GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Glædelig søndag mine dejlige læsere! Jeg håber at I har fået nydt godt af weekenden. Jeg føler, at jeg har fået utrolig meget ud af min, på en eller anden måde har den følt ekstra lang – er det ikke herligt? <3 I dag har jeg arbejdet hele dagen, da jeg i morgen har en spændende dag foran mig. Jeg er blevet inviteret tilbage til min gamle handelsskole for at fortælle om min karriere, hvordan det er at være fuldtids blogger, hvad jeg lavede i London og hvad det har krævet af mig for at komme til hvor jeg er den dag i dag.
  Jeg er faktisk rigtig spændt og glæder mig meget til at måske forhåbentligt at kunne inspirere andre unge til at gå efter deres passion og drømme, ligesom jeg!
  Først skal jeg holde et foredrag foran 60 elever og senere på aftenen skal jeg foran hele skolen samt en masse andre der har købt biletter igen fortælle om min blog + Mads Langer og Ellen Trane Nørby kommer for at berette om sit liv som minister. Det bliver også super spændende!

  Happy Sunday my lovely followers! I hope you’ve had a lovely weekend so far. Somehow I feel like I’ve been super active this weekend? It kinda feel like mine was extra long this time – I am, that’s just a good thing, right? <3 Today I’ve been working all day, because tomorrow I have a very exciting day ahead of me. I’ve been invited to my old collage to talk about my career, how it is to be a full time blogger, what i did when I lived in London and what it took me to get to where I am today.
  I am actually super excited and I am so much looking forward to hopefully inspire lot’s of other young people to follow their passion and dreams, like I did!
  First I am going to do a presentation for 60 students and later in the evening I am going to do a presentation for the whole school and people who have bought a ticket. The danish singer Mads Langer is coming to play and Ellen Trane Nørby is coming to tell about her life af a minister. Also very exciting!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Find mine dungarees: her   Find mine sko: her   Find min trøje: her   Find mit seje tæppe: her   //   Find my dungarees: here   Find my shoes: here   Find my jumper: here   Find my cool carpet: here

  Jeg har også glædet mig helt vildt meget til at dele mine nye seje dungarees med jer! De er fra Urban Outfitters. Jeg er helt tosset med Urban Outfitters – både deres basics, trend based items samt deres interior produkter er LIGE MIG! Jeg kunne skrive hele deres site på min ønskeliste. Ovenover ser I direkte links til de items jeg har på. Tæppet er også nyt (find det her) – det er også fra Urban Outfitters og passer så godt ind i vores stue. Farverne er lidt dæmpet, hvilket jeg godt kan lide, da jeg ikke er meget for pang farver.

  I have been so excited to share my new awesome dungarees with you! They are from Urban Outfitters. I am crazy with Urban Outfitters – I love their basics, trend based items and their interior/home products are SO ME! I could write their whole site on my wish list. Above you see direct links to the items I am wearing. The carpet is new too (find it here) – it’s also Urban Outfitters and goes so well with our interior style. The colors are a bit dusty which I love.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  11th september 2016

  READ COMMENTS -

  10 COMMENTS

  Hej Isabella
  Ville vildt gerne høre hvor dine briller er fra!! De jo vildt fede, lidt havlstore, med guldkant og det hele- im in love …. er nemlig selv på jagt efter et par reserve briller lige pt, og dine er virkelig flotte !! Hvor er de fra ?

  Hej Isabella
  Ville vildt gerne høre hvor dine briller er fra, im in love ! Er nemlig selv på jagt efter nye briller lige pt!

  OMG I love everything about this. I need those overalls asap. Again, girl you are so talented in the decor AND fashion. Super inspiring. Bravo!

  Such an effortless outfit! Hope everything went well with your presentation xx

  Daisy | weardaisywent.com

  That is such an exciting opportunity and such an honour! I hope it goes super duper well! Good luck! I’m sure it’s going to be amazing!

  I also love your dungarees!

  x
  Shloka

  Thank you so much lovely 😀 it went so well – was a lot of fun!

  Glad you like them – most comfortable dungarees I’ve ever owned. <3

  Biggest hug
  Isabella

  Oh I love that you can talk in front of all those students! It will be amazing, don’t worry! I’d love to hear what you have to say.
  Also, I totally get your love for Urban Outfitters’ interior stuff! Speaking of interior: your apartment looks amazing, you two did so well!

  I am so excited! Glad to hear that you would have loved to listen to me – haha! 😉 hopefully the other students will too.

  Aww thank you SO much love! I love our home. Feels so warm and welcoming.

  Wish you the best day <3 you just made mine 100 times better.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Looking so beautiful and cute in this comfy outfit! I like your overalls a lot!

  http://lartoffashion.com

  Thank you so much lovely 😀 That’s so sweet of you!

  Biggest hug
  Isabella

  LEAVE A COMMENT