GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New in

  Jeg har virkelig gjort mig nogle gode fund i genbrugsbutikkerne i denne uge. Denne ring købte jeg for kun 5 kr. Den store runde ring er fra hjemmesiden: carrooco.se & den på min pegefinger er et arvestykke.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  20th juni 2011

  READ COMMENTS -

  15 COMMENTS

  den ring som du har købt er til et tørklæde har selv arvet et fra min farmor 🙂 men den er ellers rigtig fin…

  Hej Isabella, Det er desværre ikke en ring, men en “dims” man bruger til tørklæder 🙂 Men kreativt fundet på :))

  hehe ja det ved jeg nu 😉 men den er sød som ring.

  Det var da utrolig så heldig du er i genbrugsbutikkerne 😛 – får helt lyst til selv at smutte ned i den lokale..

  Men super fed blog, følger dig fast nu!
  Hilsen Louise

  Hehe 😀
  tusind tak!

  /Isabella

  Ville ønske genbrugsbutikkerne i Aalborg, havde lige så mange fede ting, som dine ser ud til at have!

  Men, kan også være det er mig der ikke kigger godt nok efter 🙂

  Det er med at kigge godt efter og så bare prøve sig frem, for tit ser det ikke så fedt ud – men når først man så prøver det 😀 så bliver det noget helt andet.

  /Isabella

  Hi hi, det er ikke en ring. Min farmor har også sådan en, og jeg tænkte som dig, at det var den fineste ring. Men jeg mener, at det er en anordning til at holde styr på halskæder eller noget i den dur

  Haha 😀 gud hvor sjovt! Men den er vildt fin som ring, og tror jeg, at jeg vil fortsætte med at bruge den selvom 😉 hehe

  /Isabella

  Heheh, jeg skulle ind for at skrive netop det samme som Alexandra, for ja det er til at holde et tørklæde. Min mormor har en der er magen til, og det er bl.a. til silke liberty tørklæder.. Men fin som ring er den også 🙂

  Jeg købte også en fra en genbrugsforretning i den tro, at det var en fin ring :b Den er til at holde et tørklæde samlet omkring halsen. Tørklædets ender trækkes igennem de to huller, der vender op ad på øverste billede og ud gennem det hul, der hviler på bordet. Lidt i stil med det her: http://www.55nord.dk/Webshop/55NORD/UNIFORMSDELE/204300__TREKANTET%20tørklædering.aspx

  Hold da op den er laber den ring der! Men har i lang tid tænkt på, hvad står der på din tatoo? 🙂

  Der står: “family above all” 🙂

  /Isabella

  Hej Isabella.

  Jeg vil rigtig gerne – hvis du har tid og lyst – til at se et indlæg eller videoblog om dine sommersko – altså hvilke sko du vil benytte mest her til sommer.

  Rigtig god og inspirerende blog!

  Det lyder som en god idé 😀
  Det kan være at det kommer.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT