My latest vintage bargain

imageOLYMPUS DIGITAL CAMERA image image image

Glædelig mandag mine søde læsere! Jeg håber, at I har haft en weekend. Min har været fyldt med adventure og store beslutninger. Faktisk nogle af de største min mand og jeg har taget sammen siden vi flyttede her til Danmark. Jeg er SÅ ubeskrivelig spændt på, at dele de kæmpe nyheder med jer, og høre hvad i siger til det hele! Jeg syntes selv vi har taget et vildt spændende spring, som jeg ser utrolig meget frem til at tage hul på. Vi er allerede godt igang, men der er stadig lang vej hen til vores mål. Det vil kræve en masse hårdt arbejde, men heldigvis har vi masser af støtte, hjælp og opbagning fra familie og venner.

Udover at være glad, spændt og nervøs har jeg gjort mig et af de mest fantastiske vintage fund. Har ikke gjort mig et fund som dette i lang, lang tid! Købte denne ægte slangeskinds taske for kun 250 kr! Den er utrolig smuk i farven og størrelsen er helt perfekt. Skøn taske til shopping og hverdags brug, da jeg både kan have pung, solbriller, kamera, mobil, nøgler mm. i uden besvær.

Happy Monday my sweet followers! I hope you’ve all had a great weekend. Mine have been full of adventure and massive decisions. Actually some of the biggest my man and I have made together since mw moved here. I am SO unbelievable excited to share the massive news with you all, and hear what you think about it all! I think its such an exciting chapter, and I can’t wait to get started. We have already started, but it’s going to take some time! It will take lots of hard work, but luckily we have lots of help and support from our family and friends.

Except from being happy and excited I have made the best vintage find I’ve made in years. I havn’t some something this uniq in ages. I bought this real snake skin bag in a secondhand shop for only 25 pounds! It has the most gorgeous color and  the size couldn’t be better. I can without any problem fit my camera, keys, wallet, sunglasses etc. 

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Længden på stroppen er også lige som den skal være, da jeg typisk altid har problemer med, at de er for lange, da jeg jo ikke er den højeste. Det er så upraktisk og ser så kikset ud når taskerne hænger mig ned til midt på låret! Haha <3 Derfor kunne denne ikke være mere perfekt.

Denne er og bliver en af mine bedste vintage fund i længere tid. Hvad med jer? Hvad er det bedste fund i har gjort jer? Stort knus jeres Isabella

The length on the strap is also just how it should be, since I am a quite short girl the straps always tend to be quite long on me. It is not very practical and doesn’t look really good when the bags goes to the middle of my thighs! Haha <3 Therefor this bag couldn’t be more perfect.

This is without doubt one of my best finds in a very long time. How about you? What is your best vintage find? Biggest hug your Isabella

image

Det er ikke ofte man kan gøre sig sådan et vintage fund, så jeg tøvede ikke et sekund om jeg skulle købe den eller ej. Min taske kollektion er stort set kun designer tasker, så at kunne tilføje denne lækre slange-sag gør mig vildt glad. Kan godt lide at have unikke items som ingen andre har <3 Jeg har også været på udkig efter en brun cross-body taske i evigheder, så jeg er lykkelig over at jeg har fundet denne.

It’s not very often you get to find items like this, so I didn’t doubt for one second if I should get it or not. My bag collection is also mostly designer bags, so I am very glad to add this gorgeous snake bag to my growing stack. I love uniq items like these, it’s always nice to have something different from everybody else <3 I have also been searching for a brown cross-body bag for ages, so I was one the moon when I spotted this one.

image image

 • FacebookTwitterPinterest

10 Responses to My latest vintage bargain

  • Oh really love <3 That just made my day! Yay

   Haha. You are so sweet! I hope I will continue to inspire.

   Biggest hug
   Isabella xx

  • Happy you like them love 😀 For these images I have used my Canom mark lll and the images of me are shot with my Olympus Pen <3

   Biggest hug
   Isabella xx

 1. Den er virkelig fed, har nemlig selv haft kigget på den mange gange, når ja er selv fra Sønderborg (:
  Men den klær dig! Også har du jo også stilen der passer til :)

  • Ej er det rigtigt? Gud hvor sjovt du også har haft kigget på den 😀

   Er glad for at du syntes den passer til mig. Bliver kun gladere og gladere for mit køb! Yay haha

   Stort knus
   Isabella

Leave a reply