GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Olympus Pen accessories and discount code

  olympusGlædelig Freday angels! Jeg håber, at I alle har det fantastisk.
  Idag vil jeg dele lidt tips og gode nyheder med jer. Jeg bliver ofte spurgt ind til hvem der tager mine billeder, hvordan, hvilket kamera osv. hvilket er hvad jeg har tænkt mig at dele med jer idag.

  Jeg har i flere år brugt mit professionelle Canon 5D Mark III hvilket stadig er min nummer 1, men når det kommer til Instagram billeder, selfies (yes selfies), detalje billeder osv. så er mit fantastiske Olympus PEN mit foretrækkende kamera. Jeg her tippet jer om dette kamera mange, mange gange, men har endnu ikke fortalt jer hvorfor jeg holder så meget af netop dette kamera.

  Der er SÅ mange grunde til at jeg elsker dette kamera. For det første er det et super smukt kamera! Olympus ramte virkelig spot on med dette design. Det er super handy, perfekt i størrelsen til at bringe rundt, og så er kvaliteten tip top specielt til blogging samt Instagram.

  Happy Friday my angels! I hope you are all good. 
  Today I wanted to share with you a few tips and news. A lot of you guys always ask me who shoots my images and what camera I use, so today that’s what I am going to share with you all.

  I have for many years used my big professional Canon 5D Mark III which is still my best friend, but when it comes to Instagram images, selfies (yes selfies) etc. then I prefer my amazing Olympus PEN. I’ve tipped you guys about this camera many, many times, but never done a propper post about it.

  There are SO many reasons why I love this camera. First of all it’s damn cute and looking super pretty! Olympus really got the design spot on. It’s super handy, fits most of my bags (even my handbags) and then the quality of the images are perfect for blogging and Instagram. 

  olympus1

  Når jeg er selv og har brug for billeder til mine sociale medier kan jeg bruge min telefon som fjernbetjening, placere mit kamera på min tripot, stol eller bord og nemt skyde høj kvalitets billeder nemt og hurtigt. Det er så fixt at det endda har wifi, så du forbinder med din telefon og kan med det samme overføre de høje kvalitets billeder fra dit kamera over til din telefon, og derfra poste direkte på Instagram. Hvor smart og nemt er det ikke lige?
  Derfor var jeg så glad, da Olympus og Indiedays spurgte mig om jeg havde lyst til at samarbejde med dem et par uger siden, da jeg rejste til Helsinki. Olympus PEN har nemlig designet nogle super fede tasker og tilbehør, der passer til deres kamera kollektion samt et nyt Olympus PEN E-PL7 kamera. Alt i super lækkert, sil rent og klassisk design. Se mere på deres site her.

  Jeg er så glad at kunne tilbyde jer mine søde læsere 20% rabat på det nye Olympus PEN kamera samt deres nye smukke tilbehørs kollektion hvis du bruger denne kode: BID2016
  Find alt på Olympus hjemmeside her.

  When I am alone and need images for my socials I can use my phone as a remote and place the camera on a table, chair or my tripod and easily take good and high quality images. So handy and best of all is that is has wifi connection which you can link with your phone and then straight after you have shot your image with your PEN, you can send them straight to your phone so you have the high quality images ready to post straight to Instagram. I mean? Really.. It doesn’t get more perfect then that.
  I was therefore super happy to collaborate with Indiedays and Olympus when I went to Helsinki a few weeks ago. Olympus PEN have designed some amazing new accessories as well as a new Olympus PEN E-PL7 camera. The accessories goes hand in hand with the design of the camera which I love. It’s elegant, simple, clean and will go with everything. See more on their site, here.

  I am so happy to offer you lovely followers a 20% discount for the Olympus PEN Fashion Accessories as well as the PEN E.PL7 camera with the sale code: BID2016 on the Olympus online store here.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  3rd juni 2016

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Hi,

  Does this code work on the UK olympus store?

  Hvilken linse har du til din Olympus Pen? Jeg vil gerne købe kameraet men er lidt usikker på hvilken linse jeg skal vælge. Jeg tænker lidt at tage “pandekage” linsen – ved du om den er god?

  It’s a great camera! I use Sony a6000 but am thinking of switching to an Olympus. Thanks for the discount code!

  http://www.inessaradostin.com

  PEN is my favorite for social media pics as well ! Thanks for discount code 🙂

  http://www.augustharvest.co.uk/share

  I am thinking about getting one for myself. Do you take blog pictures with this one or just Instagram snaps? Thank you xx

  Ahh, i just got mine, but I’m still on the hunt for a pretty strap or a cover 🙂 I also got my dslr from nikon and i still use and love it, but when it comes to my everyday life, the olympus pen is just waaay easier! So yes to everything you said in this post 🙂

  LEAVE A COMMENT