GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New in and exciting times

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Igår da jeg var ude at holde foredrag på mit gamle gymnasium var der virkelig meget der gik op for mig. Jeg skulle først på dagen holde foredrag for to 2g klasser og om aftenen holde foredrag igen for et lidt ældre publikum. Det var utrolig spændende at fortælle om min blog, og min karriere – da jeg ikke har valgt et traditionelt og typisk job. For mig er blogging alt! Det at kunne dele mine drømme, op og nedture og livserfaring med andre unge synes jeg er utrolig inspirerede! Det at kunne være med til at påvirke unge til at tro på sig selv, kæmpe hårdt og gå efter ens passion og drømme får mig til at stå op om morgenen. Jeg er så passioneret omkring min blog, og jeg håber virkelig også det kommer til udtryk gennem alt jeg laver.
  Jeg har overvejret længe at starte med at bygge på min Youtube, og har sat mig for at officielt starte med at poste nye videoer fra næste måned (gerne før hvis jeg kan)! Jeg er på nuværende tidspunkt igang med at finde på ideer til videoer og tænker jeg også gerne vil lave en mad kanal og måske poste en ny opskrift på Youtube et par gange i måneden? Tænkte jeg bliver nød til at udnytte at jeg har en utrolig dygtig kæreste som er kok, så han kan komme med en masse tips.
  Hvis I har nogle videoer I virkelig gerne ville ønske jeg postede og filmede for jer, så må I endelig skrive det i kommentarfeltet nedenunder. Er så spændt på at komme igang!

  Yesterday when I was out giving lectures at my old college I couldn’t stop thinking about my life. In the morning I did a lecture for two 2g classes and in the evening I did a lecture again for a slightly older audience. It was incredibly exciting to talk about my blog, and my career – because I have to admit I have not chosen a traditional and typical job. For me, blogging is everything! Being able to share my dreams, ups and downs and life experiences with other young people, I think it’s so incredibly inspiring! Being able to help influence young readers to believe in themselves, work hard and go after their passion and dreams makes me wanna get up in the morning. I am so passionate about my blog, and I hope that shines through everything I do.
  I have thought about for a very long time now to start to building on my Youtube channel and finally start posting new videos from next month (If I can I will start posting before)! I am currently engaged in finding ideas for videos and thinking I’d also like to make a food channel and maybe post a new recipe on Youtube a few times a month? I have to take advantage of having a talented cook as my man, he will help me with tips on how to.
  If you have some videos you really wish me to film for you, please write them to me in the comment box below. I am so excited to get started! 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har i set min helt igennem skønne fluffy stol? Jeg er SÅ forelsket i den! Den er sjov, cool og anderledes. Når det kommer til mit hjem så elsker jeg at have unikke items som skiller sig lidt ud fra mængden. Det er måske også en af de grunde til, at jeg altid har været så stor en vintage elsker? Det at være på vintage rov, og komme hjem med lidt skøre items igen andre har synes jeg altid er spændende. Det at kunne mix og matche det med noget nyt, og gøre det til ens egen stil synes jeg er så sjov en process. Stolen her er nu ikke vintage, men kunne egentlig nemt have været et unikt vintage fund? Nej, men denne stol er fra Urban Outfitters, og det samme er vores nye gulvtæppe. (Find min stol, her & mit gulvtæppe her)
  Nu mangler min kæreste og jeg virkelig ikke meget før vi er helt færdige. Jeg er igang med projekt kontor, men af en eller anden grund tager det mig ret lang tid om at få det helt som jeg ønsker det? Jeg håber at have det færdigt og delt med jer inden næste måned – det hjælper altid at have en dato, så har man noget at stræbe og arbejde for.

  Have you seen my truly beautiful fluffy stool? I am SO in love with it! It is fun, cool and different. When it comes to my home, I love to have unique items that stand out from the crowd. It is perhaps also one of the mai reasons why I have always been such a big vintage lover? Being on a vintage hunt, and come home with a unique items no others have, I think that’s so exciting. Being able to mix and match it with something new, and make it into your own style is such a fun process. The chair here is not vintage, but could easily have been a unique vintage find! No, but this chair is from Urban Outfitters, and so is our new carpet. (Find my chair here & and my carpet here)
  Now my man and I are almost completely finished with our home. I am working on project office, but for some reason it takes me quite a while to get it exactly as I want it? I hope to have it finished and shared with you angels within the next month – it always helps me to have a date to work towards.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  13th september 2016

  READ COMMENTS -

  8 COMMENTS

  Hi Isabella, I just want to tell you I really love your blog and you’re so inspiring. When I get my first home together with my boyfriend, I want to decorate mine to be as cosy and vintage-cosy as yours is! We have similar styles and tastes, so looking at your blog is like an extra inspiration for me every day. Thank you for creating such beautiful images and for sharing with us your life. It’d be great if you could do a home tour on your youtube channel, I would love to watch it. God bless you!

  Hvor er den sjov! Hvordan er det lige med møbler fra Urban Outfitters og forsendelse til DK? 🙂 xxx

  sejt, at du holdte oplæg for så mange mennesker !!! det er modigt.
  jeg kunne godt tænke mig videoer af hvordan du shopper vintage, film af jeres bolig, gode steder at besøge i din by, rejsefilm osv. altså personlige videoer.
  vh katrine

  Tusind tak sødeste Katrine! Det var også super fedt at kunne få lov til at holde foredrag for så mange – sej oplevelse som jeg håber på, at jeg kommer til igen. 😉
  Ihhh, kanon fedt med en masse tips! Jeg vil skrive dem alle ned på min to-do liste.

  Sender dig et stort knus herfra
  Isabella

  Loove this stool! Ugh, I’d move in with you guys asap, haha!
  And I love your youtube plans! I loved your old ones (still subscribed). New recipes would be amazing as me and my man are slowly beginning to cook more than noodles (oh dear 😀 ). But don’t forget to take breaks and look after you when posting that much content!
  In terms of fashion video ideas: I’d love to see videos such as key pieces for the seasons (or in general) or styling videos like the one you put up a while ago 🙂

  Haha!! Awww love – you are too sweet! Makes me so happy, that you like our place so much! Haha

  – oh gosh (I don’t blam you! I was THE worst before I met my man. I was living of avocado and crackers.) 😀
  Yeah you are right, I will just do what I can, because I am still planning to post a blogpost almost each day.

  Sending you the biggest hug from here xx

  Love these shots & i NEED that shearling stool. Amazing

  Mel x

  http://mediamarmalade.com/

  Glad you like them love 😀

  Oh I know right – such a cool unique piece!

  All the best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT