GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Model for en dag

  Åh no, kryds alt det i har! Jeg har sagt ja til at være model for en dag. En fotograf kontaktede mig, da han gerne ville forny hans portofolie, og han skulle alligevel her til Sønderborg, og så kunne kan ligeså godt arbejde lidt, og jeg havde lige den stil han ledte efter, så ja piger – nu springer jeg ud i det. Det er faktisk her om få minutter. Nervøs? Oh yes.. Jeg skal nok love at tage nogle billeder til jer.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd maj 2011

  READ COMMENTS -

  9 COMMENTS

  Du har vist en skjult model gemt i dig, så er ikke bekymret for resultatet, men glæder mig til at se det 🙂 Good luck!

  Hehe hvor er du sød 🙂 glæder mig til selv at se billederne, og vise jer dem!

  /Isabella

  Åh held og lykke med det! Og gid det var mig, der bare sådan blev kontaktet.. Misundelse 🙂

  Emma fra http://www.emmasilke.blogspot.com

  Det er nu også dejligt 🙂 Det gik heldigvis okay. Jeg havde frygtet at det havde været værre.

  /Isabella

  Med dit fantastisk smukke udseende Isabella, som du ed jeg elsker og beundrer så meget, skal det nok gå! 🙂
  -Men held og lykke alligevel 🙂

  Glæder mig til at se de med garanti vidunderlige billeder 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Åh hvor er du sød 😀 mange tak! Nu må vi se om de blev okay. Jeg er ikke så god til det der, og specielt ikke når der er så mange der kigge på imens. hehe

  /Isabella

  Dt må altså også være ret grænsoverskridende ligemeget hvor smuk og stylet man er 🙂

  Hej Isabella. Dejligt at du er rykket til dit eget domæne. 🙂 Og dejligt nyt udseende til bloggen, samtidig, jo. 🙂 Held og lykek med at være model for en dag, jeg glæder mig til at se billederne af dig. du er jo så fandens smuk, undskyld sproget. 🙂

  Mange tak Amanda 🙂 hvor er du sød! det gik heldigvis okay, det var noget af en udfordring må jeg sige! Det der model halløj er nu ikke helt mig. Jeg holder mig til mit eget kamera og selvudløser. hehe

  LEAVE A COMMENT