Na-kd look and gift for you

na-kd na-kd10 na-kd2

Jeg har en spændende rejse her til Sicilien om et par dage, som jeg lover, at jeg nok skal fortælle jer mere om meget snart. I flere uger har jeg dagligt søgt og søgt på diverse hjemmesider for fede outfits jeg skal have med på min rejse. NA-KD er blandt de hjemmesider hvor jeg har tilbragt ALT for meget tid! Haha. Har den længste wish-liste med skønne items. Mit skønne sommer look er også fra NA-KD, og noget jeg ved, at jeg vil få brugt enormt meget her til sommer. Har søgt og søgt efter en fed tæt siddende nederdel (da det er kæreste selvfølgelig helt vild med, haha), så syntes denne var perfekt i farven og med detaljerne foran.

FAKTISK kan jeg tilbyde jer skønne læsere hele 20% af deres produkter med koden: Isabellath20 – Håber, at I får glæde af den mine søde læsere <3

I have an exciting trip coming up to Sicily here in a couple of days, and I promise to give you some more information about the trip before we go. For a couple of weeks I’ve daily searched on diverse websites for cool outfits I have to bring for the trip. NA-KD is one of the websites where I’ve spend wayyyy too much time! Haha. I have the longest wish-list with gorgeous items. My cute summer look is also all NA-KD, and something I know I will live in all summer. I have searching for a tight skinny skirt like this one for a while (because I know that’s something my man loves, haha) so I thought this one was perfect – love the color and the detail in the front.

ACTALLY I can offer you angels 20% off their products with code:  Isabellath20 – I hope you guys can use it <3

na-kd6 na-kd9 na-kd3 na-kd1

 1. Find min nederdel HER   2. Find min t-shirt HER   3. Find min halskæde HER   //   1. Find my skirt HERE   2. Find my t-shirt HERE   3. Find my necklace HERE

Der har været rigtig dejligt strand vejr her på det sidste, så Anna og jeg har hygget os på stranden med lækre juice og nybagte muffins. Yummy! Det sjoveste af det hele var at Anna hader sand som i virkelig HADER, haha.. Det var ren underholdning at se hende gå rundt i sandet på den sjoveste måde, for at undgå at få sand ind i skoene.

I dag skal jeg til frisør for at få farvet lidt naturlige striber i min bund, sådan så det er klart til min rejse. Senere på dagen kommer Simons bror, er bare så spændt på det hele! Er sikker på det bliver en fantastisk tid. Min kæreste kommer til at kunne snakke lidt polsk igen, og det at få hans bror tæt på for en tid må være rart. Jeg er sikker på, at vi sagtens kan finde ud af bo sammen alle 3! Heldigvis er Simons bror Kacper enormt sød og eftertænksom, så tror kun vi får det super sjovt.

It was such a lovely beach weather the other day, so Anna and I decided to go to the beach with a yummy fresh juice and newly baked muffins. Yummy! The funniest about the trip was that Anna hates the sand – like in really HATES it. haha! It was the most funny thin to watch her jump around avoiding getting sand into her shoes. Haha

Today I am going to the hair dresser to get some natural light highlight before my vacation. Later Simons bother is coming, and I am just so excited for it all! I am sure it is going to be an amazing time. My boyfriend can start talking more polish again, and the fact that getting his brother close again must be so nice for him. I am sure we are going to work it out fine, how to live all the 3 of us together. Luckily Simon’s brother is extremely sweet, so I only think it’s going to be a fun experience.

na-kd7 na-kd5

I samarbejde med NA-KD   //   In collaboration with NA-KD

 • FacebookTwitterPinterest

11 Responses to Na-kd look and gift for you

 1. Sikke et flot outfit! Jeg har lige forsøgt mig med din rabatkode, men den virker desværre ikke (Invalid – please check your voucher code). Er der mon en fejl i koden?

  Tak for en rigtig fin blog <3

  • Tusind tak søde <3

   Oh gosh hvor er jeg bare glad for at du gøre mig opmærksom på det! Jeg har jo skrevet helt forket! Det beklager jeg virkelig.
   Koden er: Isabellath20 for 20% :-)

   Beklager virkelig denne dumme fejl.

   Stort knus
   Isabella

Leave a reply