GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Mine smykker – video

  I aften vil jeg poste en lille film til jer, så klik ind forbi bloggen engang i aften 😉

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  4th maj 2011

  READ COMMENTS -

  24 COMMENTS

  Håret er helt fantastisk til dig! 🙂 Jeg tænkte på, hvor du har købt dine jeans?

  Mange tak Julie 🙂

  Mine jeans er faktisk bare nogle billige fra H&M. De sidder perfekt og så gav jeg kun omkring 299 kr for dem!

  /isabella

  Hej Mette 🙂

  Mange tak! Hvor er det bare sødt af dig..

  Uha, jo når jeg engang får mig samlet mod til at vise jer den, hehe. Jeg har i laaang tid tænkt på at få det. Jeg faldt for første gang over idéen, da jeg så en i en film have en kysmund tatoveret på halsen (dog viste jeg med det samme, at jeg bestemt ikke skulle have min der), men siden der var jeg brandt helt fast på idéen om en kysmund. Jeg turde i starten ikke og jeg ville være fast besluttet på at det var præcis dette jeg ville have tatoveret, så jeg tænkte over det i er halvt år og stadig efter et halvt år ville jeg helt vil gerne have det – så bestilte jeg tid, og gav mig selv 3 mdr ekstra til at tænke mig ordentligt om – og ja 😉 Så gjorde jeg det, da jeg stadig efter al den tid ikke kunne få mine tanker fra det.
  Begge mine tatoveringer har en betydning – jeg har fået dem lavet i forskellige faser i mit liv, så de vil altid minde mig om præcis den tid. Min første tatovering symbolisere nye udfordringer samt min store kærlighed til min familie. Min kysmund symbolisere alt det der er sket med mig og min blogs udvikling de sidste to år osv.

  Jeg får ikke bare lavet mine tatoveringer bare fordi jeg synes at det ser fedt ud – selvfølgelig er det også en grund, jeg synes jo at det ser godt ud (ellers havde jeg jo ikke gjort det), men alle mine tatoveringer har en historie og betydning. 🙂

  /Isabella

  Rigtig fin og hyggelig blog Isabella.
  Jeg har fulgt med med “anonymt” i længere tid nu. Ville bare lige smide en kommentar og sige, at jeg synes du gør det godt. Jeg er vild med din stil, og så er jeg altså lidt fascineret af din tatovering på siden af håndledet 🙂 Skulle vi ikke se et close up af den? Og hvordan du fik idéen til den. Betyder den noget eller er det “bare” fordi du synes den er fin? 🙂

  Hav en god dag.

  PS. Glæder mig til at se videoen!!

  Det ser velkendt ud med fjerøreringene og de smukke store armbånd! Glæder mig til videoen 🙂

  Hehe ja 😉 Men jeg viser jer heldigvis også noget i ikke har set før. hehe

  /Isabella

  Dit nye hår klæder dig virkelig godt, og din blog er super fed. Du er god til at lave mange forskellige blogindlæg.. bliv endelig ved!
  Meget ros herfra!

  Ps. Din kæreste har simpelthen den lækreste smag inde for møbler og design!

  Åh mange tak Sophie! 🙂
  – hehe ja det må man give ham, det er han god til!

  /Isabella

  Hej Isabella!

  Undskyld jeg skriver her, men fik aldrig var på din gamle blog 🙂
  Jeg overvejer at købe et par Jeffrey Campbell Mariel sko, som dem du har, men har hørt størrelsen er svært at finde ud af.

  Jeg kan se dine er 7½, så vil høre hvad størrelse du normalt bruger i sko?

  Håber du vil hjælpe!

  Knus Mia

  Hej Mia,

  Du skal da slet ikke undskylde! Jeg købte mine i 7 1/2 da jeg gerne ville bruge mine med tykke sokker her i vinters. Jeg bruger normalt en 37-38, og jeg synes at de passer fint. Hvis det var nu havde jeg bestilt min en størrelse mindre, da jeg ikke længere skal have store sokker i, MEN jeg kan sagtens passe mine (der er ingen problmer), man snører dem bare godt ind så sidder de der 😉

  Jeg håber, at du kunne bruge mit svar til noget?

  /Isabella

  Tusind tak, det kan jeg i hvert fald 🙂
  Hvor er det sødt at dig!

  De er virkelig skønne dine smykker, er vild med øreringene;-)

  Mange tak Cecilie! De er fra Carrooco.se 🙂

  /Isabella

  Glæder jeg mig meget til at se ! :-))

  Hvor er du sød! 🙂

  /Isabella

  Er kyssemunden på din arm en tatovering? har længe tænkt over det 🙂

  Ja det er det 😉

  /Isabella

  Glæder mig (:

  thewallsaroundus.blogspot.com

  Åh det er jeg glad for 😀

  Hej Isabella! Må jeg spørge hvor dit spisebord er fra? (ja man får mange mærkelige spørgsmål som blogger 😉 )

  Hej Christina 🙂 Du må spørge om alt mellem himmel og jord! Mit spisebord er et jeg har arvet af mine forældre. Det er meeeget gammelt. Men det er det jeg elsker.

  /Isbella

  Det er også virkelig fint!

  Mange tak 🙂 Den er fra Edie’s eyes, jeg vandt den i en konkurrence her i vinters.

  /Isabella

  Hvor er din trøje fra? Og er den ny? Den er super fin 🙂

  LEAVE A COMMENT