GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Lets not waist our time


  image

  Hej mine søde læsere <3 Lad os have en seriøs snak i dag! Jeg tænkte, at i dag var det tid til at skrive et personligt og ret privat indlæg. Jeg har så mange tanker, der flyver igennem mit hoved! Tankerne skriger efter at komme ud, og jeg ved med 100 procent sikkerhed, at jeg ikke vil kunne falde i søvn i nat, hvis jeg ikke kommer ud med disse tanker.

  Nu hvor jeg lige har været i Indien, og der er så meget fokus på mindfulness og det at finde sig selv. Det at lytte til sin inder balance. Tænkte jeg, at det er tid til at reflektere lidt over mig liv.

  I lang tid syntes jeg, at jeg har glemt det at leve og huske på de vigtige ting her i livet. Jeg har glemt at smile! Måske det også kan have meget at gøre med at jeg føler mig ensom, så prøver at holde mig travl med en masse arbejde, for at tomrummet ikke skal føles så stort.. Jeg har arbejdet så meget, prøvet at fokusere på, at være den bedste blogger/Instagrammer for jer, og nu prøver på, at vokse min Youtube. Alt det gør, at jeg har glemt at være nærværende her sammen med ham jeg elsker aller mest! Men på den anden side når jeg tænker mig om, så syntes jeg, at jeg har prøvet så godt jeg kunne. Nogle gange bliver vi også nød til at lade være med, at være så hårde overfor os selv. “Dette kunne du have gjort bedre”, “Hvorfor gjorde du ikke dette istedet”.. Åhhh jeg bliver allerede trist og træt!

  Nogle gange er man bare nød til at være ærlig overfor sig selv. Reflektere over det hele og så arbejd på de ting du syntes, at du kan gøre bedre. OG så giv slip! Ikke blive ved med at køre rundt i det! Det skal ikke overtage det hele.

  Her syntes jeg dette quote er rigtig hjælpsomt: “Surrender to what is. Let go of what was. Have faith in what will be.” ~ Sonia Ricotti

  Lad os ikke spilde tiden på at bekymre os om fremtiden. Reflekter over tingene, tænk hvad der skal gøres anderledes, og så handel på det! Smil, vær nærværende og vær fast fokuseret på hvor du vil hen. Bekymre dig ikke om vejen derhen, det gælder om at tage et skridt af gangen hver dag i den retning du gerne vil. Hvis du gør det, så skal du nok nå derhen! Det er så sandt når man siger, at hvis man har en passion, du har viljen og styrken, – så er der ikke noget der kan holde dig tilbage i at komme derhen hvor du gerne vil. Eller måske vil der komme noget i vejen.. Men med hårdt arbejde så vil du/vi stadig finde vejen derhen.

  Jeg er blevet langt bedre til at slappe af og ikke stresse, men det sker, at jeg stadig tager mig selv i at følge mig angst og stresset over den vej jeg har valgt, – da jeg godt selv er klar over, at jeg ikke har valgt den nemmeste.. Til tider bekymre jeg mig så meget, at når dagen er omme er jeg så udmattet og nedkørt, fordi jeg har brugt så meget energi på at bekymre mig. Men jeg har nået så lang her, så hvorfor være så usikker? Det bliver vi nød til at stoppe med. Jeg tror fuldt og fast på, at der er en grund til de valg vi tager. Nogle gange får det os ned med nakken, men det er kun for at lære os, at vi skal være stærkere og for at få os til at kæmpe os tilbage på benene igen!

  Vi må ikke give op, vi skal blive ved med at tro på os selv, og den vej vi har valgt. Men vi skal give slip på vores mistro, bekymringer og angst for at komme derhen vi ønsker, for at blive glade. Vær nærværende og tro at du kan, – for det kan du!

  Jeg vil prøve at være lidt sødere imod mig selv – og det skal du også! Farvel stress, bekymringer og dumme søvnløse nætter. Jeg vil give slip og nyde min rejse frem til mine drømme!

