GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Når jeg læser til eksamen

  Det er rigtig vigtigt for mig at have noget at se frem til når jeg læser til eksamen. Lige nu er jeg i gang med, at læse op til VØ (Virksomhedsøkonomi) mundtlig, – hvilket er et meget tungt fag. Det er derfor lidt svært for mig, at være 100 % koncentreret 24/7  – så derfor har jeg fundet ud af, hvad der skal til for at motivere mig. Jeg giver den en skalle i 1-2 timer, og så giver jeg mig selv lov til at få noget godt at drikke, kigge på lidt modehjemmesider i 10 min’s tid og derefter giver jeg den igen en skalle. Jeg giver mig selv lov til at få god frokost hvor jeg også giver mig selv lov til at lave et indlæg til bloggen, og så er det igen tilbage til arbejdet, ja og sådan fortsætter det. De overstående billeder er fra sidste dag jeg læste til eksamen, hvor jeg forkældede mig slev med en super sund og lækker salat bestående af asparges, majs, salat, tomat, gulerødder, rød peber, agurk, feta og tun, jo og så fik jeg min elskede Caffé Latte til 🙂 Har i nogle gode læsetips, så kom med dem!

  & piger, tusind tusind tak for alle de søde, skønne og opmuntrende kommentarer i har skrevet til mig, angående hvad min kæreste og jeg gør, når jeg flytter til London. Det varmer virkelig mere end i tror. Jeg har virkelig de sødeste læsere!
  Til de af jer der har spurgt mig ind til hvor lang tid jeg skal være væk, ja så er det “desværre” ikke kun et år, – nej det drejer sig om mange flere, ja hele 3 år, og så håber jeg på, at kunne tage en Master DG i Fashion Styling efterfølgende, hvilket taget et år. But real love conquers all.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th maj 2011

  READ COMMENTS -

  24 COMMENTS

  Hvor er jeres fede spisebordsstole fra? De er så lækre 🙂

  Et godt tip til eksamenslæsningen – det er videnskabeligt bevidst at man kun kan koncentrere sig 45 min. af gangen. Sæt din mobil til at ringe efter 45 min og tillad dig selv at gå en tur rundt i huset, trækket lidt frisk luft ved vinduet, eller hvad du ellers har brug for.

  Desuden er det super vigtigt med søvn – hælder igen til videnskaben – hvis man ikke får 8 timers søvn pr. nat, husker man kun 60% af det man læser. Så hellere få sovet ud, end at stå for tidligt op.

  Held og lykke med det 🙂
  Lækker blog.

  Anna

  hej isabella, jeg er ny læser. fantastisk blog! jeg vil gerne høre noget mere om dit london projekt: hvilken skole skal du gå på, har du søgt ind, er du kommet ind og hvad skal du studere?
  knus!!

  Jeg plejer at lave en plan over hvad jeg gerne vil nå den dag og så kan man få et lille flueben hver gang man har gjort noget 😀 Det føles dejligt og så får man lidt mere styr på hvad der skal laves 🙂

  hvornår kommer billeder fra Galla?? nu har vi ventet lang tid.

  Do you know that it is the best time to get the loans, which will make your dreams come true.

  Jeg husker ikke, om du allerede har sagt det, men nu spørger jeg lige alligevel. Jeg går nemlig også selv med tanker om at studere i udlandet, men ved du, hvordan det foregår med SU, betaling af uddannelsen osv.? Kan man altid få sin SU med til udlandet, og er den ligeledes gratis som i Danmark? Det er måske også forskelligt.:)

  SU er noget du skal søge om at få med (hviket tager riiiigtig lang tid, så hvis du ikke allerede er begyndt er det nok en god idé at gøre det meget snart), jeg skal først have godkendt min uddannelsesinstitution, og når den er først er blevet godkendt af SU (hvilket kan tage dem op til 3-4 mdr.) så skal man søge videre om at få tilladelse om at få sin SU med. Ja det er sku et større projekt! Der er så mange ting man skal have styr på!

  /Isabella

  Vil virkelig gerne vide hvordan du laver dit skum til din caffé latte!

  Det gør jeg med en mælkeskummer jeg har fået af min mor. Det er så skønt og nemt, vupti skummet mælk på under 30 sek. 🙂

  /Isabella

  Lyder som en god måde at læse til eksamen på. Måske skulle jeg selv overveje den 🙂

  Held og lykke med eksaminerne! Og held og lykke med dit London-projekt. Jeg håber virkelig det bedste for dig. Ja, også for din kæreste.

  Tusind tak Michelle 🙂 det varmer!

  /Isabella

  Åh, ja – eksamenstid 🙂 Jeg forsøger også at blive bedre til at give mig selv gulerødder – i aften var den gulerod cocktails og burger med min søster.

  Iøvrigt – S.U.P.E.R skøn blog! Jeg har fulgt med i et stykke tid og jeg synes bare du har ramt en perfekt blanding, i hvert fald til min smag. Fortsat held og lykke!

  Åh mange tak 😀 det er jeg glad for at høre!
  /Isabella

  Super god ide, det der med at have noget at se frem til.
  Sidder selv i øjeblikket og læser til eksamen. Også mine afsluttende på HHX – next up afsætning – men den er nu ikke den værste 🙂
  Har selv lagt planer for min eksamenslæsning, og jeg tror også det er en go ide at stå tidligt op ligesom Emma siger. jeg regner med at læse fra omkring kl 9-16 også er der ca indlagt pauser på ialt 3 timer, så nu må vi prøve at se hvordan det går.
  Knus herfra, og kæmpe held og lykke med eksamen!

  http://miajrgensen.blogspot.com/
  http://miajrgensen.blogspot.com/

  Rigtig god idé med planlægning! 🙂 Held og lykke med eksamen, dejligt med afsætning – det er i hvert fald en af mine yndlingsfag!

  /Isabella

  Jeg er helt sikkert også med på rådet om at stå tidligt op, det er i morgen timerne, at jeg får lavet allermest. Noget andet jeg har benyttet mig af de sidste par uger, hvor vejret ikke har været godt nok til at side ude,er at have et vindue stående på klem, så der hele tiden kommer frisk luft ind. Det gør, at hovedet ikke bliver helt så ørt under læsningen.
  De sidste par dage må jeg også indrømme, at jeg har haft utrolig svært ved at tage mig sammen, og så er din blog en af de ting der lokker mig væk fra læsningen – jeg bliver jo nødt til at tjekke flere gange dagligt, om der er kommet billeder op af galla-kjolen 😉
  Men held og lykke med dine eksaminer!

  Hehe sikke en sød kommentar 😀 tusind tak! Ja frisk luft en også en rigtig god idé, man kan nemlig godt blive lidt tung i hovedet i løbet af dagen.

  /Isabella

  Jeg tror det er meget individuelt hvordan man bedst læser til eksamen, men du har helt klart ret i at, en god frokost og nogle læse pauser er der brug for, ellers bliver man jo helt skør i hovedet! 🙂

  Skrev til dig forleden fordi der var problemer med bloglovin efter ændringerne med din blog, men det er alt sammen gået iorden igen, så det er jo super!

  Held og lykke med eksamen!

  Åh det lyder super at der er styr på det nu 😀

  /Isabella

  Det lyder som en rigtig fornuftig måde at læse til eksamen på. Tror det er et tip jeg vil bruge, når jeg også skal læse til eksamen om lidt, godt nok er det kun en afsluttende 8. klasses prøve, men alligevel er der behov for at få læst op på nogle ting. Håber din eksamen kommer til at gå super! 🙂

  Mange tak Anne! Og tusinde af held og lykke med prøven! 🙂 Hvis bare man læser lidt, så skal det nok gå.

  /Isabella

  Et godt tip når man læser til eksamen er, at stå tidligt op. Jeg plejer at stå op ved 8-9 tiden, og så give den en skalle – når man går i skole, er man jo vant til at koncentrere sig på det tidspunkt og frem eftermiddagen, og de fleste koncentrerer sig faktisk bedst først på dagen. Så kan man jo også holde fri om aftenen og gå i seng i ordentlig tid, så man er klar til næste dag 🙂 Ellers er god mad genialt, speciel sådan en lækker salat med et boost af vitaminer!

  Emma
  http://www.eyecandy-blog.com

  Ja lige præcis, det er en god idé! 🙂 Det vil jeg også begynde på.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT