not Just a silly coffee date or

imageimageimage
Der er seriøst intet bedre end coffee dates, og specielt ikke når man kan tilbringe dem med hende miss sinshine her! Mit hygge spot er hos Kislings, her får man Sønderborgs absolut bedste kaffe! Jeg sidder her uden at lyve mindst 4 gange i ugen. Haha! MEN det er et super hyggeligt sted med dejligt personale. Her kan jeg nemt tilbringe 4-5 timer af gangen med mine emails etc. (Hvis i kommer forbi og ser mig en dag, så sig endelig hej, vil elske at hilse på nogle af jer!) <3 Men tilbage til Anna, hun er en lille guldklump, og jeg er over lykkelig for, at have hende her tæt på mig i min lille by. Til de af jer der ikke ved hvem Anna er, så er hun min søde veninde og faktisk også min storebrors kæreste. Hun flyttede hertil lidt før min kæreste og jeg, så hun kender til mange af de følelser jeg selv går igennem men hensyn til ensomheden mm. Hun flyttede hertil fra Århus, så vi tilbringer meget tid sammen, og har mange ting til fælles. Jeg elsker at sidde og snakke med hende i flere timer. Det er som om vi altid har tusinde ting at snakke om. Hun er helt enormt inspirerende og har et drive der ikke kan måles med de fleste. Jeg er så stolt over hvor lang hun er nået, da hun snart er færdig uddannet i kunsthistorike og netop har 2 af hendes egne bøger i produktion. Hvilket jeg nok skal love, at fortælle jer langt mere om, da det er super spændende! <3 Der er intet bedre end at være stolt og kunne prale lidt af ens super cool veninder, er der vel? Indtil da kan I også følge hende HER på hendes egen blog Every Anna. Anna skriver utrolig flot, og blogger meget om mindfullness, drømme mm. Super god læsning!

Når jeg er sammen med hende så glemmer jeg alt om min ensomhed. Faktisk har jeg ikke et sekund følt mig ensom siden jeg kom hjem fra Indien. På det sidste har jeg tilbragt al min tid sammen med kæresten og vores spændende projekt. Jeg har været meget sammen med familien og Anna. Alt handler jo om at være åben og igang. Hvis jeg er åben og har lyst til at lukke de søde mennesker ind jeg møde på min vej, så gør de ofte det samme. Det er bare med at vise, at man er glad og interesseret <3 Jeg er faktisk begyndt at være helt glad for at bo her for tiden. Det føles helt som en lettelse! Jeg tror nu også, at det har noget at gøre med, at solen har været meget fremme, og man er begyndt at kunne mærke at forår, nye muligheder og kapitler står for døren.

There is seriously nothing better than coffee dates, and especially not when I get to do it with this little miss sunshine! <3 My little cosy spot is at Kislings. Here you get without doubt the best coffee in Sønderborg! I sit here without lying 4-5 times a week, and I can often spend 5 hours there at a time. So if you ever go there and spot me with my laptop, then please come and say hi! <3 BUT back to Anna, she is a little sweetheart, and I am so happy that I get to have her here close to me in my little town. Those of you who do not know Anna, she is my very close friend but also my big brothers girlfriend. She moved here just before my man and I, so she knows very well all the feeling I go though when it comes to loneliness ets. We spend a lot of time together, and have a lot of things in common. I love to sit and talk with her for hours. It’s like we always have thousands of things to talk about. She is a very big inspiration and have a drive most of us could just dream about. I am so proud of how far she have come. She is almost done with her history master degree and about to launch 2 of her own books. I promise to tell you much more about it, since it’s super exciting! <3 And there is just nothing better to have super cool friends and to be proud of them, right? Until then you can follow her HERE on her own blog Every Anna. Anna writes so beautifully and her blog is very driven by mindfullness, dreams etc. Good reading guys!

When I have her here, my loneliness kind’a disappear. Lately all my time I’ve spend on my man and I super exciting project, on working and with her, Simon and my family. I actually haven’t felt the loneliness since I got back from India, and it’s such a relief.. But I guess it’s also all about ourself and our decisions. If you decide to make contact to people, then they are also more likely to do the same. I actually started to really enjoy being here! What a nice feeling <3 I think it’s also thanks to the sun and lovely weather, that brings me such a joy and energy.

image image image image

Jeg ser helt vildt meget frem til de næste par måneder! Jeg tror virkelig, at der står nogle gode kapitler for døren. Jeg har allerede vildt meget at se frem til, hvilket altid er en god ting. Jeg kan heller ikke vente til, at det bliver lidt varmere udenfor, sådan så jeg kan komme på picnic, bade ved stranden hver aften med min mand og nyde hele dage udenfor. I mean, hvem glæder sig ikke?

I am so crazy excited for the next couple of months! I really believe that there is some good chapters waiting by the door. I already have a lot of exciting things to look forward to, which is always a good thing. I also can not wait for the weather to get a bit warmer, so that I can go on picnics, go to the beach each night with my man and enjoy whole days outside. I mean, who is not excited?

image image image image

 • FacebookTwitterPinterest

19 Responses to not Just a silly coffee date or

 1. I’m so happy you’re feeling less lonely! I too feel like this quite often, and it’s so nice when things turn around, and you find even just a person or two to spend some time with. And it’s true; there’s nothing a little bit of warmth and sunshine can’t fix.

  xx Mary

  • It really is amazing when it turns around, because it’s such a “heavy” feeling there can overshadow lots of things. I am so ad to hear you feel the same way sometimes, because I really know how it feels now and it makes you so tired and sad.

   Iiving in the moment and being open have really helped me <3

   Have a great weekend girl!

   Biggest hug
   Isabella xx

  • Det er faktisk den fedeste jumpsuit 😀 Den er fra Sweaty Betty.

   Jeg blogger om den imorgen, så kan du se lidt flere billeder <3

   Stort knus
   Isabella

 2. Hvornår kommer der flere af dine madopskrifter? Savner dem helt, finder altid så meget inspiration og så er det lige til at lave :-)

  • Åhhhhh Hanne <3 Tusind tak for din kommentar.

   Der kommer en ny op i weekenden! OG jeg glæder mig til at begynde på dem igen, beklager virkelig der er gået så lag tid siden min sidste.

   Stort knus
   Isabella

  • Ihhh tusind tak søde ;-D

   Denne er fra Asos. De har altid en del Baker Boy hatte. Ellers har de også nogle på Free People’s hjemmeside.

   Stort knus
   Isabella

 3. Enig..! Kisling’s er bare favoritten, når det handler om god kaffe og hygge. Ingen andre steder laver de min FlatWhite ligeså god :)

  • Åhhh syntes du? 😀 Ihh hvor rart at høre.

   Tusind tak søde.

   Sender dig et stort knus herfra.

   De bedste hilsner
   Isabella

 4. Hej Isabella. Jeg sad også på Kislings med min mand, svigermor og baby:-) overvejede om jeg skulle sige Hej, men fik ikke gjort det. Er også mega fan af stedet og kommer der ofte, så måske jeg mander mig op og siger Hej en anden gang:-)

  • You are SO sweet love <3 It is going so much better!

   Thank you so so much for thinking about me.

   Biggest hug
   Isabella xx

Leave a reply