GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Matching London in my new red coat

  Find min røde frakke HER   //   Find my red coat HERE

   

  Hej mine vidunderlige læsere! Så er jeg endelig tilbage. Min blog har været nede i mange dage nu. Jeg beklager virkelig den manglende opdatering. Jeg har gjort alt hvad jeg har kunnet får at få en op at køre igen. Fik min kæreste til at kontakte en bekendt IT mand som kunne hjælpe mig. Denne periode hvor bloggen har været nede har det været vildt svært at finde mig selv. Det er som om bloggen er så stor en del af mig, at hvis jeg ikke blogger dagligt gør det mig vildt ked af det og frustreret. Specielt fordi jeg havde det par super travle dage i New York city som jeg har glædet mig meget til at dele med jer, så jeg har haft meget nyt og spændende på hjertet, som jeg har haft lyst og set frem til at dele med jer. MEN bare rolig – i vil ikke blive snydt. De næste mange dage vil bloggen dagligt blive opdateret med spændende blogpost både med New York men også hygge og indretnings indlæg her hjemme fra London. Som I kan høre jer frem til, er jeg er tilbage i London fra min spændende rejse til New York med Victoria’s Secret. En dag efter jeg kom hjem var jeg så heldig at have min storebror og hans kæreste på besøg i et par dage og derudover har jeg nydt fuldt ud at bo sammen med kæresten. 

  Som i jo ved er han flyttet ind, og jeg kunne ikke være mere lykkelig! Vi hygger om vores hjem, og det er begyndt at føles som vores base frem for en tog station hvor man kun landede for at restituere og pakke til mine rejser.

  Hi my wonderful followers! I am FINALLY back. My blog have been down for many days now. I’m really sorry for the lack of updates. I’ve done everything I’ve been able to do, to get it back up and running. My man contacted a talented IT man, and he helped me out. This period when my blog have been down, is been hard to find myself really. It’s as if the blog is such a big part of me, that if I do not blog daily it makes me sad and frustrated. Especially because I’ve had a couple of busy days in New York City, which I have been very excited to share with you, so I have had a lot of new and exciting things on my heart which I’ve been looking forward to share with you. BUT do not worry – you will show you every single thing anyway. For the next many days, the blog will be updated daily with exciting blog posts from New York, but also with cosy decor and home posts here from London. As you can tell, I’m back in London from my exciting trip to New York with Victoria’s Secret. Already the day after I got back, I was so lucky to have my big brother and his girlfriend visiting us for a couple of days. Other than that I’ve just fully enjoyed living with my wonderful man.

  As you know, he moved in and I could not be happier! We are taking good care of our apartment, and it has begun to feel like our base rather than a train station where you only landed to re-charge and pack for new trips.

  Find mine støvler HER   //   Find my boots HERE

   

  Det er sjovt hvor meget ens tilværelse ændre sig når man flytter sammen med sin kæreste (heldigvis kun for det bedre! – I hvert fald i dette tilfælde, da jeg har fundet en mand der er rigtig for mig) Det er virkelig vidunderligt endelig at bo sammen, og endelig kunne kalde dette sted for vores hjem. Jeg elsker at have været ude en hel dag og så komme hjem. Der er intet bedre end når vi begge kommer hjem efter en travl dag, og så kan lave mad, hygge og slappe af sammen. Der findes virkelig intet bedre. Det at vi har det så godt sammen, giver plads og hjælper hinanden i hjemmet bekræfter mig kun mere og mere i at dette er rigtigt. Det føles ja, helt igennem rigtigt.. (Beklager den måske for nogen kvalmende forelskelse, men jeg kan virkelig ikke styre det og efter et meget hårdt, gråt og deprimerende forhold med min x-kæreste kan jeg bare slet ikke forstå hvordan jeg har kunnet være så heldig. Jeg blogger både om gode og hårde tider, og lige nu lever jeg højt på en lyserød sky!)

  It’s funny how much your life changes when you move together with your boyfriend (luckily only for the better! – At least in this case, since I’ve found a man that’s right for me) It’s really wonderful finally to live together, and finally could call this place for our home. I love having been out for a whole day and then coming home to him. There is nothing better than when we both come home after a busy day and we then can cook, relax and catch up on each others day. The fact that we are so good at living together, giving each other space and helping each keeping the apartment nice and tidy confirms me more and more that this is the right thing. It feels yeah.. Just so right. (I know I talk a lot about how happy I am, but I really can not control it and after my previous very hard and depressing relationship, I just can not understand how I’ve been this lucky. I’m blogging about good and hard times, and right now I’m alive high on love!)

  Dette indlæg er fra i lørdags hvor kæresten og jeg gik London rundt. Vi elsker at gå lange ture. Det er gået hen og blevet vores weekend ritual. Så går vi på opdagelse og snakker om drømme, oplevelser og rejser. Det var en smuk dag som i kan se på billederne, og jeg var hoppet i min nye røde frakke fra And Other Stories som jeg ved kæresten er helt tosset med. Jeg elsker hvor elegant og klassisk den er, men så alligevel er den utrolig iøjefaldende – hvilket jeg elsker. 

  Vi gik fra Fulham langs Themsen forbi de hyggelige jule markeder, kiggede på hus-både, så London eye, Big Ben og gik videre til Covent Garden hvor kæresten skulle møde et par kammerater til en drink (eller to, haha!) jeg besluttede mig for at gå hele vejen hjem fra Covent Garden, da vejret var smukt og så kunne jeg nyde solnedgangen imens jeg gik. 

  Der er intet som weekender som disse hvor man kan få hygget, slappet af men samtidig være aktiv, gå på opdagelse og se ens gode venner! 

  Jeg håber i har haft en dejlig weekend! I aner ikke hvor lykkelig jeg er over at være tilbage igen. HAR SÅDAN SAVNET JER. 

  Ser sådan frem til at dele mine New York indlæg med jer. Det første post vil være oppe imorgen! 

  Stort knus jeres Isabella

  This post is from this Saturday where my boyfriend and I walked round beautiful London. We love to go for long walks, discovering the city. It has become our weekend ritual. Then we explore and talk about dreams, experiences and travels. It was such a beautiful day as you can see on the pictures, and I felt so comfortable in my new red coat from And Other Stories, which I know Mr Boyfriend love, so I wanted to wear it especially for that reason. I love how elegant and classic it is, but yet it’s so eye-catching.

  We walked from Fulham along the Thames past the lovely Christmas markets, looked at the small house boats, then passed by London Eye, Big Ben and went to Covent Garden where my boyfriend meet a couple of friends for a drink (or two, haha!) I decided to go walk all the way home from Covent Garden, since the weather was so lovely, and I walk that walk almost every day. It’s a long but beautiful walk where you pass by Hyde Park, Buckingham Palace and then I got to enjoy the sunset while I walked.

  There is seriously nothing like weekends like these where you can have fun, relax but at the same time be active, discover and see good friends!

  I hope you’ve had a nice weekend! I don’t think you have any idea how happy I am to be back again. GOSH I HAVE MISSED YOU.

  Looking forward to sharing my New York posts with you angels. The first post will be up tomorrow!

  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  20th november 2018

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  I love your pictures, London it’s my dream town can wait to go there in April!!
  Anywhere I love your vintage white pullover, where did you find this diamond??
  And I follow you in Instagram for a long time (and just I love your profil) I wanted to know where can I find this tiles dress form Zara that you put like 1 day ago, because I can find this one and I think I can become crazy haha

  best regard
  Lara T.

  LEAVE A COMMENT