Let’s get planty

image

Min mor og jeg tog et smut i Plantorama den anden dag for at købe en masse planter og blomster til vores hjem. Hvis jeg skal købe blomster hjem til, så er Plantorama min foretrukne butik. Her kan jeg fine alt uden at jeg skal i 3-4 butikker! Derudover har de også fine accessories, legetøj og hundemad til Pumpkin.
Her kan man finde alt man kunne drømme om! I ved hvor meget jeg eeeeeelsker blomster og planter! Alle vores venner og familie kommentere også altid på det, når de kommer hjem til os, haha. Jeg syntes det giver en hygge, og så ser det bare utrolig flot ud med friske blomster. Det giver “liv” til ens hjem. Et hjem uden blomster og planter kan efter min mening ofte komme til at fremstå lidt kold? For mig er det også en fed måde, at få lidt farve ind i mit hjem. Hvis ens hjem er meget simpelt, kan man pifte det op med nogle farverige blomster eller en flot stor grøn plante.

My mum and I went to Plantorama the other day to buy some more plants and flowers for my home. Those of you who do not know Plantorama – oh god it’s the most dreamy place! Unfortunately they only have shops in Denmark, so if you come here one day, then you must go! It’s my number one place for shopping flowers and plants, plus they also sell great accessories, toys and food for Pumpkin.
Here you can find everything you can imagine. You guys know that I loooove plants and flowers! People also always comment on our flowers and plants when they visit us, haha. I find it beautiful and cozy. It bring some “life” to our home. A home without plant’s and flowers for me is often quite cold? It’s also a great way to add a pop of color to your home. If you like to keep it minimal, then add a colorfull flower on your night stand, it gives such a nice detail. 

image image image

Som I kan se, så holder jeg mig aldrig tilbage når jeg er der. Jeg kan nemt bruge en times tid der, fordi jeg godt kan lide at bruge god tid på at finde de helt rigtige planter. Jeg elsker at have noget andre ikke har, så for tiden er jeg meget til lidt sjove og “skæve” blomster og planter. Jeg fik et par ananas planter med hjem denne gang, de er bare kanon fede! Glæder mig til at vise jer flere billeder af de blomster jeg købte.

Hvis i kigger nærmere på min shopping kurv så kan i også se de smukkeste og blødeste tibetansk lammeskinds tæpper. Jeg endte med at købe to forskellige, et i grå og et i grøn. Det grønne ligger så fint i den store hygge stol inde i stuen, og det andet er smidt over en af vores spisebords stole for bordenden. De er så hyggelige at sidde i! Jeg har en tendens til altid at skulle pakke mig selv ind i tykke tæpper, men nu behøver jeg det slet ikke, da dette holder mig varm.

As you can see I never hold back when I’m there. I can easily spend an hour there, because I love to find quite plants which I know not everybody have. At the moment I love funny and different plant! I bought an ananas plant, it’s so cute! I am super excited to share pictures of them all with you soon.

If you look at my shopping basket above, then you’ll spot the most gorgeous and soft Tibetan lambskin blankets/carpets. I ended up buying two, one in gray and one in green. The green one is looking so cosy in the big chair we have in the living room and the other is thrown over one of our dining table chairs. They are so comfy to sit in! I tend to always wrap myself in thick blankets, but now I do not have to do that anymore, because these keeps me warm.

image image image image

Ovenover holder jeg en stueazalea, dem har jeg to af i min stue – elsker dem! De får de flotteste blomster. Mit outfit viste sig, at være alt for koldt. Heldigvis havde jeg en frakke med i bilen, men savner sådan at kunne smide min rå læderjakke over mine hverdags looks, den giver sådan et råt look. Nederdelen fik jeg fra en hjemmeside der hedder Miss Selfridges, elsker den struktur og ser sådan frem til at bruge den langt mere, når det bliver lidt varmere udenfor.

Above I’m holding a stueazalea, I have two of them in my livingroom – love them! They get the most beautiful flowers. My outfit turned out to me wayyyy too cold, luckily I had a coat in the car. I just miss so much to be able to wear my edgy biker jackets, they add sich a great touch to an everyday look. The skirt I got from a website called Miss Selfridges, I crushing on the structure and I’m looking forward to use it much more when it gets a bit warmer outside.

image image

Jeg må indrømme, at jeg også er vildt overrasket over Plantoramas indretnings items! De har mange søde nips med også super cool kopper, planteskjulere, lækre træ skærebrætter, lamper, tæpper mm. Jeg har en del skærebrætter derfra vi ret ofte bruger til morgenmad, tapas mm. På denne shoppingtur købte jeg også 4 seje urtepotter med hjem, som jeg faktisk bruger til the kopper – det fungere perfekt og elsker farven på dem! Vil vise jer dem i et seperat indlæg her snart. <3 Tænker også, at jeg skal tilbage efter “smile” koppen ovenover – det er en sund reminder at få dagligt!

I also have to admit that I keep getting happily surprised with Plantoramas decor items! They have so many cutes items and some super cool vases, wooden bords, lamps, carpets eat. I have a couple of wooden board from there which we use quite often for breakfast, tapas etc. On this shopping trip I also bought 4 flowerpots which I now actually use for the cups – it works fantastisk and they are super cool! I will show you them in a separate blogpost soon. <3 I am also thinking to go back and buy the “smile” tea cup – it’s just a good everyday reminder!

image image image image imageimage

I samarbejde med Plantorama   //   In collaboration with Plantorama

 • FacebookTwitterPinterest

4 Responses to Let’s get planty

  • Thank you lovely! You just made my day <3 😀 And me too! I have been shopping waaaaay too many flowers lately! hahaha

   Biggest hug
   Isabella xx

 1. Hej Isabella.
  Du har altid været en kæmpe inspiration for mig, og nu har jeg endelig taget mig mod, til at starte min egen blog.
  Håber du vil tjekke den ud.
  Fortsæt med at være dig!!

  • Hej sødeste <3 det er jeg SÅ glad for at høre! Tusind tak.
   Supe fedt du endelig har fået dig samlet mod, og ikke opgiv det - alt start er svært. Og det vigtigste er hvad blogging kan give dig! For mig giver det mig sådan en ro. Jeg kan komme ud med en masse tanker og følelser. Jeg sender et stort knus og masser af tanker og mod din retning.

   Jeg vil helt klart tjekke den ud!

   Stort knus
   Isabella

Leave a reply