GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  nude winter essentials

  reiss_3reiss_1
  I nat rejser jeg hjem til Danmark for at fejre jul med min dejlige familie, og jeg kan slet ikke vente! Det eneste der piner mig er, at jeg skal undvære min søde kæreste over julen, da han skal blive og arbejde. På den anden side bliver det fantastisk, at have 5 dage med fuld kvalitetstid med min kæreste familie.
  Julegavene er købt, så i dag er det bare med at så pakket tasken og ordnet et par småting i lejligheden inden jeg rejser.

  Tonight I’m traveling home for Christmas to lovely Denmark to spend it with my amazing family, and I just can not wait! The only thing there makes me sad is that I will leave my man all alone over Christmas, but on the other side it’s going to be a dream to have 5 days with quality time in home with my loved once. 
  The Christmas presents are ready, so the only thing I have to do today is to fix a few small rings, pack and organize the flat.

  reiss_2reiss_4reiss_5

  Her ser i mine nude winter must haves! Jeg elsker disse nude farver – de passer til alt, og en farve du kan bruge året rundt. Smykkerne er også så smukke, chunky og iøjefaldende.

  Here you see my favorite winter essentials! Love all these nude colors – they look great with everything and a color you can wear all year round. The jewelry’s are so beautiful on, and real statement pieces!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  21st december 2015

  READ COMMENTS -

  8 COMMENTS

  So glad you like it 😀 <3
  I love it too, because I can use it for so many different occasions.

  Biggest hug
  Isabella xxx

  Beautiful post.

  Thanks lovely <3

  Biggest hug from here xxx

  Virkelig fine ting! Der er noget ekstremt luksuriøst over lyse farver i vintersæsonen, det oser bare stil og klasse 🙂 Jeg håber du får en rigtig dejlig jul i Danmark.

  Sissechri.dk

  Jeg kunne ikke være mere enig <3
  Tusind tak sødeste Sisse, og i lige måde!
  Håber, at du får en dejlig jul med de du elsker aller mest.

  De bedste hilsner
  Isabella

  Jeg er vild med vinterhvid, det er på en eller anden måde super magisk med et all white outfit i denne kolde tid! 🙂

  Helt enig 😀 Er glad for at du er fan ligesom jeg.

  Ønsker dig en fantastisk jul.
  Tak for din søde kommentar.

  De bedste hilsner
  Isabella

  LEAVE A COMMENT