GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  move your lee

  lee

  Livet behandler mig godt for tiden! Kan slet ikke få dette smil væk fra mine læber. Det er December og jeg har kun 3 dage tilbage på job før jeg har juleferie. Jeg har valgt at blive i London over weekenden for at have lidt kvalitetstid sammen med min søde kæreste, julehygge og så styr på lejligheden.

  Life is treating me well lately! I can’t get this smile off my lips. It’s December and I only have 3 days left at work until I have Christmas vacation. I have decided to stay in London over the weekend to have some quality time with my sweet boyfriend, get into the Christmas spirit and sort out the flat.
  lee1 lee2 lee3

  Her ser i mit nye super komfortable weekend look fra Lee. Disse jeans er mine (og min kærestes 😉 ) number one! De har en ekstrem god pasform og er så behagelige at have på. Jakken er også fantastisk! Har søgt efter lige præcis denne shape og farve i lang tid. Synes den passer så godt sammen med min elskede fedora og de skinny jeans.
  Til arbejde vil jeg style den med en hvid skjorte, klassiske bukser og trainers – kunne være en fed kombi.

  Here you see my comfortable weekend look from Lee. These jeans are my (and my boyfriends 😉 ) new favorite! They fit amazingly, and are a dream to wear. I’m also crazy about the coat! I’ve been searching for a similar to this one for ages. They go so well with a pair of skinny jeans and a fedora.
  For work I will style it with a white shirt, classic trousers and trainers – could be a cool combo.

  lee4 lee5 lee6 lee7 lee8

  Find min jakke og jeans: her   //   Find my jeans and jacket: here

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  15th december 2015

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  Hey Isabella!
  I Really Love your style 🙂
  Can you Tell me the Name of the Model ?
  Cant find the glasses in the Barton Pereira side..

  Best wishes !
  Lisa

  Hvilken model er dine jeans? Det er virkelig fede! ?

  Hvilket mærke er dit brillestel? 🙂

  De er fra et mærke der hedder Barton Perreira 😀

  De bedste hilsner
  Isabella

  LEAVE A COMMENT