GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My new jewellery

  imageimageimage

  Jeg har fået disse utrolig smukke ringe fra Pernille Corydon som er en dygtig dansk smykke designer. Jeg er helt tosset med hendes simple og meget smukke designs. Disse ringe er så fine og unikke hver for sig men ser også knald godt ud sammen og så er det nemt at se og føle den gode kvalitet. I ved hvor meget jeg elsker mine smykker og specielt ringe og øreringe. Jeg er over de sidste par måneder blevet bedre og bedre til at gå med halskæder, men mit fortrukne smykke er og bliver en flot ring. En ting jeg er specielt tosset med, er at stacke dem, sådan så jeg har 6-7 ringe på, på samme tid sammen med en farverig neglelak.

  I’ve got these super beautiful rings from Pernille Corydon which is a very talented danish jewelry designer. I am crazy with her very simple but yet uniq gorgeous designs. These rings are so stunning and each one very well made, you can tell they are good quality and looks amazing together. You guys know how much I love my jewelry and especially my rings and earrings. I have got better and better over the last couple of months to wear necklaces, but rings are still my favourite number one jewelry. I thing I also love to do is to stack them, so that I wear 6-7 rings at the same with with a colorful nail polish.

  imageimageimage

  Jeg føler mig helt “nøgen” når jeg ikke har nogen neglelak på, haha! Jeg giver mine negle en 3-4 dags pause hver anden måned. Disse dage føler jeg altid, at jeg har “glemt” noget. Det lyder seriøst dumt når jeg siger det, men det handler jo vel om en vanesag? Jeg er blevet så vant til at gå med neglelak, at jeg slet ikke kan finde ud af at føle mig tilpas uden.
  Hvis I syntes om Pernille Croydon’s smykker, så kan i tjekke hendes hjemmeside ud her. Jeg er helt tosset med en simpel ring hun har designet med en flot stor grøn sten.

  In these pictures I feel so naked because I am not wearing any nail polish. Haha! I give my nails a 3-4 days break once every second month. These days I always feel like there is something “missing”. I know it’s sounds so weird, but I guess it’s a habit, that I’ve got used to wearing it all of the time. 
  If you like Pernille Corydon, then you can check out her website here. I am crushing on a simple ring from her with a green stone. 

  imageimage

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  29th marts 2017

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT