GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New dream boots

  boots3

  boots2 boots1 boots

  Den følelse du har indeni når du finder de HELT perfekt støvler! YES!! Det er en ubeskrivelig følelse. Det er så svært (efter min mening), at finde de perfekt støvler – men nu har jeg endelig fundet dem. Jeg elsker at gå i boots året rundt! Om sommeren styler jeg dem sammen med mine fine sommerkjoler og Levi’s short for at give mine looks et tår touch.
  Mine nye boots har den helt perfekte pasform, og så elsker jeg de mange detaljer, den lille hæl og sølv detaljen på spidsen. Dem skal I nok få set langt mere til både her på bloggen men bestemt også på min instagram. Glæder mig helt vildt til at style dem med en rød sommer kjole, chunky solbriller og en læderjakke. Oh yeah..

  Find mine støvler HER og jeans HER.

  The feeling you have inside when you find “THE” boots! YES!! You can not describe that feeling. In my opinion it’s so hard to find the perfect boots – but now I’ve finally found them. I love wearing anke boots all year round! In the summer I style them with my small summer dresses and Levis shorts to give my looks an edgy touch.
  My boots also have just the right fit, and then I love the many details. The small heel and the silver detail on the font. I can already guarantee that you are going to see much more to these boots both here in the blog and on my Instagram. I am already so excited to pair them with a red slip on summer dress and a biker jacket. Oh yeah..

  Find my boots HERE and jeans HERE.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  9th maj 2016

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT