GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My school

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Jeg kan tydeligt huske dengang min far og jeg rejse til London for at kigge på skolen sammen. Med det samme jeg trådte ind ad døren, var jeg sikker på, at min drøm og mit mål var at blive optaget på denne skole. I dag sidder jeg i London, jeg er kommet ind på min drømmeuddannelse, og jeg er lykkelig! Jeg har mødt de sødeste mennesker, virkelig. De der går i min klasse sidder i akkurat samme situation som jeg, de er alle nye her i London. Nogle har boet her i 1-2 uger og andre er som jeg først ankommet for nogle få dage siden. De jeg går i klasse med er unge på min egen alder (19-23). Der er studerende fra både Mexico, Spanien, Polen, Tyskland, Sverige mm. Det er skønt at der er så mange udenlandske studerende på denne skole!
  Der er mange af jer der spørger mig hvorfor jeg er i London osv. om jeg alligevel er startet på skolen osv. Jeg er kommet ind på skolen, både på deres 3 årig Fashion Design linje samt på deres Engelsk Language Kursus.
  Jeg har stadig problemer med min SU osv. derfor har jeg snakket med skolen om, at jeg venter med at starte på Fashion Design linjen til næste år, oktober 2012.
  Lige nu er jeg igang med at tage deres Engelsk Language Kursus som tager en måned, hvilket er derfor jeg er i London på nuværende tidspunkt!
  Billederne ovenover er billeder af min skole som jeg tog igår! Istituto Marangoni er en meget stilren og smuk Design skole! Biblioteket er en drøm, her er fyldt med store design og styling bøger, nye og gamle modemagasiner mm. her kunne jeg bruge flere timer inde (hvilket jeg ved med sikkerhed, at jeg også kommer til). Her er også en meget lækker karantine hvor man kan købe friske salater og sandwich samt diverse drikke så som cafelatté, the – you name it.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  6th september 2011

  READ COMMENTS -

  16 COMMENTS

  Hold da op hvor ser det godt ud. Det ser ud til, at du passer meget godt ind 🙂 Håber det kommer til, at gå godt den næste måned 🙂

  Lise

  http://www.fashion-fun.com

  Hvor ser det lækkert ud – og sikke et bibliotek! Den skole vil jeg lige undersøge lidt mere, når jeg begynder at søge ind på designskoler næste år 🙂

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  var du den eneste i skole den dag? :p haha.. det ser lækkert ud 🙂

  Ih, hvor er jeg misundelig. Du udlever min største drøm, haha. Ville virkelig ønske jeg havde pengene til at gøre det samme 😛

  Hej Isabella.

  Jeg ved ikke om du er klar over det, men ellers synes jeg lige du skal være opmærksom på, om du overhovedet er berettiget til at få su på det første år af din uddannelse. I udlandet er man nemlig ofte ikke berettiget su på grundforløbet, da det tit er gymnasieniveau. Derfor får man først tildelt su på de resternede år.
  Jeg kom også til at tænke på, om det overhovedet kunne betale sig at vente med at starte til året efter, da alle uddannelser i England bliver ca. 40-60% dyrere fra næste sommer – så selvom du får su fra studiestart, vil det vel ca. blive det samme, da du i stedet skal betale mere for skolen. (Jeg har selv søgt uddannelse i udlandet, og det var noge af de problemer jeg støtte over)

  Men men… mange gange held og lykke med det hele. Jeg er sikker på det hele nok skal falde på plads..

  Venligst, Rikke

  Hej Rikke 🙂
  Nu bliver jeg lige lidt nysgerrig, da jeg selv skal søge om optagelse i London om to år når jeg er færdig med min danske BA – Hvor henne er det oplyst at de stiger 40 – 60 %?

  Det stod bl.a. på den skole’s hjemmeside jeg overvejede at søge ind på (Kingston University). Og fik det bekræftet på et uddannelseskontor.

  Hold da op hvor er det fedt!!
  Jeg håber, at du har det rigtig godt der ovre. 🙂

  Skolen ser super lækker ud.
  Godt at høre at det går så godt for dig derover! 🙂
  Knus.
  http://miajrgensen.blogspot.com/

  Hvor er det spændende! Lyder heeeerligt med det bibliotek!! 😀

  Hvor er du dog heldig! Det ser da bare for lækkert ud. Er det engelske kursus for at lære ‘design-ordforådet’ på engelsk eller hvad? 🙂
  /Emilie

  Ej hvor er det fedt! Det lyder rigtig spændende! Glæder mig rigtig meget til at høre mere om din hverdag på skolen! 🙂

  Hold da op, det ser virkelig fedt ud! 🙂

  Tak for forklaringen søde. Det var da smart at tage kurset med det samme:)

  Hej Isabella 🙂
  Skolen siger super fin ud, og jeg kan ikke lade være med at blive helt opslugt og nysgerrig!

  Jeg har derfor lige lidt spørgsmål omkring skolen.
  1. Hvad kan man blive, hvis man tager den uddannelse, du skal på næste år?

  2. Er det kun design, eller handler den også om mode generelt?

  3. Kan uddannelsen være god, hvis man gerne vil være journalist eller arbejde indenfor mode (IKKE designer)?

  Jeg håber, at du får tid til at svare 🙂 Og så vil jeg sørge for at holde mig opdateret gennem din spændende rejse!
  – Cecilie.

  http://www.cecilieandersen.dk

  Det ser ret lækkert ud, woow! 😀

  LEAVE A COMMENT