GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New statement shoes

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hvis I har set min Snapchat story: isabellath – så ved I også, at jeg har fået mig et par nye søde og anderledes statement sko fra Zara. Jeg har et lidt “akavet” forhold til dem, Haha! Jeg finder dem cool på den lidt kiksede oldschool måde. Når jeg styler dem sammen med mine vintage Levis jeans, en basic t-shirt synes jeg virkelig de kommer til sin ret! Så bliver de prikken over i’et, og er med til at give mit look et lidt anderledes twist. Jeg vil style dem med i et outfit til bloggen her snart, så kan I se hvad jeg mener.

  If you have watched my Snapchat story: isabellath – then you already know that I bought myself a new cute and different pair of shoes from Zara. I have a bit of an “awkward” love/dislike feeling towards them. Haha! I find them cool the awkward oldschool way. When I style them with my vintage Levis jeans and a basic t-shirt the shoes are on point! They become the main focus and the twist the look needs. I will style them in a outfit for the blog soon, then you’ll see what I mean.

   

   

   

  Her er lidt flere fede statement sko med et klassisk touch, som jeg har fundet på ASOS. Alle super fede og ville gå perfekt til et sejt jakkesæt, culotte bukser, eller et basic hverdags look. (Klik på skoene for direkte link!)

  Here is a few statement shoes with a classic touch which I’ve found on ASOS. All super cool and will look perfect with a classic suit, culottes or a basic everyday look. (Click at the shoes for direct link!)

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  13th august 2016

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  Oh wow, such a perfect pair of shoes! Great pick. 🙂

  http://lartoffashion.com

  LEAVE A COMMENT