GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My dreamy stay with cult beauty

  6N2A1205 6N2A0353 6N2A0370 6N2A0335 6N2A0357OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Glædelig mandag mine søde læsere!

  Jeg har haft en skøn men også ret hård uge. Har haft et pakket program med diverse møder og events. Lousie og jeg har desværre stadig ikke internet derhjemme, så hver gang der skal arbejdes skal jeg sidde på en café – hvilet er hyggeligt, men begyndt at blive en smule belastende. Jeg hader, at skulle være ”afhængig” på den måde, så det bliver en lykkens dag når vores internet mand endelig kommer, og sætter vores net op! Det skulle gerne ske imens jeg er i New York. Wuhuu!

  I går mødtes jeg med en sød blogger Rachel som jeg for første gang hilste på til et Levi’s event for et par uger siden. Hun er utrolig inspirerende og minder mig meget on Alexa Chung. Rachel er også blogger, og arbejder blandt andet for & Other Stories. I kan tjekke hendes blog HER. Vi udforskede en hyggelig café i Hackney som hedder Palm Vaults, som jeg lover jeg nok skal dele med jer snarrest.

  Happy Monday my lovely followers!

  I have had such a crazy packed week. I have had lots of events and meeting. Louise and I still do not have internet in the apartment, which is starting to frustrate me, so every time I need to work I need to go to a café. I love to work from cafés, but it’s starting to get a bit annoying, because it limits my time and schedule. Therefor, I can not wait for our internet installer to finally come to set up our internet. That should happen while I am in NYC, wuhuuu!

  Yesterday I met up with a super sweet blogger Rachel, which remind me a lot about Alexa Chung. I met her for the first time a coupe of weeks ago, at a Levi’s event here in London. She is super cool and inspiring girl, and also works for & Other Stories. You can see her blog HERE. We went to discover a café called Palm Vaults, which is a super cool place in Hackney. I will share that cosy place with you all very soon.

  6N2A0340 6N2A0346

  Jeg har været så spændt på at dele dagens indlæg med jer. Her får i en masse smukke billeder fra mit overnight stay med Cult Beauty, og en håndfuld super søde og inspirerende youtubere, beauty bloggere samt fitness instagram piger. Jeg havde de 2 mest fantastiske dage i deres selskab. Det var vildt inspirerende, at høre om deres universe, da vores livstil/arbejde ligner meget hinanden. Det er altid sjovt at høre fra andre der laver meget det samme som en selv, hvordan de junglere deres job og livsstil.

  Cult Beauty havde sørget for 2 spændende dage med et program der ramte alle vores interesser! Beauty treatments, yoga undervisning, vi havde spændende kurser i hvordan vi kan passe godt på os selv både udenpå og indeni.

  I have been so excited to share this post with you guys. Here is a few beautiful photos from my overnight stay with Cult Beauty, and a couple of wonderful and super inspiring, fitness, beauty and lifestyle bloggers, Youtubers and Instagram girls. I had 2 amazing days with them and the cute Cult Beauty team. It was so inspiring to hear about the other girls universe. Our lives/jobs are very similar, so it’s always fun to hear how they jungle their busy everyday life/job.

  Cult Beauty made sure we had two exciting days lines up with a packed schedule suitable for all of our interests! We got beauty treatments, had a yoga instructor to teach us yoga, plus had some great beauty classes on how to take care of your skin and inner self.

  6N2A0541 6N2A05386N2A0535

  Den utrolig inspirerende Emma Hardie kom for at undervise os i hvordan man holder sin hud flot og ren. Jeg har i en lang periode ikke prioriteret min hudpleje, men denne undervisning beviste mig hvor vigtigt det er også at passe godt på sig selv når det kommer til hudpleje. Jeg har siden undervisningen holdt mig til mine Emma Hardie produkter, og jeg lyver virkelig ikke når jeg siger, at jeg ikke kan huske hvornår min hud sidst (vi snakker flere år!) har set min hud så flot. Jeg sørger for hver dag for at double cleanse min hud, og tager min makeup af hver dag så snart jeg træder ind af døren. Det er en skøn følelse, når ens hud skinner og stråler af sundhed og vejpleje. De af jer der ikke kender til Emma Hardie’s skønne produkter har virkelig gået glip af noget. (Ligesom jeg før dette event!) Nu ved jeg slet ikke hvad jeg skal gøre uden..

  Vi boede på smukke Aynhoe Park, som nok er blandt det mest luxuriøse sted (hvis ikke det mest) luksuriøse sted jeg nogensinde har overnattet. Det i sig selv var en kæmpe oplevelse!

  Jeg glæder mig til at dele flere fine billeder med jer, fra mit skønne wellness event.

  Stort knus
  Jeres Isabella

  The extremely inspiring Emma Hardie came and taught us how to keep our skin clean and glowing. I have for a long time not prioritized taking care of my skin, so this class really gave me an insight to how important is it to care for yourself, because with outer beauty, comes inner beauty. Since the class I have every day cleansed my face with Emma Hardie products, and I almost can not describe with words just how much I love her products. My face haven’t looked this healthy and glowing like this for years! I make sure every night to doubt cleanse my skin, and I have started removing my makeup every day as soon as I get home in the evening. It’s a wonderful feeling when you feel like your skin is looking great, that gives you so much more confidence. To those of you who haven’t heard of or tried her products (yeah, you’ve really missed out) Just like me before this beauty trip. Now I dont know what I would do without them..

  We stayed at the gorgeous Aynhoe Park, which is among the most dreamy places (if not THE most dreamy place) I have ever stayed. That in it’s own was a massive experience for me!

  I look forward to share more images with you angels from my little wellness stay.

  Biggest hug
  Your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th februar 2018

  READ COMMENTS -

  8 COMMENTS

  Sorry that was supposed to be ‘you’re so good* at what you do’! x

  Hey Isabella! Love your blog and your insta feed – you’re so god at what you do. Hope you have a lovely time in NY! x
  p.s: you really need to update your ‘About’ bit of your blog! 😀 <3

  So nice, do you have any tips for growing your blog, because I can not get people to visit? What am I doing wrong?

  Just keep doing what you are doing love – keep the posts coming, and eventually the readers will come <3 That's what I did!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Lovely pics,so happy for you!

  Hattp://carlotarules.com

  Thank you girl!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Oh my, you are such a lucky girl!! What a dreamy and fairy tale like place to stay at!?

  https://lartoffashion.com

  Oh yes it really was love! It was like being in a dream.

  All the best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT