GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Moving in pizza

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Efter et par fantastiske dage i Durham er jeg igen tilbage i London. Det er skønt at være hjemme igen! Helt skørt for mig, at sige “hjemme”, og så mener jeg min nye søde lejlighed her i Fulham. Det er næsten helt uvirkeligt! Det er som om jeg har fået lov til at leve mit London liv om igen, bare i en langt bedre udgave. Yay! Livet er godt, og jeg nyder det fuldt ud. Nu har jeg fundet mig selv, jeg er flyttet sammen med min aller bedste veninde, og lever af det jeg elsker aller mest! I mean.. Livet er virkelig godt lige nu. Hvor er det altså bare en fantastisk følelse når tingene falder på plads på den måde, det er helt som om, det var meningen dette var min vej. Nogle gange må man se frem af, og acceptere den snoede vej man til tider er tvunget til at tage for at finde den rigtige retning.

  Jeg har fået en masse store deals gennem min blog & instagram, som jeg VIRKELIG glæder mig til at dele med jer. Jeg har et stort photo shoot med LOOK Magazine om 2 uger, en rejse til New York og så skal jeg hoste et event i samarbejde med Primark. Wuhuu hvor sker der bare mange spændende ting!

  After a couple of dreamy days in Durham I am again back in London. It’s super fantastisk to be home again! It feels a bit strange still to call my little cute apartment in Fulham “home”. Haha. It is almost unreal! It feels a bit like I’ve got to live my London life again – just a better version this time. Yay! Life is good, and I am enjoying it to the fullest. Now I have found myself, and I have moved together with my absolute best friend, and I life od doing what I love the most! I mean.. Life is GOOD. It’s a wonderful feeling when things just fall into place like that in a natural way without forcing it. It feels like this was my way to get to here. Sometimes the road is not smooth and straight, but if it’s mean to be, it will find a way.

  I’ve got a few big deals through my blog & instagram which I am SO excited to share with you! I have a massive photoshoot with LOOK Magazine in 2 weeks, a trip to New York and then I am going to host an event in collaboration with Primark. Wuhuuu! So many good news.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vores lejlighed er stadig tom, haha! Men jeg har fået et spændende samarbejde gemmen mit agency, hvor Urban Outfitters vil møblere mit hjem og lave det ind til en editorial, så det bliver jo fantastisk. I ved hvor stor Urban Outfitters fan jeg er – også når det kommer til deres møbler, så forhåbentligt går der ikke længe for vores hjem 100 % kan føles som “hjemme”. Lige nu har vi et par skamler, vi har vores senge og køkkenting – det er det! Haha. Men det er faktisk lidt sjovt, vi hygger og får det bedste ud af det. Vi spiser på gulvet, og kan sammen grine af det.

  Tomorrow skal jeg mødes med en sød veninde til morgenmad, jeg skal ud at løbe, har en masse arbejde jeg skal nå igennem og i aften har jeg inviteret Diana min gamle veninde fra London over til middag. Vi har intet bord eller stole, så vi ender nok med stearinlys og picnic på stue gulvet! haha

  Stort knus fra jeres Isabella

  Our apartment is still empty, haha! But I have an extremely exciting collaboration coming up through my agency where Urban Outfitters and I are going to furnish our entire home and turn it into an editorial, gosh it’s going to be great! You guys know what a big Urban Outfitters fan I am – also when it comes to their home and interior items. Hopefully soon we won’t need to eat on the floor, and it will feel a bit more like a “home” haha! We have a few chairs, kitchen essentials and our beds (that’s it)! haha. To be honest it’s actually quite funny, we just try and laugh about it.

  Tomorrow I am going to meet a friend for breakfast, I am going for a run and then I have lots of work I need to get done. In the evening I’ve invited my oldest London friend Diana over for dinner. We do not have any table etc. so it might end up as a picnic with candles on our livingroom floor. Haha

  Biggest hug your
  Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  12th januar 2018

  READ COMMENTS -

  12 COMMENTS

  This post is exactly why I love your blog so much. It’s so inspiring! The imagery and personal posts are always so perfectly put together and a great way to escape, if not just for a moment. Plus, that pizza looks amazing.

  All the best with styling your new home and keep on killing it girl!

  Love, Kiara ❤️
  LIONINTHEWILD.COM

  Moving in pizza is such a must. Although you look far more delicate eating it than me!

  Du ser bare, som altid, dejlig ud min skat :-* <3

  Jeg har fulgt dig siden du flyttede hjemmefra dine forældre for første gang (så virkelig længe, hehe)! Det har altid været virkelig sjovt at “være med dig” igennem dine flytninger og se hvordan du får indrettet dit nye hjem. Det er altid utrolig inspirerende og jeg får altid lyst til at lave hele vores hus om selvom vi slet ikke har samme stil?

  Hvor er det bare dejligt at høre, at det hele er ved at falde på plads i London. Fulham er sådan et dejligt område (der ville jeg bestemt ikke have noget imod at bo). Og tillykke med de spændende projekter. Altid en fornøjelse at læse (og se) med <3

  Det er sådan en skøn følelse, når tingene endelig går ens vej uden man prøver at “skubbe det” den retning <3 Ja Fulham er et fantastisk sted, jeg er så utrolig glad for at bo er.

  Glæder mig til at dele det hele med jer her på bloggen!

  Stort knus
  Isabella

  Mmmmm pizza is the BEST! Omg I went to uni in Durham….do you have friends there?? Love your blog <3

  Oh yes it sure is!!! <3

  Oh you did? How amazing. I am so so in love with Durham!
  My partner lives there, so we travel back and forth to see each other.

  Biggest hug
  isabella xx

  Er det businesspartner Isabella eller? 🙂

  Yes please tell us – is this a lovely man? 🙂

  LEAVE A COMMENT