  Håber i får en dejlig dag mine søde læsere <3

  Hi my dear readers <3 Let’s have a private and personal chat! I thought today it’s time to write a personal blogpost. I have so many thought flying round inside my head, and they are just screaming to get out. I’m 100 percent sure that I can’t fall sleep tonight if I do not finish this post.

  Since I’ve been in India and there is so much focus on finding yourself, your inner balance. It’s time to reflect about my life and most of all it’s about mindfulness.

  For a long time I feel like I’ve forgotten to live. Forgotten to smil! Maybe it could also have something to do with that I’m still feeling very lonely. I’ve tried to keep my self super busy, so that I could not feel that empty space as much.. I’ve been working so much, trying to focus on becoming a good blogger/Instagrammer and now trying to focus on my YouTube that I tend to forget to be present. I forget to put my work and phone away and be here in the moment with the man I love! I do feel like I’ve done everything as good as I can, and sometimes we need to stop being so hard on ourself. “You could do this better”, “You could do that better”.. Ahhh! I’m already getting tired!

  Sometimes you just need to be honest with yourself. Reflect on everything and work on what you are not happy about – and then let it go. Let it not take over everything!

  I find this quote quite helpful: “Surrender to what is. Let go of what was. Have faith in what will be.” ~ Sonia Ricotti

  Let’s not waist our time worrying about what will come. Reflect, think and act! Smile, be present and just focus on where you wanna go. Don’t worry about the way to get there, it’s just taking it one step at a tip each day in the right direction and you will get there! It’s so true that if you have passion, you have the will and you have the dream – then nothing can get in the way. Or well.. Maybe something can – but with hard work, you/we will still find a way to get to where we want!

  I got much better at relaxing and not stressing, but somethings I still catch myself in feeling anxious and stressed about the path I’ve chosen – because I’ve might not chosen the easiest way.. I sometimes worry about everything and at the end of the day I feel so run over and exhausted because I’ve used so much time and energy worrying. But I made it this far, so why worry? We need to tell that to ourself. I truly believe that there is a reason for everything. Sometimes we get kicked to the ground, but that’s to teach us to get back up and to become stronger!

  We must not give up on our believe in ourself and our journey. But we must give up on our missbelieve and anxiaty! In order to get where we need to be, to be happy, be present and believe we can do so!

  I will try to be easier on myself – and you must too! Buy stress, worries and stupid sleepless night. I will let you go and enjoy the fun ride to my dreams!

  Have a great day my dear followers <3

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  3rd marts 2017

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  Hej Isabella
  Jeg har skrevet det til dig før, men jeg ELSKER simpelthen dine billeder. Du er så vildt dygtig og det er som om, at din blog på alle måder er vokset i standarden her den seneste tid. Det fortjener du virkelig at vide 🙂
  Vil du måske fortælle mig hvad de filtre, som du bruger i dine apps hedder? Jeg har nemlig lige nogle billeder liggende, som jeg meget gerne vil have redigeret i den stil. Det vil være en kæmpe hjælp 🙂

  Hej søde Mie,

  Mange tak for din søde kommentar <3 hvor gjorde den mig bare glad.

  Betyder meget for mig at du syntes at standarden er vokset det seneste tid! Jeg arbejder også hårdt på det.

  Jeg skyder mine billeder med mit Olympus Pen eller mit Canon Mark lll, og så ligger jeg dem ned på min mobil og redigere dem i afterligt og eller snapseed og overføre dem derfra til bloggen 🙂 Det tager en del tid, men jeg syntes det fungere perfekt for mig og min stil. Så jeg bruger gerne den tid på det som det tager!

  Snapseed og afterligt har nogle skønne filtre, som giver det denne her cool vintage vibe.

  Håber det kunne hjælpe lidt.

  De bedste hilsner
  Isabella <3

  Tusind tak – det kan du tro at det gjorde. Og man skal også have ros når man fortjener det 😉
  Kan du evt. huske hvad de filte du bruge, hedder?

  LEAVE A COMMENT