GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Moving in with my boyfriend

  moving

  Glædelig søndag mine søde læsere! Dagens indlæg er en af de mere personlige af slagsen. Som i ved har mit liv ændret sig ret så drastisk det seneste års tid. Jeg er flyttet tilbage til London, har signet med et af de bedste agencies: Storm, jeg har mødt manden i mit liv, rejst non stop og nu er jeg igen igang med at tage hul på endnu et stort og det nok største og mest spændende kapitel i mit liv. Jeg må indrømme, at jeg er utrolig spændt og en smule nervøs men på samme tid er jeg over lykkelig og kan slet ikke vente.

  Jeg har nemlig utrolig spændende nyheder, at dele med jer! Min vidunderlige kæreste og jeg har nemlig besluttet os for at flytte sammen.

  Jeg bor for tiden selv i lejlighed hvor min veninde Louise før boede sammen med mig. Det er en smule tomt at bo her selv vil jeg gerne indrømme, og jeg er parat til at sige farvel til denne lejlighed og starte et nyt kapitel sammen med min kæreste Fergus. 

  Livet er ubeskrivelig uforsigligt, og nogle gange bliver man bare nød til at holde sig for øjnene og turde tage springet uden at tænke for meget over det. Hvilket er hvad vi gør nu, men det har aldrig før følt så rigtigt, selvom det måske efter nogens mening er gået en smule stærkt. Jeg har aldrig før følt som jeg gør, og noget inden i mig siger, at dette bliver det bedste kapitel i mit liv.. 

  Vi har derfor i en lille måneds tid været på lejligheds jagt, da vi har valgt at finde et nyt sted sammen så det bliver et “officielt” move for os begge. Det er en jungle at finde noget i London, og man skal konstant være på vagt og turde ligge et bud samme dag man finder noget man synes om, da der ofte er 4-5 andre om budet på samme tid. 

  Happy Sunday my sweet followers! Today’s post is one of the more personal once. As you know, my life has changed quite dramatically the recent years. I’ve moved back to London, signed with one of the best agencies: Storm, I’ve met the man of my life, traveled non stop and now I’m starting yet another big and probably the biggest and most exciting chapter of my life. I have to admit that I am incredibly excited and a little nervous, but at the same time I’m happy and can not wait for what’s to come.

  I have incredibly exciting news to share with you! My wonderful boyfriend and I have decided to move in together.

  I currently live in the same apartment where my friend Louise and I moved in together half a year ago. It’s a bit empty to live here just me, and I have to admit that I am ready to say goodbye to this lovely apartment and start a new chapter with my boyfriend Fergus.

  Life is indescribably unpredictable, and sometimes you just have to keep your eyes closed and dare to take the jump without thinking too much about it. Which is what we do right now, but it has never felt more right. I have never before felt like I do, and something inside me says that I am about to start the best chapter in my life..

  For a little while we have been hunting for apartments because we have chosen to find a new place together so that it becomes an “official” move for both of us. It is a jungle to find something in London, and you must constantly be searching and if you find something you like then you have to dare to make a bid the same day without thinking too much about it, as there are often 4-5 others putting a bid in at the same time.

  moving1

  Lejlighed søgningen tager utrolig lang tid, og med de mange rejser, møder og nu en influenza kan det hele godt virke en smule uoverskueligt – specielt fordi kæresten har utrolig travlt med arbejdet og befinder sig i Nord England, hvilket betyder lejligheds søgningen ligger meget i mine hænder. Da han var her i London for to ugers tid siden var vi ude at se på 7-8 lejligheder, men vi fandt desværre ikke den rigtige.  Vi er måske en smule svære at tilfredsstille, men når man smider så mange penge efter en lejlighed hver måned, så ønsker man også at det skal være et sted man føler sig glad og godt tilpas. Ugen efter dedikere jeg til projekt lejlighed. Jeg tog ud at se på 5-6 lejligheder og pludselig – der var den lejligheden vi kun havde turde drømme om. Her er lyst og lækkert, højt til luftet og store flotte rum. Den ligger ved siden at themsen, og så har den to værelser, en stor stue med smukke vinduer og et rustikt køkken som jeg ser frem til, at lave lækkert mad og bage i.

  Det er sådan et spændende kapitel, og har sjældent været så spændt! Både hans og min familie ved besked og de er alle så glade på vores vegne. Det er sjovt at tænke på, at ham den smukke mand jeg mødte helt tilfældigt i en kø i lufthavnen kl. 5 om morgenen, nu er min kæreste og inden længe bor i sammen?

  I aften er det hans forældres store fest, og vi alle glæder os så meget! Jeg ved stadig ikke hvilken kjole jeg skal have på, men det lader jeg kæresten bestemme inden vi tager afsted. Vi har allerede haft et par sjove dage sammen her i Scotland, så jeg ved at de næste to dage kommer til at står på hygge, grin og masser af dans!

  Stort knus fra jeres lykkelige og spændte Isabella 

  The apartment searching takes up a very long time, and with all my traveling, meetings and now a stupid flu I can’t seem to get rid off, everything seem a bit unimaginable – especially because my boyfriend is incredibly busy with his job in North England, meaning the apartment searching is very much in my hands. When he was here in London two weeks ago we were looking at 7-8 apartments together, but unfortunately we did not find the right one. We may be a bit hard to satisfy, but when you spend so much money on an apartment every month, you also want it to be a place you feel comfortable and at home. The week after, I dedicate to “project apartment hunting”. I went out to look at 5-6 apartments and suddenly – that it was. THE apartment we had only dreamed of. Here is light, gorgeous high ceilings with two big bedrooms. It is next to the Thames, and so it has two rooms, a large living room with beautiful windows and a rustic kitchen that I look forward to making delicious food and baking in.

  It’s such an exciting chapter and I have rarely been this excited! Both his and my family knows about our move and they are all so happy on our behalf. It’s fun to think that the beautiful man I met quite randomly in a queue at the airport at. 5 in the morning, is now my boyfriend and soon we are going to live together.

  Tonight it’s his parents big party and we are all looking forward to that! I still do not know which dress to wear, but I’ll let my man decide before we leave. We have already had a couple of fun days together here in Scotland, so I know that the next two days will be full of fun, laugh and lots of dance!

  Big hug from your happy and excited Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  26th august 2018

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Det bliver så godt! Stort tillykke med det til Jer begge to. Det er altid noget helt specielt og ikke mindst så fantastisk at flytte sammen med sin kæreste.

  Tusind tak aller sødeste Line, jeg glæder mig også bare helt enormt meget!

  Glæder mig til at dele dette nye eventyr med jer <3

  Knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT