GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Make the moments last forever

  imageimage image image image image image image
  Jeg elsker polaroids! Det er unikt, personligt og øjeblikke der pludseligt kommer til at stå stille og bliver til minder vi kommer til at tænke tilbage på og mindes for altid. Nu hvor vi har mobiltelefoner med kamera, vi har Snapchat, Instagram osv. Er vi blevet bedre og bedre til at tage billeder, men efter min mening går charmen og “værdien” går lidt tabt når alt bare ligger der på telefonen.

  Da jeg så min kærestes barndomshjem viste han mig nogle charmerende gamle kufferter fyldt med de smukkeste billeder hans far og mor har taget sammen da de var unge. Sikke en historie og tusinde af gode minder de har samlet sammen gennem årene. Jeg elskede hver enkelt billede, da man tydeligt kunne mærke glæden, kærligheden og de mange gode minder der var gemt i de kufferter. Det fik mig virkelig til at tænke! Den følelse vil jeg elske, at kunne give mine børn en dag. Følelsen af at kunne sidde i hånden med en stak billeder af deres nyforelskede forældre, billeder af oplevelser og glæder vi har lavet sammen. Det er i mine øjne langt mere betydningsfuldt og “ægte” end at kigge gennem billeder på ens mobil.

  I love polaroids! It’s unique personal and moments are suddenly going to stand still and become memories we will look back on and remember forever. Now that we have camera phones we’ve Snapchat, Instagram etc. means we are getting better and better at taking pictures, but in my opinion the charm and “value” goes off a little lost when everything just lies there on the phone.

  When I saw my boyfriend’s childhood home, he showed me some charming old suitcases filled with the most beautiful pictures his father and mother shot together since they were young. What a story and thousands of good memories they have collected over the years. I loved every single picture. You could clearly feel the joy, the love and the many good memories that were stored in those suitcases. It really got me thinking! That exact feeling I would love to give my children one day. The feeling of being able to sit with the images in your hands and see how in newly in love their parents were, pictures of experiences and joyful times we have made together. That is in my mind far more significant and “real” than looking through pictures on your mobile.

  imageimage

  Jeg har diverse kameraer, og de jeg er aller mest glad for, er og bliver mine polaroids Jeg elsker følelsen af, at billedet bliver printet med det samme, og man foreviger dette øjeblik i så få sekunder! Følelsen man har når billedet bliver printet og det at stå med billedet i hånden er for mig helt specielt, og noget et digitalt kamera aldrig vil kunne erstatte. Jeg har haft mit i omkring 3 års tid, og specielt de sidste par uger har jeg brugt det dagligt! Specielt nu hvor Pumpkin stadig er en lille bandit synes jeg det er sjovt, at samle en masse gode minder med hende, sådan så vi kan følge hendes udvikling. Den samme følelse har jeg med min kæreste og jeg. Jeg elsker at samle på minder, og billeder af os  betyder al verden for mig at have.

  Mit kamera er fra Fujifilm som jeg købte i Urban Outfitters. Det er super nemt at bruge, da man både selv kan indstille det efter lysforholdene – og hvis ikk, så gør kameraet det for dig. Nemt, hurtigt og smart! Jeg elsker også størrelsen på disse polaroids, da de er søde og små. Så kan man selv vælge om man køber film med farve eller sort hvid. Jeg har linket til min top, mit kamera og de film jeg bruger her nedenunder. Dette Fujifilm kamera er også en super fed gave at ønske sig her op til jul, hvis man ikke ved hvad man skal skrive på ønske listen. <3

  I have various cameras and the once I am the most happy with, will always be my polaroids I love the feeling that the image is being printed immediately, and it captures this moment in so few seconds! The feeling you have when the image is being printed and standing there with the image in you hand just a few second after is for me very special, and something a digital camera will never be able to replace. I’ve had mine for about 3 years, and especially the last few weeks I have been using it daily! Especially now that our little pumpkin is still a small naught one I think it’s fun to gather a lot of good memories with her, so that we can follow her progress and journey. The same feeling I have with my boyfriend and me. I love to collect memories and pictures of us, it means he world to me to have.

  My camera from Fujifilm have I bought at Urban Outfitters. It’s super easy to use, since you both can do the settings yourself after the light conditions – and if not, the camera does it for you. Easy, fast and smart! I also love the size of these polaroids because they are cute and small. Then you can yourself decide if you want to buy film in color or black and white. I’ve linked to my top, my camera and the film I use below. This Fujifilm camera is also a super cool gift to wish for this Christmas, if you do not know what to write on your wish list. <3

  image image image image

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th november 2016

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Hvordan kan det være du aldrig laver videoer længere? 🙂

  Hej sødeste Caroline <3
  Jeg har igang med en masse projekter der tager utrolig meget af min tid, men jeg vil prøve at uploade en meget snart. Glæder mig 😀

  Knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT