GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New in

  Åh jeg har i lang tid manglet sportstøj, og den sidste uge har jeg for alvor taget min træning seriøst. Løb hver dag, og så har min bror haft mig med i fitness og så har jeg spillet tennis med mine forældre. Det er så skønt, jeg føler nu, at jeg rigtig har fået tid til de ting jeg virkelig elsker, – hvilket jeg ikke følte at jeg havde før. Dette sportstøj købte jeg i H&M igår. Det sidder super godt, og har allerede fået det taget i brug. Sports BH’erne koster 129 kr, de små løbeshorts koster også 129 kr, de trekvart løbetights koster 199 kr, og den dejlige lyserøde bluse kostede omkring 199 kr – blusen købte jeg, sådan så jeg har noget hyggeligt at tage over mig, når jeg har trænet. Alt i alt skønt sportstøj man kan få i H&M.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  11th juni 2011

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  Hej Isabella 🙂 Tænkte på hvilken størrelse du har købt løbebukser og shortsene i? Overvejer nemlig at købe dem jeg fra nettet, og er ca samme størrelse som dig 🙂

  Har selv lige købt den lilla sports BH!:-)

  Primært til når jeg skal løbe i Italien til sommer, og alt andet tøj er for varmt….:-)

  /stinesclothes.blogspot.com

  Nej nej, det gør jeg ikke 😀 Jeg har altid en top eller T-shirt over. Dette er bare lige det jeg har købt som jeg stod og manglede. T-shirts og træningstoppe har jeg mange af.

  /Isabella

  træner du kun i sprts bh:-)

  LEAVE A COMMENT