Look for dungarees

IMG_8921

I ved, at jeg er meget glad – eller skal man sige afhængig af dungarees. Jeg ejer en del par, både dungaree kjoler og dungarees som disse. Det er uden tvivl mit favorit beklædning, og hvis jeg kunne gå i det hver dag så havde jeg gjort det! De sidste mange uger har jeg været afhængig af mine nye dungarees. Jeg har i flere år flittigt brugt mine sorte dungarees, og i en af mine mange London flytninger blev mine almindelige denim dungarees væk, og har været trist over det lige siden.

Nu har jeg så endelig fået mig taget sammen til, at få købt en ny frem for hele tiden at slå mig selv i hovedet over, at jeg ikke kan finde dem. Det har været svært for mig, at finde de helt rette, da jeg har søgt en bestemt denim farve – MEN endelig er jeg den lykkelige ejer af de fedeste og mest behagelige denim Asos dungarees.

Da jeg arbejde på Asos fandt jeg ud af, at de altid havde et ret cool udvalg af dungarees, så det har altid været mit fortrukne sted at søge. I dette indlæg vil jeg dele mine yndlings med jer!

You guys know that I am a big fan – or should I say addicted to dungarees. I own a few pair, both like dresses and dungarees like these. They are without doubt my favourite piece of clothes, and if I could, then I would wear them every single day! The last couple of weeks I have been living in these. I have for many years used my black once, but my denim once got lost once while I was moving apartment in London, and I have been sad about it ever since.

Now I have finally bought myself a new pair, so I can stop punishing myself from losing them. It have been so difficult to find the perfect once, because I have been searching for a very uniqe wash – BUT here I am, the happy oner of the coolest and most comfortable Asos dungarees. 

When I worked for Asos I found out that they always have a great selection of dungarees, so that have always been my go-to place when I had to search. In this post I will share all my favorites with you angels!

BBB1E2AC-1ABB-4E13-B928-8978B915F794 743BAEEC-A0BC-476E-BCD5-63351D96C785

(Klik på dungarees for direkte link, ellers klik HER   //   Click on dungarees for direct link, otherwise click HERE)

Jeg har faktisk købt mine dungarees i Asos mandeafdeling. Da jeg arbejdede for stylist for dem, fik jeg øjnene op for, at jeg nemt kunne bestille mande tøjet i de små størrelser, og så passer det ligesom jeg ønsker! Der var ingen af de dungarees til kvinderne, der havde lige netop den for-vaskede farve jeg havde udsøgt mig. Da jeg så fik øje på denne cool dungaree i mandeafdelingen, så blev jeg nød til at bestille dem hjem med det samme! Jeg bestilte den mindste størrelse, og de passer helt perfekt. De sidder ikke for stramt, men heller ikke før løst – og så har de, den helt rigtige farve. Find dem HER.

I have actually bought my dungarees in the Asos men’s department. When I worked as a stylist for them I figures out that it was almost no difference buying from the men’s section. I just order the smallest sizes, and then it fits perfectly! There was no of the dungarees for the woman that had the right color that I had in my mind. I then found the these cool dungarees in the men’s department, and I just HAD to buy them! I ordered the smallest size, and they fit perfectly. They are not too tight and not too lose – just the fit I wanted. Find them HERE.

Processed with VSCO with c1 preset

1. Find dungarees HER   2. Find dungarees HER   3. Find dungarees HER   //   1. Find dungarees HERE   3. Find dungarees HERE   3. Find dungarees HERE

 • FacebookTwitterPinterest

6 Responses to Look for dungarees

 1. Hej Isabella.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor du har købt den sorte bluse med stjerner?
  Ville også gerne vide, hvilket kamera du bruger til almindelige billeder, og og du bruger et bestemt program til redigering. Kan ikke huske, om du for nyligt har skrevet om det.

  Knus en læser der on and of har fulgt med lige fra starten. :)

  • Hej søde Pernille.

   Min top er fra en hjemmeside der hedder: verge girl – jeg er også ny bruger, men allerede kæmpe fan! De har virkelig nogle super fede items..

   Jeg bruger Canon mark lll eller mit olympus pen og så redigere jeg alle mine billeder i snapseed eller vsco cam på mobilen og ligger dem derfra ned på bloggen <3 Så får de den vintage-hygge vibe jeg elsker.

   Stort knus fra en meget glad blogger. Tusind tak for, at du stadig har lyst til at læse med!

Leave a reply