GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My most idyllic day in years

  6N2A5310 6N2A5332 6N2A5326

  Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte.. Mine Norge rejse var så ubeskrivelig fantastisk og idyllisk, og har langt fra delt alle mine mange spændnede oplever med jer endnu! Tiden går så stærk, og jeg rejser meget for tiden, så syntes pludseligt jeg har alt for meget alt dele med jer, at jeg næsten ikke selv kan følge med. Haha <3 Jeg håber, at I kan følge lidt rundt i mit hopperi fra mine rejser.

  Dette indlæg har jeg specielt glædet mig til at del med jer. Det var en af de aller fedeste oplevelser jeg har haft i utrolig lang tid!

  I don’t know where to start.. My Norway trip was extremely amazing and so idyllic, and I haven’t even shared half of my experiences with you yet! The time goes so fast, and I am traveling quite a lot lately, so I suddenly feel that I have SO much to share with you guys. I almost can’t keep up! Haha <3 I hope you can jungle between my jumping from country to country posts.

  I have especially been looking forward to share this adventure with you. It was one of the best trips I’ve had in a very long time!

  6N2A5331 6N2A5336 6N2A5328 6N2A53426N2A5433 6N2A5435

  Visit Norway hentede os med bus i Røros og kørte ud langt ud på landet til et hyggeligt lille hotel. Her ventede de på os med to store heste vogne. Jeg er egentlig vildt bange for heste, da jeg havde et styrt da jeg var lille og det har siddet i mig lige siden. MEN jeg fik overvundet min skræk, hvilket var fantastisk. De to heste var utrolig store men meget rolige.

  Vi kørte i hestevogn gennem den meget smukke skov. Det var koldt, men vi var utrolig heldige med vejret! Det var sådan en skøn oplevelse, kunne slet ikke lade være med at smile, og luften var så ren og frisk. Tog mig selv i hele tiden at tage dybe indåndinger, og havde konstant et smil på læberne.

  Visit Norway picked us up in a bus in Røros and brought us far out on the countryside to a small and cute hotel. Here they were waiting for us with two big horse carriages. I’m really scared of horses, because when I was younger I had a crash, and it has been sitting in me ever since. BUT I overcome my fear, which was amazing. The two horses were incredibly large but very calm.

  We ride horse carriage through the very beautiful forest. It was cold, but we were incredibly lucky with the weather! It was such a wonderful experience. I could not help but smile all the time and the air was so clean and fresh.

  6N2A5339 6N2A5344 6N2A5348 6N2A5345 6N2A5346

  Efter en lille halv times tid ankom vi til den sødeste hytte midt ude i skoven. Vi havde igen forventninger til hvad vi skulle der, så vi alle blev utrolig overrasket over hvad der mødte os. 2 utrolig søde kvinder stod foran hytten og tog imod os. De var så søde og venlige og viste sig senere at være mor og datter.

  After half an hour we arrived at the cutest cabin in the middle of the forest. We had no expectations to what we were going to do here, so we all got amazingly surprised. 2 incredibly sweet women stood in front of the cabin and welcomed us. They were so sweet and friendly and later we figured that it was mother and daughter.

  6N2A5366 6N2A5397 6N2A5402 6N2A5377 6N2A5391 6N2A5362

  Vi trådte ind i hytten og blev mødt af den sødeste kok, en velkomst drink og var omringet af 500 levende lys og det hyggeligste åbent bål. Her blev alt maden lavet, hvilket var super spændende at opleve. Her var så hyggeligt, og kunne lige forestille mig hvor fantastisk det ville være at besøge dette sted om vinteren, når alt er dækket i sne.

  Mor og datter driver her hotel og denne hytte hører med til hotellet. Her kan man komme ud at spise god mad om aftenen, og hele turen herud på hest er hele oplevelsen værd!

  We stepped inside the cottage and was met by the sweetest chef, a welcome drink and was surrounded by 500 candles and open fire. On this open fire they were going to cook all our meals, such an exciting experience. It was so cosy here, and can you imagine how dreamy it would be to go here when it’s full of snow outside?

  The mum and daughter is running the place daily. Here you can come and enjoy good food and just the trip to come here is worth it.

  6N2A5369 6N2A5372 6N2A5409

  Kender i det når en person kan gøre sådan et indtryk på en, at I bliver helt rørt indeni? Sådan et øjeblik havde jeg da jeg mødte deres søde kok. Jeg bliver endda helt rørt lige nu, når jeg sidder og skriver dette, da han har gjort et kæmpe indtryk på mig. Selvom jeg kun snakkede meget kort med ham, så kunne jeg bare mærke og føle, at han var en utrolig varm og kærlig person. Han havde noget over sig der fik mig til at tænke på min fantastiske tvillingebror, og pludselig savne ham ubeskrivelig meget. Jeg fik på et tidspunkt helt tårer i øjnene. Jeg havde næsten helt lyst til at give ham et knus, da jeg følte han havde den samme rummelig og kærlige personlighed som min bror Joachim? Jeg ved godt dette lyder helt vildt creepy, haha! Jeg har aldrig oplevet den følelse før, og uden han nok var klar over det, fik jeg et klart billede af hvor en utrolig god, følsom og venlig person han er.

  Do you know the feeling you get when a person can make a huge impression on you? I had that moment when I met their sweet chef. I’m even getting touched right now, when I’m writing this, because he has made a huge impression on me. Although I only talked very briefly with him, I could straight away feel that he was an incredibly warm and loving person. He had something about him that made me think of my amazing twin brother, and suddenly missed him so much. At one point I got tears in my eyes. I almost wanted to give him a hug, because I felt he had the same spacious and loving personality as my brother Joachim? I know this sounds totally crazy, haha! I’ve never experienced that feeling before and without him knowing it, I got a clear picture of how an incredibly good, sensitive and kind person he is.

  6N2A5410 6N2A5412 6N2A5419 6N2A5424 6N2A5423

  Her fik vi lækker 3 retters mad, som smagte helt igennem fantastisk. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal beskrive denne oplevelse. Hvis i en dag skal til Norge, så burde i prøve noget lignende – det var så spændende.

  Stort knus jeres
  Isabella

  Here we got the most yummy 3 course meal, which was super tasty. I don’t know how to describe this experience other than extremely amazing. If you go to Norway one day, then you need to try something similar – it was so exciting.

  Biggest hug your
  Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  7th oktober 2017

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  Hvad hedder hotellet?

  Hej Isabella,
  Din oplevelsestur lyder så fantastisk.
  Hvor kan man booke det/ komme i kontakt med hotellet? Det er lige sådan en tur min kæreste skal med på (:

  Hei Cecilie!
  Hotellet som Isabella har besøkt er hos oss.
  Mail og webadresse, se under.Følg oss også på facebook:)
  Vi er et familiedrevet hotell, som Oda Mari vår datter er tredje genaerasjon:)
  Du/dere er hjertlig velkommen!!
  Hilsen mor Jorid på Vauldalen Fjellhotell.

  Love this post! Especially the part about the chef. I’ve always wanted to go to Norway!

  LEAVE A COMMENT