GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  A walk around London

  IMG_9209

  IMG_9045 photo weekend3_zps4slqny8s.jpg photo weekend5_zps6r6ql8yv.jpgIMG_9010 photo weekend6_zpsg8bi7ns7.jpg photo weekend10_zpsmpcthhpx.jpgIMG_5944 photo d_zpsey3pmqa0.jpgIMG_5654weekend2weekend7IMG_5363IMG_5235 photo weekend9_zpstj52k4tu.jpgIMG_5007 photo weekend_zpspjrgheld.jpg photo weekend1_zpsisfo7xww.jpg photo weekend8_zpsgzft9kkh.jpgIMG_4293IMG_4077
  Follow my blog with Bloglovin

  Der er virkelig intet jeg elsker mere end at bo her i London! Jeg kan slet ikke beskrive med ord hvor lykkelig jeg er her. Jeg føler, at jeg over de sidste 3 år virkelig har fundet mig selv samt fundet det sted jeg en dag ser mig selv slå mig ned med mand og børn. Der er nu lang tid til, at det kommer til at ske 😉 Lige nu er jeg 100 procent fokuseret på at få opbygget min karriere. Her ovenover ser i nogle billeder jeg har taget med min telefon samt kamera over de sidste 2 uger rundt omkring nogle af mine yndlings spots. 
  Somerset House – skønt sted hvis du godt kan lide kunst udstillinger og så er det generelt bare et super smukt område at gå rundt i, og ligger kun et par få minutter på gåben fra Covent Garden samt Neal’s Yard som også er et ekstremt hyggeligt sted. Ved Covent Garden ligger der også nogle skønne shopping butikker så som Zara, H&M, Ray-Ban, Urban Outfitters osv. og ikke nær så travl som Oxford samt Regents Street.

  There’s really nothing I love more than living here in London! I can not describe how happy I am here. I feel I’ve really found myself over the last three years, and I have found the place I one day see myself settle down with a husband and children. It will take a whole though, haha 😉 Right now I’m 100 percent focused on building my career. Above you see some pictures I have photographed with my phone and camera over the last two weeks around some of my favourite spots.
  Somerset House – great place if you like exhibitions and then it’s generally a really beautiful area to walk round in, and it is only a few minutes walk from Covent Garden and Neal’s Yard which is also an extremely cosy area. At Covent Garden you can also find some great shopping stores such as Zara, H&M, Ray-Ban, Urban Outfitters, etc. And there is not nearly as busy as Oxford and Regent Street.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  14th maj 2015

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Meget, meget smukke billeder! Er vild med de lyse farvenuancer, der passer så fint sammen, på alle billederne! London er bare en skøn by!

  Hvor er de lækre sandwiches og iskaffen mon fra – der må jeg forbi 🙂

  Hvor er det nogle skønne billeder fyldt med forårsstemning og dejligt lys! De gav mig virkelig lyst til både at tage til London OG drikke spandevis af iskaffe 😀

  Love your photos! I’ve never been in London, but that’s definitely place where I wanna visit someday (or maybe live…).

  Hvilket redigeringspogram og filter bruger du på dine billeder.?

  Åh, mit savn til London gør næsten helt ondt, efter at have set disse billeder. Smukke (som altid) er de dog!

  LEAVE A COMMENT