GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Nyder min ferie

  Hej alle mine søde læsere.

  Hvor er det dejligt at være på ferie og så klikke ind på ens blog, og så læse alle jeres mange dejlige kommentarer og mails. Jeg skal nok prøve at se om jeg ikke kan nå at få besvaret nogle af dem, ellers så må i lige bære lidt over med mig. Jeg lover, at jeg nok skal svare på alt så snart jeg er hjemme igen.
  Coca Cola konkurrencen er slut, og jeg har haft skrevet til de 5 vindere. Så snart jeg kommer hjem fra min ferie, så vil jeg ordne det hele – så Coca Cola flaskerne er desværre ikke blevet sendt afsted endnu.

  Jeg har i lang tid nu, været igang med at lave et indlæg til jer, med billeder fra min ferie, men min computer er fast besluttet på, at den idag ikke gider at uploade mine billeder. Jeg har efter lang tid nu opgivet, og vil istedet for at side heroppe ned til min kæreste for at nyde, at jeg endelig har ferie. Jeg vil prøve igen lidt senere, så i må desværre vente lidt.

  Vi snakkes snart 😉

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  18th juli 2011

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  Din blog er virkelig fantastisk og inspirerende. Men jeg er selv i Kroatien i en by der hedder Porec og i aftes synes jeg at jeg så dig, kan det passe? For så er verden da lille. Hehe 🙂 Nyd din ferie!

  Du skal da bare nyde at du har ferie! Vi nyder dine planlagte indlæg indtil du er hjemme igen 🙂

  /Natalie

  Nyd din ferie i stedet for at bekymre dig om bloggen. Du har jo planlagt nogle indlæg, hvilket der er mange der slet ikke gør, så du skal slet ikke have dårlig samvittighed. Nyd ferien så længe den varer! 🙂

  Sisselykke.dk

  LEAVE A COMMENT