GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My first time surfing

  6N2A9310 6N2A9272 6N2A9289 6N2A9369

  Jeg har sådan glædet mig til at fortælle jer om min første surf oplevelse. Da jeg var i Taghazout, Morocco hos Wow Surfhouse, havde de sørget for surf undervisning til os alle. Min kæreste og hans bror er begge utrolig dygtige til at surfe, så de surfede i et andet område hvor bølgerne var større og vildere. Siden jeg og vores videographer Mark ikke havde prøvet at surfe før have vi en instruktør på, der lærte os alt det tekniske, før vi blev sendt ud i bølgerne.
  Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men havde på ingen måde troet, at det ville være nemt, og det var det bestemt heller ikke. Ligesom at stå på ski kan se utrolig nemt ud, så er det, det langt fra.

  Jeg elsker at stå på ski og syntes det er den sjoveste sport, og har endnu ikke fundet en sportsgren der kan give mig samme glæde. Intet kan sammenlignes med min skiferie – før NU! Hold nu op hvor er surfing sjovt, og blev faktisk vildt overrasket over hvor god jeg var til det, når man tager i betragtning, at det var min aller første gang på et surfboard. Allerede efter et par forsøg kunne jeg komme op og stå på boardet. Jeg kunne slet ikke få hænderne ned over hovedet hele dagen af ren begejstring. Jeg ELSKEDE det!

  I have been super excited to tell you angels all about my first ever surf experience. When I went to Taghazout, Morocco the amazing Wow Surfhouse had arrange for private surfing lessons for all of us. My boyfriend and his brother are both incredibly skilled surfers so they surfed in another area where the waves were a bit bigger and wilder. Since I and our videographer Mark haven’t tried to surf before, we had an instructor who taught us all the technical tricks before we were sent out into the waves.
  I didn’t knew what to expect, but I knew for sure that it wouldn’t be easy, and that was certainly the case. It extremely hard, but SUPER fun. Just like skiing can look incredibly easy, but it’s far from.

  I love to ski and I think it’s the funniest sport in the whole world, and I have not yet found a sport that can even compare and give me the same happiness. Nothing compares to my skiing holiday – until NOW! Gosh surfing is so much fun and I am actually super amazed at how good I was for it, considering that it was my first time on a surfboard. Even after a few attempts, I could get up and stand on the board. I could not get my hands down all day thanks to pure enthusiasm. I LOVED IT!

  6N2A9407 6N2A9382 6N2A9380 6N2A9279 6N2A9374 6N2A9401

  Bølgerne var begynder venlige, da man kunne vælge at gå længere ud og fange de større bølger, jo mere komfortable man blev ved det. Det var hårdt, men en super fed måde at være aktiv på. Kroppen forbrænder utrolig meget, plus man har det skide sjovt. Win, win!

  Vores videographer Mark filmede et par klips fra min surf rejse som jeg glæder mig vildt meget til at dele med jer snart. Jeg føler mig vildt heldig over at jeg prøvede at surfe, da jeg ved dette kun var begyndelsen – det er helt sikkert noget jeg skal snart igen! Wow surfhouse har givet mig mod på at prøve det igen, så hvis i ligesom jeg ikke har prøvet det før og er lidt nervøs for at springe ud i det kan jeg kun sige – DO IT!!! Du vil ikke fortryde det.

  The waves were starter friendly, and if you walked further out you could catch the bigger waves, the more comfortable they became the further out you walked. It was hard, but a very fun way to be active. Your body burns incredibly many calories surfing, plus you don’t even think about it’s workout. Win, win!

  Our videographer Mark filmed a couple of clips of me from our surfing trip, which I am looking forward to share with you guys soon. I feel so lucky that I tried to surf, because I know this was only the beginning – it’s definitely something I’ll do soon again! Wow surfhouse has given me courage to try it again so if you like I haven’t tried it before and feel a little nervous about jumping into it, I can only say – DO IT!!! You will not regret it.

  6N2A9277 6N2A9284 6N2A9352 6N2A9364

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  29th marts 2018

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  Wow… What an adventure!?! I have never surfed and it’s def. on my “to do” life list! 🙂

  https://lartoffashion.com/how-to-style-mom-jeans/

  I’m looking at Morocco for the summer and it didn’t even occur to me you could surf. I’m in LOVE with your photos. How do you edit them?

  OMG it looks AMAZING!! I really want to give surfing a try now

  http://www.petiteelliee.com

  Ellie xx

  LEAVE A COMMENT