GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My beautiful Asus computer

  asus asus8 asus6 asus7 asus5

  Jeg har fået mig en ny computer fra ASUS, og jeg har sådan set frem til at dele den med jer! Der er virkelig intet som en ny computer, og specielt ikke når det er så lækker en som denne! Farven er ubeskrivelig smuk. Gennemført lækkert design, som jeg går ret højt op i. Ser sådan frem til at få den testet. Den skal med mig her til Sicilien på tirsdag. Den er både let og nemt at rejse med pga. størrelsen og elsker det at den ikke kommer til at blive besværlig at pakke i håndbagagen.

  I’ve got a new computer from ASUS, and I have been so looking forward to share it with you guys! There is seriously nothing better than a new computer, and especially not when it’s as gorgeous as this one. The color is just wow! Such a mind-blowing beautiful design, which I always care about. I am super excited to test it out. I will bring it with me to Sicily here on Tuesday. It’s both light and easy to travel with because of the size and then I love that it won’t be difficult for me to fit it in my hand laugage. 

  asus1 asus2

  Jeg har netop lige fået den, så det skulle selvfølgelig testet på bedste vis. Jeg valgte derfor at løbe mig en dejlig tur og derefter hoppe i et langt varmt bad. Det behagelige sommertøj på og så tog jeg til bageren med god samvittighed for at købe mig en lækker banan muffin. Lavede mig en god stempelkande kaffe og smed mig ind i sengen med en netflix film – med god samvittighed. Det var en ren fornøjelse, at teste min nye ASUS computer, og ser frem til at få den “rigtig” i brug over de kommende par uger.

  Da Simons bror nu bor her hos os og drengene stort set har overtaget hele stuen, så er soveværelset og mit kontor blevet til mit frirum. Det var så rart at jeg i 2 times tid kunne smide benene op og kun skulle tænke på mig selv. Det er så sundt for krop og sjæl <3 Håber også at I husker det mine skønne læsere!
  Drengene er igang med at arbejde på min kærestes projekt, og jeg er netop hoppet i løbetøjet. Det er blevet tid til dagens løbetur. Det giver mit hoved en break og pludseligt finder jeg ny energi!

  Glæder mig til at give jer en update computer update her om et par dage <3 Stort knus

  Jeres Isabella

  I’ve just received it, so I of course had to test it out the best way possible. I decided to go for a lovely run and then jump into a long hot shower. Wear comfortable summer clothes and go to my favourite bakery for a yummy freshly baked banana muffin. I then made myself some good coffee and throw myself on the bed with a netflix movie – without feeling bad about it. It was just the perfect afternoon. Such a great way to test out my new ASUS computer, and I am really looking forward to “really” test it here over the next couple of weeks.

  Now when Simon’s brother have moved in the guys have pretty much taken over the whole livingroom, so the bedroom and the office is where I go if I need some “alone” time. It was so nice to have these 2 hours just for me, where I could put my legs up and only think about me. It is so healthy for your mind and soul to do that <3 I hope you remember to do the same my angels!
  The boys are working on my boyfriends project, so I’ve jumped into my running clothes. It’s time for my daily run. It gives my head a break and I suddenly gain new energy!

  I am looking forward to give you a computer update in a couple of days <3 Biggest hug
  Your Isabella

  asus4 asus3 asus9

  I samarbejde med ASUS   //   In collaboration with ASUS

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  4th juni 2017

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Åh, hvor er den skønne mug fra?

  Den er fra Urban Outfitters <3

  Stort knus
  Isabella xx

  Such a beautiful photos! You always do the best product placement posts!

  https://lartoffashion.com/sunday-cafe-meet-jerry/

  Aww glad you think that babe! The cupcake was delicious – so hard to not have a bite before after these pictures. Haha

  All the best,
  Isabella xxx

  Love this, such a beautiful and sleek laptop! x

  http://www.stylepetal.co.uk

  Oh yes it really is <3

  Love the design so much!

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT