GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My perfect summer shoes

  su2 su7 su1

  Jeg har efterhånden fået min garderobe sommerklar. I år syntes jeg virkelig, at det har været lidt besværligt for mig, men sommeren er heller ikke helt begyndt endnu her i Danmark. Jeg kommer nok til at gøre mig lidt extra vintage sommer fund, som kan twiste min garderobe op med lidt skæve, anderledes og unikke items.
  Mine nye Superga sko er komplimentere min sommer garderobe så godt! Elsker den extra platform (specielt godt for små piger som mig, haha). De giver lidt extra til højden, sådan så mine små ben kommer til at virke lidt længere, og så er denne sandfarve bare super smuk!

  Jeg har længe haft en øje til dem, da min mor har den lave model i hvid, og syntes simpelthen de er så fine. Simpelt design som kan gå til det hele. Jeg har stylet dem ovenover til et par stramme jeans og min kærestes rå t-shirt og et par statement briller fra mine forældres Optica butik. I går havde jeg dem på til mine rå sorte læder shorts og en tyk trøje, det så også super cool ud. <3

  My summer wardrobe is almost ready. This year it have been really hard for me to find the right items, but the summer is not officially here yet. I will for sure do some more vintage finds there can help twist up my wardrobe with som edgy, fun and unique items. 
  My new Superego shoes compliment my summer wardrobe so well! I love the extra platform (especially good for small girls like me, haha). They give me some extra cm, so that my legs look a bit longer. LOVE! And then this sand color is just gorgeous!

  I have had a look on these shoes for a very long time actually, since my mum have the simple model without the platform in white. Love that you can style with everything! I have above styled them with skinny jeans and my boyfriends edgy t-shirt and a cool pair of statement sunglasses from my parents optician shop. Yesterday I was wearing them with my black leather shorts and a chunky jumper, that also looked really good. <3

  su4 su5 su3 su8 su

  I dag skal jeg have planlagt og pakket til min Sicilien rejse. Jeg rejser imorgen (er stadig ikke sikker på, at min kæreste kommer med.) Jeg vil blive så lykkelig hvis han kommer med, men han er desværre ikke sikker på, at han kan pause hans projekt i 3 dage.. We will see. MEN det stopper jo ikke mig for at skulle have pakket og planlagt de looks jeg skal have med. Heldigvis bor Simons bror Kacper her jo for tiden, så vi skal heldigvis ikke tænke på hvem der kan tage sig af Pumpkin hvis vi begge vælger at tage afsted.

  Det er ikke hver dag man har en gratis baby sitter, så det er skønt at kunne tage afsted med god samvittighed.
  Håber i får en dejlig dag mine søde læsere. Jeg vil love at dele lidt flere summer looks med mine Superga trainers meget snart, så stay tuned.

  Today is all about packing and planning my Sicily trip. I am leaving tomorrow (still not 100% sure my man is coming with me.) I would really love him to come along with me, but he is not sure he is able to leave his project for 3 days.. We will see. BUT I still need to pack and plan the looks I need to bring with me etc. Luckily Simons brother Kacper is there to take care of Pumpkin in case both of us go.

  It’s not every day we have a baby sitter for her, so it feels amazing that we can go without feeling bad about it.
  Have a great day my angels. I will share some more summer looks with my 
  Superga shoes soon, so stay tuned.

  I samarbejde med Superga   //   In collaboration with Superga

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th juni 2017

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  These are fantastic and comfy looking kicks! You’re looking gorgeous in this casual combo!

  https://lartoffashion.com

  LEAVE A COMMENT