GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My bodylotion tip

  body2body
  Jeg er så glad for, at jeg kan dele mine tips med jer dejlige læsere, da jeg sådan ønsker, at I bliver ligeså glad for dem som jeg. Det kan være tips alt fra city guides, vintage markeder, cafeer, gode produkter osv.
  I dag vil jeg tippe jer om min absolut favourit bodylotion. Jeg har selv haft utrolig svært ved at finde den rette. Jeg har nemlig desværre utrolig tør hud. Ikke at jeg lider af eksem eller lignende, men min hud er utrolig tør og jeg kan aldrig tage et bad uden at skulle smøre min krop ind efter. Hvis jeg har for travlt, glemmer det eller er løbet tør for creme, kan mine ben specielt nemt komme til at ligne en tør ørken – yes I know. Derfor så jeg søger en creme, der giver mig masser af fugt, men samtid er lidt let, sådan så jeg ikke føler at min creme har gjort mig ”fedtet”.

  En god creme for mig er en der er let at smøre på – men den må stadig ikke være for flydende, den må ikke tage tusind år om at tørre ind i huden og så skal den give masser af fugt, pleje og efterlade huden dejlig blød.

  I am so happy I get to share my tips with you lovely followers, because I deeply hope and wish that they will be as useful for you as they are for me. I share everything from city guides, vintage markets, coffee shops, products etc.
  Today I want to tip you about my absolut favourite bodylotion. Trust me when I say it have been so difucult for me to find the right one. One of the reasons why is because I have really dry skin. Not that I suffer from eczema, or anything like that, but my dry skin have always bothered  me, and it’s almost impossible for me to leave the house after a shower without adding a moisturizing creme on my body.

  If I’m too busy or forget to moisturize my body after a shower – especially my legs ends out looking like an earth quick – Yes I know. Therefor I have been searching for a creme there leaves my body moisturized without it’s too thick so it makes my body feel sticky and greasy.

  A good bodylotion for me is easy to apply – but still it can not be too fluent, but on the other side I hate when the creme takes ages to get into my skin. It need to add tons of moisturize so it leaves the body feeling soft, firmer and more supple.

  body3 body4 body1

  Jeg har søgt og søgt og prøvet stort set alle brands både dyre og billige. Jeg har fundet nogle ok creme gennem årene, men igen som jeg følte var den helt perfekte for min hud. For at være helt ærlig har det været pisse irriterende, at min hud har været så besværlig, men nu kan jeg ånde lettet op med et smil, da jeg nemlig for kort tid siden har fundet cremen der bare matcher min tørre krop perfekt!

  Clarins Super Hydrant body lotion med shea butter er cremen for mig! Den er special designet til tør hud, men jeg tror sagtens du kan bruge den selvom du ikke har ligså tør hud som jeg. Tro mig den vil efterlade din hud så blød, få den til at se flot og velplejet ud og efterlader din krop smidig og duftende. Min hud føles nu på igen måde tør og jeg har endda glemt et par gange at smøre mig ind efter bad, og faktisk gjorde det ikke noget, da jeg min krop var velplejet og blød fra de andre dage jeg havde husket at smøre den på.

  Jeg bruger den ca. 5-6 gange i ugen, men jeg prøver så godt jeg kan, at bruge den hver dag, da det er bedst for min hud. Prøve at give denne creme et go næste gang du skal ud at købe ny bodylotion. Du bliver ikke skuffet!

  I have searched and searched for the perfect one, and trust me I have tested both cheap and expensive products. I have found some ok once throughout the years, but never one there was perfect for my skin. To be honest I’ve been quite annoyed that my skin have been so difficult, but now I can finally stop – take a deep breath and smile. I have finally found the creme that matches my dry skin!

  Clarins Super Hydrant body lotion with shea butter is the creme for me! It’s special designed for dry skin, but I’m sure you can use it even if you do not have the same skin type as me. It will leave your body feeling so soft and make it feel more firmer.
  My skin now doesn’t feel dry at all, and I’ve even forgot to moisturize it a few times after shower, and actually it was okay – since it was still moisturized from the last few times I’ve used it.  

  I use the creme around 5-6 times a week, but I try as much as I can to use it each day, since thats the best for my skin. I hope you’ll try this wonder product next time you have to buy a new bodylotion. You won’t be disappointed!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  30th juni 2016

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  Tog åt mig av ett annat tips, är boken bra? Ways of curating alltså 🙂 ser spännande ut!

  Desværre er denne body lotion fyldt (!) med kemikalier. Tjek kemiluppen! Selvfølgelig skal man ikke være fanatisk, men bare have lidt almindelig sund fornuft. Selv er jeg glad for Irmas tusindfryd bodylotion, som bærer Astma- og Allergimærket samt Svanemærket. Den er blødgørende og fugtgivende, fedter ikke og absorberes let. Heldigvis lugter den slet grimt, som nogle andre parfume-fri bodylotions nogle gange godt kan gøre.
  Bare et lille tip herfra (og jeg er ikke engang sponsoreret *host-host*) 🙂

  Den må jeg prøve! Og så må jeg være ærlig at indrømme at jeg ikke er den der går aller mest op i hvad der er svanemærket osv. Der er så mange ting der nu til dags der ikke er godt for en, at jeg ikke har lyst til at gå at være fanatisk 🙂 Ville tænke over det hvis det var til mit barn – men det er en anden sag.
  Denne creme gør underværker for min hud, hvilket er derfor jeg har dedikeret et helt blogpost til den. Og så host host er det IKKE sponsoreret, men et tip helt inde fra hjertet til mine dejlige læsere ?
  Så kan man vælge at tage det til sig eller ej.
  Rigtig god dag,
  Knus Isabella

  LEAVE A COMMENT