GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  NOMINATED AS THE NORDIC BLOGGER OF THE YEAR

  springlook1springlook7springlook4 springlook3springlook2

  Hej mine skønne læsere! Jeg håber at I nyder godt af det smukke forårs vejr. Jeg kan slet ikke få nok af det, og bruger største delen af min tid udenfor. Jeg er så glad for tiden, og det er der så mange gode grunde til. Min blog er nemlig blevet nomineret til Nordic Blogger Of The Year. Jeg er så stolt og glad for bare at være nomineret!
  Awardshowet vil blive afholdt i Helsinki i slutningen af måneden. Bliver sådan en fantastisk oplevelse at møde så mange smukke og dygtige bloggere.
  Hvis du har lyst ville jeg være så taknemmelig, hvis du stemte på mig her:

  http://en.inspirationblogawards.com/nominees/

  TUSIND TAK <3 betyder al verden for mig

  Hi my angels! I hope you are enjoying the amazing spring weather lately. I can not get enough of it. So happy recently, and there is so many reasons why. One of the reasons is because my blog is nominated to Nordic Blogger Of The Year. I am so excited and just so proud and happy to be nominated!
  The awards will take place in Helsinki end of the month, and it’s going to be a great experience to be there with so many beautiful and talented bloggers.
  If you want I would be so grateful if you would vote for me here

  http://en.inspirationblogawards.com/nominees/ 

  THANK YOU <3 means the world to me

  polaroid-scanspring

  Foråret er for alvor kommet til London, og jeg nyder det fuldt ud! Min mand og jeg har været ude at spille tennis de sidste to dage, gået lange ture, været ude at spise med venner og meget mere.

  Den anden dag huskede jeg at det var vigtige at stoppe op. Inden jeg tog ind til centrum for at mødes med min søde veninde jeg ikke havde set i lang tid, gik jeg mig en hyggelig tur. Ingen musik eller telefon, kun penge nok til at kunne købe en god kop kaffe på min yndlings café nede ved kanalen tæt på hvor vi bor. Som I jo ved, har jeg ikke altid været så god til at huske at holde pauser eller prioritere mig. Det husker min søde kæreste mig på dagligt, så derfor er små hyggelige gå ture blevet en fast del af min hverdag, og hvor er det bare en fantastisk måde at få energi på.

  Spring have officially started here in London, and I am really enjoying it! My man and I have been playing tennis the last two days, going for long walks, having dinner with friend and much more. 

  The other day I decided to take som time for me. Before I went to the center to meet my amazing friend I haven’t seen for a long time, I went for a long walk. No music, no phone. Only money enough to buy a coffee at one of my favourite coffee places close to the canal near my home. I have as you know for year been very bad at remembering to take time to myself, buy my boyfriend reminds me daily to take brakes, go for walks etc. and wow it helps to hear your mind. So important we remember to breath and take a minute from our busy everyday lives.

  springlook5 springlook6 springlook8 springlook9 springlook10

  Køb mit outfit // Shop my look

   

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th april 2016

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  Hej smukke Isabella. Du bliver sikkert spurgt ofte, men hvad hedder din læbestift? 🙂

  Du gør det bare så godt – sikke nogle smukke billeder! Det lyder som en skøn dag. Pauser er bare så vigtige 🙂

  PS. Der er stemt nu <3

  Hej sødste Amy <3

  Tusind tak! Hvor er det bare SÅ sødt af dig. Betyder utrolig meget.

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT