GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New bomber jacket

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  bomber2bomber1 bomber4

  Hej mine skønne læsere! Håber at I har det fantastisk.
  Jeg er meget stresset for tiden. Føler jeg har utrolig meget arbejde liggende på min skuldre, er igang med at få styr på alt med at være selvstændig og have eget firma, hvilket jeg synes er ret svært for at være ærlig.
  Det med at hele tiden forny sig, inspirere, have smukke gode kvalitets billeder, besvaret alle emails tilbage, styr på regninger osv. fylder ekstremt meget i mit hoved for tiden. Jeg elsker mit arbejde, men da jeg ikke er den mest organiserede person, handler det for mig om, at kunne tage en ny rolle på mig, og prøve at blive mere velorganiseret og planlægge hver dag.
  Hver dag er spændende og anderledes, så for mig handler det om, at have kalenderen og huske listen i orden, sådan så jeg ikke kommer til at glemme eller spilde den ellers så kostbare tid <3
  Jeg arbejder også meget på, at få min Youtube op at køre igen, sådan så jeg kan poste nye og forhåbentlige sjove eller inspirerende videoer for jer snart.

  Hello my lovely readers! Hope that your all feeling great.
  I am very stressed at the moment. I feel I have a lot of work lying on my shoulders, it started to get my head around  everything. Being self employed and having your own firm is not easy, to be honest its quite difficult.
  The pressure I daily have to constantly be innovative, to have pretty and high quality pictures, answer all emails back, fix bills etc. Takes up very much in my head at the moment. I love my work, but since I’m not the most organized person, I need to step into a new role and try to become more organized and plan every day.
  Every day is exciting and different, so for me it’s about organizing my calendar and remember my to-do list. In that way I am not going to forget or lose the very precious time <3
  At the moment I’m also working hard on getting back on Youtube. I am so excited to hopefully share som funny and inspiring videos with you soon.

  bomber3 bomber4 bomber5

  Jeg har netop modtaget denne cool bomber jakke fra Boohoo. Den har den helt perfekt form, da den ikke er for lang så den kommer ikke til at “skjule” de kvindelige former. Jeg har den både i sort og khaki, da jeg simpelthen ikke kunne beslutte mig for hvilket en jeg skulle have.

  Igår fotograferede jeg den khaki bomber jacket med en ny cool London based fotograf der hedder Joe. Glæder mig til at dele billederne med jer her snart. Find min sorte bomber jakke her.

  I just received this cool bomber jacket from Boohoo. It has the perfect shape as its not too long so that it is not going to “hide” your female curves. I have it in both black and khaki, since I simply could not make up my mind, which one to go for.

  Yesterday I photographed the khaki bomber jacket with a cool new London based photographer named Joe. Looking forward to share the pictures with you soon. Find my black bomber jacket here.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  14th april 2016

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  Your pictures and posts are just always soo amazing! Always mesmerized by your content on her and your instagram

  Hannah x
  http://www.hannahvictoriaa.com

  Damn, I’m obsessed with that leather jacket! Such a cool piece!

  xx
  ALINA ERMILOVA | BLOG

  Synes det er SÅ sejt, at du kan leve af din blog efter så mange års hårdt arbejde. Jeg drømmer selv om, at kunne tage mit blog skridtet videre en dag. Jeg skriver om scandi minimalisme og hvordan man kan bygge sin garderobe op på en mere systemeatisk måde. Jeg drømmer om, at kunne leve af at guide folk i garderobeopbygning eller måske starte samarbejde med eksisterende brands. Lige nu starter jeg dog som elev i H&M efter er par år i designbranchen. Både fordi jeg synes arbejdet i butikken er sjovt og lærerigt, men selvfølgelig også for at få en mere fast indkomst på længere sigt. Har fået en hel masse erfaring, som forhåbentlig kan opfylde mine drømme om mit eget en dag. Ligesom dig har jeg helt klart også nogle ting jeg skal arbejde med, på mit job. Jeg er total ordensmenneske, og alt skal helst være i skema og struktur. Min leder skal fortælle kig præcis hvor der er brug for mig når jeg møder ind på arbejde, for at jeg føler jeg kan gøre mit arbejde ordentligt. Jeg er sådan en type der skal stoppes og have at vide “hey, det er godt nok nu. Du kan ikke nå mere i dag.”, og jeg bliver derfor også hurtigt stresset hvis jeg ikke passer på.. 🙂 Men det er altid godt at have nogle ting at arbejde med, selvom jeg generelt ikke mener man bør forsøge at ændre for meget på ens personlighed. Man er jo som man er. 🙂 Jeg tror det er meget mere holdbart at alliere sig med nogle mennesker der kan dét, som man ikke selv kan.

  That’s one beautiful bomber jacket! Love the prints on it. x

  http://www.ashrealasitgets.blogspot.com

  You’re such a stunner!! LOVE, love, love this outfit, your sunnies and bomber jacket are top notch!

  http://lartoffashion.com

  LEAVE A COMMENT