GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My first day in London

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Min første dag i London var overraskende god! Jeg fik sovet ud, vi fik handlet ind, jeg fik købt mit Travelcard (så nu kan jeg køre med bus, undergrunden og togene døgnet rundt så meget jeg vil), og så fik jeg afprøvet turen hen til skolen, sådan så jeg i dag igen problemer vil få, fordi jeg ved hvilke toge jeg skal med, hvile veje jeg skal gå osv. Jeg har ikke engang været her i 2 dage endnu og jeg elsker det allerede. Her er så skønt! I dag er så min 1 skoledag, jeg er meget spændt! Det er faktisk først nu, jeg begynder at blive lidt små nervøs. Men jeg må hellere smutte nu, jeg skulle nødigt komme for sent på min første dag. Ønsk mig held og lykke.
  Jeg tog igår lidt flere Streetstyle billeder, som jeg vil poste senere i dag.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th september 2011

  READ COMMENTS -

  32 COMMENTS

  I really like your web site.. really great colours & theme. Did you create this web site yourself? Plz reply again as I’m looking to create my own website and would like to know wheere u obtained this from. many thanks

  Fairly! This was a very fantastic publish. Thanks to your furnished info.

  These are yours alright! . We at the least have to get these individuals stealing photographs to get started on running a blog! They almost certainly just did a picture lookup and grabbed them. They search excellent however!

  Som Sabrina – Hvor er din jakke fra? Den er super fed!!!!! oG hvad med hatten? 🙂 Det ser super tjekket ud!

  Jakken er fra Day Birger Et Mikkelsen 🙂 og min hat er fra H&M!

  /Isabella

  Hvor er din jakke fra???

  Den er fra Day Birger Et Mikkelsen 🙂 jeg elsker den!

  /Isabella

  Søde Isabella, læser din blog hver dag, men bliver simpelthen så forvirret. Du har besluttet dig for, at vente med at starte i skole til næste år, ikke? Og nu er du taget derover for, ja hvad helt præcist? Vil du ikke lave et indlæg om dette, kan forstå i kommentarfelterne, at vi er mange, der ikke helt har styr på det:) Nyd din tid derovre i hvert fald<3

  Hej søde Nanna 😀
  Tak for din kommentar, jeg har lavet et indlæg som forklare det hele.

  /Isabella

  Super fine billeder Isabella 🙂 Jeg håber det kommer til at gå dig godt i London og at vi får endnu flere skønne billeder at se!

  /Simone
  http://simonemichelleandersen.blogspot.com/

  Mange tak søde Simone! & det gør i ihvetfald.

  /Isabella

  WOW – amazing pitcures. I want to go London too I hope this fall i’m there.

  xoxo

  It is very nice, I love it here! 😀

  /Isabella

  Good luck! Det skal nok komme til at gå fantastisk. Det er jeg sikker på 🙂

  Tusind tak Louise 😀

  /Isabella

  Hvad med din kæreste og dig, hvad har I valgt at gøre osv?

  Nu er jeg jo kun afsted i en måned, så der sker selvfølgelig ingenting 🙂 Men når jeg flytter så er vi selvfølgelig stadig sammen og vil prøve at se om vi ikke kan få det til at fungere.

  /Isabella

  very nice outfit 🙂

  dreamingthesea.blogspot.com

  Thanks girl! 🙂

  /Isabella

  Jeg var slet ikke klar over, at du var kommet ind? Er du optaget og det hele?

  Ja det er jeg 😀 har jeg været i lang tid.

  /isabella

  Hvor er din jakke fra?

  Den er fra Day Birger Et Mikkelsen 🙂

  /Isabella

  Går du aldrig med andet end hatten?
  Held og lykke!

  Haha, jo det gør jeg da! 😀 har den ikke så tit på som det ser ud til.

  /Isabella

  Hvad skal du studere derovre? (har du sikkert forklaret 1000 gange før?)

  Og skulle du kun være afsted en måned?

  Hehe, jeg har lige skrevet et indlæg om det.
  men jo jeg skal være her en måned, og jeg skal studere fashion design og lige nu tager jeg deres engelsk kursus. 🙂

  /Isabella

  Ok, hvor lang tid tager Fashion Design studiet?

  Nej det gjorde jeg ikke 🙂

  /Isabella

  Du skal nok få en god tid derovre – held og lykke med første skoledag 🙂
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Tusind tak Helene 😀
  Hvor er du sød!

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT