GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Little red dress

  MAR_4926MAR_5176MAR_4967MAR_5025MAR_4956MAR_5070

  Glædelig weekend mine søde læsere! Her er et rødt og meget efterårs agtigt indlæg fra Milano som jeg har set meget frem til at dele med jer. Alle billederne er taget af min søde og dygtige veninde Maria, som jeg havde taget med på min skønne rejse. Vi havde de aller hyggeligste dage sammen, det har vi altid! Hun er blevet til en af mine bedste veninder, og kan nu slet ikke forestille mig hvordan mit liv ville være, hvis jeg ikke havde hende.

  Happy weekend my sweet followers! Here is a post from Milano full of red overload and Autumn vibes. I can not explain how excited I have been to share these images with you all. They are all shot by my taltended and super loving friend Maria, which I brought with me on this MFW journey. We always have the best time together, and even though I’ve only known Maria for about a year, she’s aleady become one of my very closes friends. I can’t imagine not having her in my life.

  MAR_4965MAR_5139 MAR_5317

  Jeg har allerede delt mine nye røde støvler med jer, og her kan i så rigtigt få dem at se ”in action”. Jeg har stylet dem sammen med min røde fringe kjole som er kjolen over alle kjoler. Den sidder som en drøm, og har har den de smukkeste detaljer. Jeg har altid været vild med frynser og har op til flere frynse jakker, som jeg har samlet sammen gennem årene. Haha

  Er det egentlig ikke en lidt underlig ting at samle på? Oh well.. Jeg elsker dem i hvert fald meget, og vil aldrig skille mig af med dem. Det var en af de grunde til, at jeg faldt helt pladask da jeg så denne smukke kjole, da den var som taget ud af mine drøm. Jeg kunne lige forstille mig hvor meget min kæreste ville elske at se mig have den på, hvis vi skulle ud på date. Jeg er sikker på, at han slet ikke ville kunne lade være med at tage øjnene væk fra mig – hvilket bestemt er en god ting, og lige det man drømmer om, når man hopper i en smuk kjole som denne.

  I’ve already in another post shared my new red knee high boots with you all. But in this post you’ll get a chance to see them ”in action”. I’ve styled them with a matching red dress with lots of fringe details. This dress fits like a dream – I love everything about it. I have to be completly honest been obsessed with fringes for many years, and I’ve over time collected quite a lof of fringe jackets. Haha

  That might be a strange thing to collect? But, oh well.. I love all my fringe jackets, and I will never get rid of them. AND that’s especially why I was so in love when I found this red dress! It was like made out of my dreams. I can just imagine me wearing it on a date with my boyfriend, and I am sure he will not be able to take his eyes off me, if I wear this one. That’s exactly the reaction you’ll love to have when you decide to wear a dress like this one.

  MAR_4963MAR_4960MAR_5211

  Min smukke kjoler er fra et brand der hedder The Doll House Fashion. Yes det er præcis som det lyder. Piget, glamourøst og et brand der designer de aller smukkeste kjoler. Jeg har allerde fået øje på et floaty kjoler derfra, som jeg vil elske at have i min garderobe. Min take er fra Chloé og mine smykker er et mix af nogle jeg har arvet eller fået af et smykke mærke der hedder Chloé Elisabeth, som jeg er i gang med at designe en smykke kollektion sammen med.

  Rigtig glædelig weekend mine søde læsere, jeg håber I syntes ligeså god om min nye kjole som jeg.
  Stort knus jeres Isabella

  My beautiful dress is from a brand called The Doll House Fashion. And yes – it’s jus like how it sounds. A very glamorous, girly and lovely brand there designs the most dreamy dresses. I already have a crush on a few flaty once from there, which I will love to welcome into my wardrobe. My bag is Chloé and my jewellery is a mix of vintage and pieces I’ve got from a brand called Chloé Elisabeth, who I’m actually designing a jewellery line for.

  Wish you angels the best Saturday. I hope you love my red dress as much as me!
  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  29th september 2018

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Awesome Dress,Looking Dope!
  Regards.
  Coopanz.com
  Codeswodes.com

  Thank you! Very glad you like it.

  Best,
  Isabella x

  LEAVE A COMMENT