GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Love your natural hair

  IMG_2855

  Sidst jeg var hos frisøren fik jeg klippet et par cm af, da jeg syntes det var tid til at komme af med de slidte spidser. Jeg har i lang tid kæmpet med at få det langt, og jeg kan glæde mig ved, at det vokser hurtigere end nogensinde <3 Jeg prøver, at holde det så sundt som jeg overhovedet kan. Denne måned har jeg sat en lille challenge til mig selv. Ingen føntørring eller glattejern i en hel måned!

  I en længere periode har jeg føntørret mit hår hver gang efter jeg har vasket det, så bliver spændende, at se hvilken forskel det har på mit hår. Jeg har i 2 uger nu ikke brugt nogle former for varmebehandling på mit hår, og syntes jeg kan mærke at det er blevet langt tykkere og sundere at se på. Det er mere fyldigt og skinner på en helt anden måde!

  The last time I went to the hairdresser, I made her cut off a few cm, as I thought it was about time to get rid of the worn tips. I’ve been struggling for a long time with making it grow faster, and not it finally is <3 I try to keep it as healthy as I possibly can. This month I have given myself a little challenge. No blowdrying or straightening for a whole month!

  For a long period I have blowdried my hair every time after I’ve washed it, so it will be exciting to see what difference it has on my hair. For 2 weeks now I have not used any kind of heat treatment on my hair, and I can already feel that it has become far thicker and healthier to look at. It has more volume and shines in a completely different way!

  IMG_2858IMG_2857

  Sådan holder jeg mit hår sundt:

  Jeg prøver så godt jeg kan kun at vaske mit hår en gang i ugen. Når mit hår begynder at blive fedtet bruger jeg lidt tør shampoo eller sætter mit hår op, sådan så man ikke ligger mærke til det. Når jeg går i bad tager jeg bare mit hår op i en høj knold. Hvis man vasker sit hår for meget vasker man de sunde olier ud af håret, som håret selv er med til at producere. Hvis jeg har et event eller lignende kan jeg godt finde på at vaske mit hår sådan så det ser fint og nyvasket ud, men nu holder mit hår “længere” tid uden det bliver fedtet, fordi jeg har vænt det til det.

  Det er også vigtigt at få klippet sine slidte spidser når de trænger til det. Hvis du bliver ved med at udskyde det, ender du kun med at få flere cm klippet af end du ønsker. Det ser også kun smukkere ud med frist og nyklippet hår, end når det ser slidt og usundt ud.

  Undgå at glatte hårt dagligt. Når jeg glatter mit hår er det typisk efter min føntørring hvor jeg lige går efter og retter det til. Jeg glatter det aldrig dagligt, da det slider utrolig meget på håret.

  Husk at bruge balsam hver gang du vasker dit hår og brug en kur en gang i ugen! Jeg forlader aldrig badet før jeg har brugt balsam. Hvis ikke bliver mit hår knasende tørt, så balsam er et must for mig.

  Invester i et godt glattejern. Jeg bruger GHD, da jeg ved det passer bedre på håret. Efter jeg har været i bad bruger jeg også altid en varmebeskyttende spray der samtidig giver mit hår volume og en olie til mine spidser. Ofte giver de varmebeskyttende produkter også lidt hold, så du udover beskyttelsen, får en bedre holdbarhed på din styling, så du ikke behøver glatte dit hår så ofte.

  How I keep my hair healthy:

  I try to only wash my hair once a week. When my hair starts to get greasy, I use a little dry shampoo or put my hair up so that you do not notice it. When I take a shower I put my hair up in a bun. If you wash your hair too much, you wash out all the healthy oils, which your hair makes itself. If I have an event or something important, I of course wash my hair so that it looks nice and freshly washed, but now my hair keeps “fresh” for longer because I got used to being washed only a few times a week.

  It’s also important to cut your worn ends when they need it. If you continue to postpone it, you will only end up having to cut more cm of than you want. It also looks more beautiful with freshly cut hair than when it looks worn out and unhealthy.

  Avoid using straighteners or blow drying daily. When I straighten my hair, it’s typical after my blow-dry. Then I just “correct” it here and there.

  Remember to use conditioner every time you wash your hair and use a hair mask once a week! I never leave the bath before I have used a conditioner. If not, my hair becomes creaking dry, so conditioner is a must for me.

  Invest in a good straightener. I use GHD, as I know it’s not as bad for my hair. After a wash I always use a heat-protective spray that also gives my hair volume and an oil for my ends. Often heat-protecting products also makes your hairstyling last longer.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  20th august 2017

  READ COMMENTS -

  7 COMMENTS

  This hairstyle is beyond gorgeous! It makes me want long hair again xx

  Dejligt at se du går den mere naturlige vej, det vil formentlig inspirere flere ☺️?
  Jeg har selv i halvandet år kørt med no-poo metoden – hvilket betyder at jeg ikke bruger nogen former for shampoo, balsam eller andre klassiske hår produkter. Jeg har i årevis ikke brugt føntørre eller glatte/krøllejern. Jeg har det sidste halvanden år kun brugt Rasul (ler), jeg er nu også ved at udfase dette, så jeg til sidst kun bruger vand. pt bliver mit hår vasket med Rasul hver 3 uge. Mit hår har altid været meget tykt og vokset okay, efter jeg stoppede med shampoo er det kun blevet endnu mere fyldigt og langt. Har lige doneret 30 cm. væk til parykker til kræft partienter. Så det naturlige gør virkelig noget godt for håret ?

  Hi Isabella where do you got the beautifil jacket from ?

  Greetings from Belgium

  Your hair looks amazing! Would love to see your haircare routine aswell 🙂

  http://carlotarules.wordpress.com

  I would embrace my natural hair if it was beautifully wavy like this! I always try to leave mine and it just looks insane.

  You are so beautiful and i just love your style!! where is the blue cardigan/ jacket from?
  Thanks for a great (my new fav) blog xx

  Hej, Isabella!

  Your natural waves are so pretty! My hair is pretty similar. What products do you use in your hair after washing when you don’t blow-dry and when you do blow-dry and straighten it? I would love to see a post on that!

  xx, Madison from breakfastatmadisons.com

  LEAVE A COMMENT