GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Off to NYC with him

  I dag er en fantastisk dag! I dag rejser min kæreste og jeg nemlig til inspirerende og skønne New York sammen. Jeg har aldrig været der før, så ord kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig. Vi har snakket om denne rejse i hvad der føles som evigheder, så nu er det endelig nu! Han har været der en del gange, så han kender til nogle skønne spots, som han har tænkt sig, at tage mig med hen. Selvom jeg har haft utrolig meget at se til i går, så har jeg ikke et sekund stoppet med at smile. Der er så meget godt i vente! Tænk at jeg kommer til at dele denne spændende rejse sammen med ham.

  Mine forældre er der også, så vi skal tilbringe en hel uge sammen. Jeg er spændt og ser så meget frem til at se dem igen. Jeg kan slet ikke vente til at løbe imod dem, og give dem verdens største bjørne knuser <3

  Det er første gang min kæreste skal møde mine søde forældre, så jeg glæder mig vildt meget til at præsentere dem for hinanden. De har hørt så meget godt om hinanden, så jeg ved vi får et par ubeskrivelig hyggelige dage.

  Jeg har skrevet en masse tips ned, som jeg har fået af jer søde læsere igennem mine instagram privat beskeder. I er bare alt for søde <3 Ser sådan frem til, at skulle udforske New York, og så endda hånd i hånd med min kæreste og dejlige forældre. Hvor heldig har man dog lov til at være?!

  Ser sådan frem til at dele min spændende New York rejse med jer.

  Stort knus jeres
  Isabella

  Today’s a fantastic day! Today I’m flying to inspiring and super exciting New York with my sweet boyfriend. It’s going to be my first time in NYC, so words can not even describe how excited I am. It feels like we’ve been talking about this trip forever now, haha. The day is finally here – yay. He have been there a few times, so he knows some good places we must go and explore together. Even though I’ve had so much to yesterday, I haven’t been able to stop smiling for even one second. There is so much good waiting for me! I can not believe that we get to share this wonderful adventure together.

  My parents are going to be there as well, so it’s the frist time they are going to meet. I am excited to introduce them to one another, because I know they will get along so well. I can not wait to see my parents again, I am going to give them the biggest hug tomorrow when I see them. <3

  We are going to stay there for one week, which is so dreamy. That means we do not have any stress getting to explore the city, and for my man to get to know my parents. I know we are going to have a fantastic and fun week together.

  I’ve thanks to you angels wrote a lot of tips down which you have send me on my instagram private messages. Thank you so much! We can not wait to discover all the places you’ve tipped about. Feel so lucky I get to experience this hand in hand with him and that I finally see my parents again. How is it even possible to be this lucky!?

  I can not wait to share my exciting New York adventure with you guys.

  Biggest hug your
  Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  6th februar 2018

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  Søde Isabella, du glæder dig med god grund. Vi har været der to gange på 1,5 år og drømmer allerede om at komme tilbage. Allerede efter at have set dit første Instagram billede derfra kan jeg kun smile. Glæder mig til at komme med på sidelinjen. Nyd den skønne by!

  Rigtig god tur søde Isabella. Det er en fantastisk by! Jeg har været der 5 gange, og jeg kan slet ikke få nok!
  Er din kæreste egentlig engelsk eller dansk?

  KRAM

  Og hvad siger din eks egentlig til at du har fået en ny kæreste? 😀

  Tusind tak aller sødeste Caroline <3 Jeg elsker det her allerede.

  Min kæreste er fra England. Mødte ham faktisk i London Heathrow lufthavn for 3 måneders tid tiden!

  Min x kæreste Simon og jeg snakker desværre ikke sammen længere.. Det hele endte på en meget ubehagelig måde, og jeg bevidst valgt at vi ikke skal have kontakt længere. Desværre skulle det ende sådan, men jeg kan heldigvis se tilbage og se jeg har gjort alt hvad jeg kan, givet ham alt og været en stor person gennem hele processen..

  De bedtse hilsner
  Isabella

  LEAVE A COMMENT