/girl-friend day. I have an appointment with the hair dresser here in a few hours, then I need to finish packing, pick up a skirt I got tailored because it was too big and then go and buy an external harddrive. Although I need to fix these things I really look forward to spend the day with him.
  Therefor I must check out now. I am sending you all a big hug from here! I have been photographing, writing and planned 8 posts for you while I am away, and then I will of course update you from India as well. I AM SO EXCITED!!

  I will talk to you later angels! And don’t forget to follow my trip on Isabellath and my Instagram My-Story. Yay

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  9th februar 2017

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Tak for din mega gode blog! Har fulgt dig længe, og du er så dejlig ærlig og viser sårbarhed på en måde, som ingen andre bloggere gør.

  Hvad arbejder din kæreste med, hvis jeg må spørge? 🙂

  Ihhh mange tak søde <3 hvor betyder dine ord bare meget for mig!
  Min kæreste arbejder som kok (heldige mig) haha. Men betyder også ofte vagter fra tidlig morgen til sen aften.

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT