GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New year, new challenges

  kaffe3qqqqqqqqqleejacketqqqq

  Der står et nyt år for døren, og jeg må indrømme, at jeg er super spændt på hvad dette år vil bringe. Jeg er for at være ærlig også ekstremt bange og glad for at jeg ikke ved hvad dette år vil give mig af udfordringer, da jeg synes år 2015 har været et hårdt år.
  Jeg har kæmpet så hårdt med arbejdet, at jeg var har været ved at gå ned med stress.. Det er en skrækkelig ting at måtte indrømme, da man aldrig rigtig har lyst til indrømme at man er udbrændt, men det at jeg har have stået på “grænsen” har lært mig hvor farligt det er, da alle end drømme pludseligt kan gå i stykker hvis man går ned med flaget. Det har fået mig til at tage mine signaler mere alvorligt, og jeg har for første gang i mit liv lært at prioritere.
  Prioritere mig selv, og derefter falder alt på plads. Når man glemmer sig selv glemmer man at leve. Man glemmer at have det sjovt, samle kræfter og man har ingen overskud til noget som helst.
  Det hårdeste dette år var da min mor pludseligt fik konstateret hudkræft. Hun kom stærk igennem det med mod og oprejst pande, selvom vi alle ved, at det har været utrolig hårdt for hende.
  Da jeg var i Paris med arbejdet under modeugen fik jeg de mest hjerteknusende opkald fra min mor. Hun fortale mig, at hun havde fået konstateret brystkræft. Jeg græd, og græd.. I flere dag. Det knuste mit hjerte. Der følte jeg, at min verden var ved at bryde sammen. Det var som om jeg ikke kunne se noget positivt i tilværelsen. Jeg følte livet var imod mig. Heldigvis havde jeg på det tidspunkt fundet min fantastiske kæreste som var der for mig hele vejen.
  Jeg flyttede i hus med min veninde, fandt min dejlige mand og nu er vi så flyttet sammen i en skøn stor warehouse lejlighed.
  Livet er ikke bare en lige vej, det vil altid gå op og ned og heldigvis for det!

  There is a new year upon us, and I must admit that I am super excited about what this year will bring. I have to be honest I’m also extremely scared and glad that I do not know what this year will bring me of challenges, because this year has been a tough year.
  I been working really hard, and I’ve been close to go down with stress.. It is a terrible thing to admit, because you never really want to admit that you have been driving yourself too far to the edge. But because I’ve tried to stand on the edge, it has taught me how dangerous it is, and how easily your dreams can “break” if you don’t stop up. It has caused me to read my signals more seriously, and I have for the first time in my life learned to prioritize.
  Prioritize myself, and then everything falls into place. When you forget yourself you forget to live. You forget to have fun, gather strength and you have no energy for anything.
  The hardest this year was when my mother suddenly was diagnosed with skin cancer. She was strong, she through though it with courage and her head up high, even though we all know it has been very hard on her.
  When I was in Paris with work during fashion week, I got the most heartbreaking call from my mother. She told me that she had been diagnosed with breast cancer. I cried.. And cried .. For several days. It broke my heart.
  I felt that my world was about to collapse. It was so hard for me to see anything positive in my life at that point. I felt my life was against me. Luckily I have found the most loving man, and he helped me every step of the way.

  I moved into a new and better house with a friend, found my wonderful man and now we have just moved in together in a lovely large warehouse apartment.
  Life is not a straight road, it will always go up and down and thank God for that!

  qqqqqqqelvinaqqqqqqacoffeeeqq

  Det er betyder noget er hvordan du vælger at tackle og gå dine udfordringer i møde.
  Da min mor for anden gang blev ramt af kræft synes jeg først, at livet var pisse urimeligt, man føler at det er imod en. Hvorfor os igen? Hvorfor MIN mor?
  Det for mig til at tænke.. En ting mine forældre altid har sagt til mine brødre og jeg er, at livet vil aldrig give en mere end man er i stand til at tackle. Det tror jeg på! Vi må se på livet med glæde, handlekraft, åbenhed og se udfordringerne i øjnene som de er. Hvis jeg bare lod mig slå ned, hvem skal så hjælpe mig igennem det?
  Det er os der selv bestemmer hvad der skal stå i vejen for os. Lad os tro på at alt har en mening og handle med bedste hensigt.
  Jeg vil tage åben imod dette år og være stærk nok til at gå igennem nye up and down’s og efter dette år føler jeg mig stærkere end nogensinde, så år 2016 du kan bare komme an! Jeg vil glæde mig til et år hvor jeg kan blive endnu klogere og tage ved lære af hvad livet bringer.

  Vi skal se positivt på tingene, hvis vi sætter os opgivende vil det have det modsatte effekt. Det har min mor vist mig! Vi skal turde fejle, tage chancer, prøve at tage en ny rute – det er sådan vi lever og lærer. Livet har ingen bog der kan fortælle os hvad der er rigtigt og forkert, hvad vi skal gøre for at blive lykkelige. Vi har selv styrringen, så det er bare med at rejse sig igen og se på alle de fantastiske ting vi har her i livet, og som jeg skrev i mit sidste indlæg. Husk ikke at tage hinanden forgivet. Vi skal give og behandle andre som vi selv ønsker at blive behandlet.

  Håber I alle er som jeg blevet klogere på jer selv dette år. Har turde taget chancer og har levet livet fuldt ud!

  Jeg ønsker dig min søde læser glædeligt Nytår,
  Stort knus
  Jeres Isabella

   

  What really matters is how you choose to deal with your challenges.
  When my mother for the second time got diagnosed with cancer, I couldn’t stop feeling sad. I felt that my life was treading me unfair. Why us again? Why MY mother?
  That made me think.. One thing my parents always tell my brothers and I is that life will never give more than you are able to handle. I actually do believe in that! We must look at life with joy, empowerment, openness and see the challenges just how they are, with our own eyes. If I just let myself beat down, then who would help me through it?
  It’s us who decide ourself what’s gonna stand in the way for us. Let us believe that everything has a meaning and act with good intentions.
  I will say hi to 2016 with an open mind, and be strong enough to go through the challenges this year will bring me, stronger   than ever. Bring it on! I will look forward to a year where I can learn even more from what life brings me.

  We should look positively at things. If we see everything with negativity it will have the opposite effect. We must dare to fail, take chances, try to take a new route – that is how we live and learn. Life has no book that can tell us what is right and wrong, what we need to do to be happy. We have self-control so if life knocks you down it’s just to get up, dust if off and keep moving, and look at all the great things we have in life. Remember what I wrote in my last post. Remember not to take each other for granted. We must give and treat others as we ourselves want to be treated.

  I hope you’ve all lived and learned a lot about yourself this year. That you’ve dared to take chances and live your life to the fullest!

  Wish you my lovely the best Happy New Year,
  Your Isabella xx

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  30th december 2015

  READ COMMENTS -

  9 COMMENTS

  Så fint indlæg (som altid). Min far havde også kræft sidste år, men overlevede heldigvis, så jeg forstår dig 100%! Man værdsætter livet på en helt anden måde efter sådan en omgang… Puha.

  På andre noter- hvor er din fine hat fra?

  Beautiful ♡

  Thanks love <3 Means a lot.

  Biggest hug
  Isabella

  Beautiful post isabella! Happy New Year to you!
  LOve from England
  -Morgs x
  http://justmorgs.blogspot.co.uk

  Thanks lovely <3 Happy New year to you too! I hope your year are off to a good start.

  Lot's of love
  isabella xxx

  Sikke et rørende indlæg. Hvor er det flot, at du deler de hårde ting også. Alt det bedste i 2016 til dig og din familie, Isabella. Du er sej og meget inspirerende!

  Tusind tak Caroline <3 Vil ikke have at min blog skal være overfladisk, så deler gerne det sure med det søde.
  Hvor er du altså bare sød! Mange tak, og alt det bedste til dig <3

  Du skal vide dine ord betyder rigtig meget.

  Stort knus
  Isabella

  Awwww isabella, this was really heartbreaking to read! I wish you and your family all the best this year as you deserve it. I really hope this year is much more positive for you xxx

  Thanks a lot lovely <3
  I hope your year is off to a good start. Thank a lot for your words.

  All the best and bigger hug send to you.
  Isabella xxx

  LEAVE A COMMENT