GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My Yves Rocher products and discount code

  imageimage

  Hej mine søde læsere! I dag skal vi snakke om beauty produkter.
  Jeg har nemlig skiftet mange af mine gamle produkter ud med disse, så tænke lige jeg ville fortælle jer lidt om dem PLUS give jer en 30% discount voucher til Yves Rocher. Hvis I bruger: ISABELLA30 ved tjek ud, får i 30% – også af de allerede nedsatte produkter.

  Siden jeg modtog en stor kasse med Yves Rocher produkter har jeg slet ikke brugt andet. Det har virkelig vist sig, at være det helt rigtige for min hud, det er som om min hud er blevet mere frisk og ser ud til at få mere “luft”. Jeg har i lang tid søgt og søgt efter en foundation der har en let dækkeevne, men stadig dækker det der skal dækkes, men på en let og naturlig måde. Jeg har testet både deres Flawless Skin Foundation (Find den her), samt deres Pure Light Foundation (Find den her) – og det er begge to produkter jeg slet ikke kan undvære nu. Hvis jeg gerne vil have en rigtig langvarig og god dække evne, bruger jeg deres Pure Light Foundation først og derefter lidt af deres Flawless Skin Foundation. Det giver mig det perfekt fejlfri look!

  Hello my sweet readers! Today I am talking about beauty products.
  I have actually changed many of my old products with these so amazing products, so I though I wanted to tell you a bit about them,  PLUS give you a 30% discount voucher for Yves Rocher. If you use: ISABELLA30 at check out, you will get 30% off – also on the already discounted products.

  Since I received a big box with Yves Rocher products I have not used anything else. It has really turned out to be the right thing for my skin, it’s like my skin has become more fresh and seems to have more “air”. I have searched for the perfect foundation for a long time. One that have a covering, but still cover what needs to be covered, but in a simple and natural way. I have tested both their Flawless Skin Foundation (Find it here), as well as their Pure Light Foundation (Find it here) – And now I can not imagine not having these products. If I want to have a really long lasting and good coverage, then I use their Pure Light Foundation first and then a bit of their Flawless Skin Foundation. It gives me the perfect flawless look!

  image imageimage En ting jeg også elsker ved Yves Rocher er at deres produkter er planteriget, hvilket vil sige at deres produkter er økologiske og fyldt med en masse ingredienser fra planteringet som er godt og sundt for vores hud. En anden ting der fik mig til at holde endu mere af Yves Rocher er, at de ejer deres økologiske marker, så de kan stå 100 % inde for deres produkter. YOU GO YVES ROCHER!!

  Jeg skrev også et indlæg HER om mine Yves Rocher produkter. Men et produktet jeg ikke nævnte som jeg er blevet helt afhængig af, er min Dark-Spot Perfector Serum, der går ind og hjælper meget effektivt mod pigmentpletter. Jeg har brugt den i over en måned nu, og jeg kan tydeligt se forskel. Den er meget let i det, så man føler ikke den fedter og giver en urenheder og så er det bare et kæmpe plus, at den kan være med til at gøre mine pigmentpletter mindre synlige. Jeg bruger min hver aften når jeg går i seng og hver morgen efter jeg har vasket mit ansigt. Find min serum her.

  One thing I also love about Yves Rocher is that their products are botanical, which means that their products are organic and filled with a lot of ingredients from plants which is good and healthy for our skin. Another thing that made me love Yves Rocher even more is that they own their organic fields so they can be 100% percent proud of their own products. YOU GO YVES ROCHER!!

  I also wrote a post HERE  about my Yves Rocher products. But a product I did not mention is my favourite Dark-Spot Perfector Serum, that helps very effective against blemishes. I have used it for over a month now and I can clearly see the difference. It is very easy to apply and absorbs fast. You do not feel that is is going to make your skin greasy, it is very light and then it’s just a huge plus that it can help to make my blemishes less visible. I use mine every night when I go to bed and every morning after I’ve washed my face. Find my serum here.

  image

  Faktisk har jeg utrolig mange Yves Rocher yndlings produkter – dette er bare 3 af dem jeg ikke kan undvære lige for tiden. Derudover bruger jeg også en rigtig god blush og læbestift herfra, da de har nogle finde naturlige farver. Hvilke det er kan i læse i mit seneste Yves Rocher indlæg, her. OG mine søde læsere, glem nu ikke at bruge koden: ISABELLA30 så får i 30% på alle produkter. <3 I kan bruge det indtil d. 15 November.

  Actually I have a lot of Yves Rocher favorite products – these are just 3 of them I can not live without at the moment. I also daily use a blush and lipstick from here – you can find and read more about those in my last Yves Rocher blogpost here. AND my dear followers do not forget to use this code: ISABELLA30 for 30 % off on all products. <3 It lasts until the 15th of November.

  Dette indlæg er sponsoreret  //  This post is sponsored

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd november 2016

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Hej Isabella

  Jeg nyder virkelig dine indlæg både her og på Instagram, men noget der ofte slår mig, når jeg ser visse af dine tydeligt sponseret indlæg, er at du aldrig skriver tydeligt, at indlægget er sponseret. Det er jo lovpligtigt.

  Og det skal ikke forståes som et surt oplæg, blot en lille undren, da jeg ellers virkelig elsker at følge dig og din blog 🙂

  Venlig hilsen
  Cecilie

  I didn’t know that Yves Rocher had good make up <3

  Let me share with you my latest leather jackets shooting:
  http://www.mgluxurymarket.com/shootings-the-black-leather-jacket/

  Have a nice day! MG

  LEAVE A COMMENT