GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Next destination – England

  england

  Godmorgen bloggen <3 Som i kunne læse i gårdagens indlæg rejser jeg i dag til England. Jeg har VIRKELIG set frem til denne rejse. Glæder mig utrolig meget til at udforske mere af det land jeg elsker så pokkers højt! Jeg ved endnu ikke helt hvor denne rejse tager mig hen, men jeg starter i hver fald med at flyve til Durham. Durham er den mest charmerende by! Det er her de har filmet meget af Herry Potter, så her kan man finde smuk natur, hyggelige søde gader, gode restauranter mm. Jeg har pakket varm og praktisk tøj, så jeg er forberedt på lidt af hvert. Jeg lover at opdatere bloggen med en masse fine billeder derfra.

  Stort knus jeres
  Isabella

  Good morning guys <3 Like you read in yesterdays blogpost. Today I’m flying to England. I have been looking SO much forward to this trip. I am over the moon. Going to be a dream come true to explore more of the country I love to much! I don’t know exactly where this trip is going to bring me, but I know that my first stop is in Durham. Durham should be such a charming city! Here they filmed lots of scenes for Harry Potter, so you can imagine the small cosy streets, gorgious nature, good restaurants and so on. I’ve packed some cosy and outdoorsy clothes, so I am prepaird for what’s to come. I promise to upload the blog with some nice images from there.

  Biggest hug
  Your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  24th november 2017

  READ COMMENTS -

  9 COMMENTS

  Rigtig god fornøjelse..!
  Glæder mig til flere misty, efterårsvejr’s-billeder fra skønne UK.
  Mødtes lige kort med Kasper i Kbh i torsdags. Så hyggeligt med alle julemarkederne 🙂

  You should definitely come and visit Bristol & Bath! Gorgeous little historic streets, lots of independent shopping and all lit up for Christmas :).

  I went to Bath once and I loved it so much! I will definitely go back there again.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Så fine billeder – jeg tror at Durham må på min bucket-list! Du må hjertens gerne dele mere fra din rejse og fra byen 🙂

  Her er så fantastisk! Super charmerende gader og skønneste natur. ?

  De bedste hilsner
  Isabella

  Aww thank you! I will for sure.

  Best,
  Isabella xx

  Thank you so much!

  Best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT