GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New chair for the bedroom

  image image

  Glædelig søndag min søde læsere! Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer her på det sidste, det gør mig så glad når i kommentere. <3 I dag har jeg ordens og oprydnings dag. ALT for damerne’s interior magasin Altinterior kommer for at fotografere vores lejlighed til deres magasin her på tirsdag, og jeg er simpelthen så spændt! Jeg kan slet ikke forstå at de vil have VORES lejlighed med i deres blad til inspiration til alle deres læsere. Lejligheden skal gøres fint rent, jeg har tænkt mig at bage en god kage til de kommer og så skal jeg lige have købt lidt flere blomster og planter – dem kan man jo aldrig få for mange af!

  Happy Sunday my dear followers! Thank you so much for all your lovely comments recently, it makes me so happy when you guys comment. <3 Today I have a fixing and cleaning day. ALT for damerne – a good danish magazine which have an interior part called Altinterior is coming on Tuesday to photograph our home for their magazine, I am so excited! I can’t believe they want shoot OUR apartment as inspiration for all their followers. I need to do some cleaning and then I am thinking to bake a yummy cake for when they come here. I also need to buy a few more flowers and plants – I mean, you can never get too many, right?

  image image

  Jeg håber, at I har haft en hyggelig weekend, min har været lidt op og ned men jeg har fået tilbragt en masse tid med min familie hvilket altid kan gøre mig glad <3 I dag vil jeg gerne dedikere dette indlæg til min nye smukke vintage stol som jeg har fundet på et 2hand marked. Jeg synes simpelthen den er så smuk! Den har en flot form og størrelse. Farven passe perfekt ind i vores hjem, og så er det altid skønt at have en stol i soveværelset som man kan smide ens tøj på, hvis man er for træt til at ligge det på plads. (Som sker hver dag hjemme hos os! haha)

  Mit outfit er som i nok kan se utrolig behageligt og søndags agtigt! Jeg er blevet utrolig glad for farven på mine mom jeans da de skiller sig lidt ud fra mængden. Mine UGG støvler bruger jeg som hjemmesko dagligt (stort set både sommer og vinter), af en eller anden grund har jeg altid kolde fødder. De er også efterhånden godt slidte, men jeg elsker dem alligevel! De bliver først skiftet ud når de slet ikke kan holde sammen længere.

  I hope you had a nice and relaxing weekend, mine have been a bit up and down but I’ve been spend a lot of time with my family which always makes me happy <3 Today I would like to dedicate this post to my new beautiful vintage chair that I have found on a 2hand market. I simply think it’s perfect in every way! It has a beautiful shape and size. The color fit perfectly into our home, and it’s always great to have a chair in the bedroom as you can throw your clothes on it when you need to undress in the evening and are too tired to tidy it up. (Which happens every day at our home! Haha)

  My outfit is as you can see incredibly comfortable and Sunday like! I have been extremely pleased with the color of my mom jeans as they stand out from the crowd. My UGG boots I use as slippers daily (almost all summer and winter), for some reason I always have cold feet. They are a bit well-worn by now, but I love them anyway! They will only be replaced when they can not even hold together longer.

  image image image image image

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  23rd oktober 2016

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Hi, i am absolutely in love with your blog!

  i was wondering, would you do a make up blog post soon?

  it always looks so nice, what lipstick do you usually use? been trying to find one like that for so long :O

  Xx

  Hi love <3

  Aww thank you! I am so glad you like my blog.
  Sure I can do a makeup post soon! The lipstick I use at the moment is Yves Rocher. I wrote about it here: http://isabellathordsen.com/amazing-yves-rocher-competition/

  Biggest hug,
  Isabella xx

  I love the chair! And the floor! Everything! Congratulations for the magazine shooting! Looking forward to see the pictures!

  Xox

  http://www.Raquelcanoblog.com

  Thanks love 😀 I am also super excited!

  I will show you all the results after. Yay

  Biggest hug
  Isabella xx

  Hvor spændende at de kommer og fotografere. Stort tillykke med det 🙂
  og hvor er den altså fantastisk din stol! Den er simpelthen alt for smuk.

  Rigtig god aften.

  Ja det er bare super spændende 😀 Glæder mig meget!
  Ihh tak! Er glad for, at du kan lide den.

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT